Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kizlar kan ilacı da kullanıyorum.Kan ilacını sabah aç karnına, imom omega yi kahvalti sonrası tok karnına,Qenzimi de akşam alsam nasıl olur?Aç mi tok mu alayım qenzimi?Regli zamanı randevu alacağım,o zaman gidince sorarım ama şimdiden başlamak gerekiyormuş ya oyüzden soruyorum size.Başınızı ağrıttım farkındayım..

Canim Quenzim akşam yemekten sonra iciliyo o zaman daha etkili buarada sen b12 ve d vitaminine baktirdinmi canim bende s vitamini çok düşüktü b12 de 280 di ben ilaçlara başladım hamile kaldım belki o etkili oldu bilmiyorum çünkü d vitamini çok önemliymiş yine söyleyeyim dedim canim

Esra hanım bakar mutlaka çünkü benim de biraz düşüktü iki ampul devit vermişri bana ve çok önemli olduğunu sölemişti d vitaminin hayat_gun

Esra hanım bakar mutlaka çünkü benim de biraz düşüktü iki ampul devit vermişri bana ve çok önemli olduğunu sölemişti d vitaminin hayat_gun
Yarın içmeye başlayım o zaman.Yanlış hatirlamiyorsam Esra hanim geçen tedavide bakmisti. Öyleyse bu defa yine bakar.Benim söylememe gerek var mı acaba?

Canim valla ben o tahlili sağlık ocağında yaptırdım tayfun bey istememişti ve ben d vitaminini yaptırdıktan sonra hamile kaldım ben 8 di okadar düşüktü yani sağlık ocağında bidaha yaptırdım 38 çıktı

Siralaman çok doğru o şekilde alabilirsin cnm

Yarın içmeye başlayım o zaman.Yanlış hatirlamiyorsam Esra hanim geçen tedavide bakmisti. Öyleyse bu defa yine bakar.Benim söylememe gerek var mı acaba?
Sen hatirlat bence cnm ne olur ne olmaz soyle tek tek isimleriyle bunlara da bir baktirsak diye

merhaba d vitamini demişken gerçekten d vitamini eksikliği çocuk olmasında büyük bir etkeni varmıdır benimde kullanmam gerekiyordu bir defa kullandım bidaha almadım
Son zamanlarda baya önemi vurgulanıyor cnm sağlık içinde önemli zaten bi baktir istersen cnm biz elimizden geleni yapalım da hayırlısı allahtan

merhaba d vitamini demişken gerçekten d vitamini eksikliği çocuk olmasında büyük bir etkeni varmıdır benimde kullanmam gerekiyordu bir defa kullandım bidaha almadım
Canim edindiğim bilgiye göre çocuğun tutunmasinda önemliymiş çoğu kişi d vitamini kullanınca hamile kalemi ki bende de öyle oldu çok şükür şimdi bidaha yaptirdigimda biraz yukselmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…