Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim ck iyi olur aslında seninlede tanışmış oluruz keşke diğer kizlarlada tanissak canım burda çok iyi arkadaşlıklar oldu herkez birbirine destek oluyo

Maşallah maşallah gulsahcim ellerine sağlık listede hamile olmayanlar tez zamanda hamile kalsinlar inşallah bizlerde sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
Inşallah canım bu topik te yıl bitmeden herkez hamile kalmış olur canım bizde sag salim kulağımıza alırız inşallah

Tamm canım aklımda bulunsun ay sonu reglim le tedaviye başlayacağız.Haber veririm sana.:))

Canım inan hiç bilmiyorum yarın öğreneceğiz hepsini. Cuma annem geliyor ondan sonra rahatım hayırlısıyla :) biz de dua edioruz bişi çıkmasın diye.

Allah yardımcın olsun canım inşallah erken doğum olmaz ama riskli dönemi atlatiyorsun.Aklına kötü şeyler getirme.Allah korusun sizlere sağ salim bağışlasın inşallah.

Yeni listemiz hayırlı olsun inşallah.Maşallah hamişlerimize darısı hamiş olmayanlara inşallah..

Canım inan hiç bilmiyorum yarın öğreneceğiz hepsini. Cuma annem geliyor ondan sonra rahatım hayırlısıyla :) biz de dua edioruz bişi çıkmasın diye.
cnm inşallah bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah herşey yolunda dualarımız seninle

Canim büyük gün geldi tayfun bey sana füze şeyler soyler inşallah haberlerini bekliyoruz canim
Kızlar işimiz anca bitti. Açıklık görülmedi her şey yolunda. Tayfun bey celestone verecekti ama gebelik şekerim olduğu için yapmayalım dedi. Yatmana da gerek yok dedi ama ben yine de riske atmam zaten akşam annem geliyor bana yapacak bişe kalmaz dinlenirim bol bol. Ama yatağa da hapis değilim sonuçta. İdrar yollarında da bişe yokmuş tamamen benim sonuçtan anlamamamdan kaynaklı korkmuşum :) 3 hafta sonra kontrole gitcem yeniden. Tayfun bey gündüz saatlerinde normal doğumun denk gelirse ona da gelirim dedi. Medline daki randevumu iptal edeceğim galiba bunun üzerine :)

Canim bu haberlere çok sevindim çok şükür herşey yolundaymis bugün en güzel haberi canım bebisin küçük bir atak yaptı sonrada yukarı çıktı inşallah günü dolmadan gelmeyecek inşallah doğumunda tayfun bey bulunur canım bütün gebeligini o takip etti buarada başkentte doğum ücreti ne kadar biliyormusun

Sağol canım. Ferahladık cidden. Tekrarlamaz inşallah. Bi ara sormuştum normal 1100 sezaryen 900 demişlerdi sanırım. Epidural falan ekstra oluyormuş ama cüzi rakamlar dediler

cnm maşallah maşallah çok sevindim Allah sağlıkla devam ettirsin gözün aydın cnm rahat bir nefes almissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…