• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ahh qenzim de ne qenzimmiş günlerdir ugrastirdi beni..:)Eczaneye yakın bir yerde oturmuş cvp bekliyorum sizden.:))

cnm maşallah maşallah çok sevindim Allah sağlıkla devam ettirsin gözün aydın cnm rahat bir nefes almissindir
Şimdilik rahatladık evet tekrarlamaz inşallah. Celestone yaptırsaydık daha da rahatlatacaktım ama şeker durumu da ciddi. 34 haftaya gelelim bir o zaman daha rahat olcam :)

Hadi gozunaydin canı inşallah bu tedavi sana bebisini getirir
İnşallah canım öncelikle Allah hayırlısını versin ama emek veriyoruz araya gitmez inşallah.Hepimiz burdan hamiş hamiş yediğimizi içtigimizi,doğum hikayelerimizi konuşsak ne güzel ne müthiş birsey olur.Allah sizlerin yavrularını sağ salim bağışlasın,bizlere de inşallah hamiş haberimizi alıp sağlıcakla doğum etmeyi nasip eder inşallah..

İnşallah canım öncelikle Allah hayırlısını versin ama emek veriyoruz araya gitmez inşallah.Hepimiz burdan hamiş hamiş yediğimizi içtigimizi,doğum hikayelerimizi konuşsak ne güzel ne müthiş birsey olur.Allah sizlerin yavrularını sağ salim bağışlasın,bizlere de inşallah hamiş haberimizi alıp sağlıcakla doğum etmeyi nasip eder inşallah..
Amin canım inşallah birgün hepimiz hamilelik nasıl gidiyo doğumu nerde yapacağız yok bebeğin gaziydi falan herşeyi paylaşacağız burda canım

Back