- Konu Sahibi gulsahhh01
- #6.301
Kızlar listeyi duzenliyorum adını unuttuğum varmı bilmiyorum isminizi nerde tedavi oluyorsunuz doktorunuzun adı kaçıncı deneme bunları yazarsanız ekleyeyim kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım yarın fırsat bulursam çıkıp alayım artık zaman kalmadı. Başlamam lazım.Büyük eczanelere git canım her yer satmiyo
Sağol canım yarın fırsat bulursam çıkıp alayım artık zaman kalmadı. Başlamam lazım.Büyük eczanelere git canım her yer satmiyo
İkinci tedavim olacak Allah kismet ederse.Esra hanim drum.:))Kızlar listeyi duzenliyorum adını unuttuğum varmı bilmiyorum isminizi nerde tedavi oluyorsunuz doktorunuzun adı kaçıncı deneme bunları yazarsanız ekleyeyim kizlar
Ben ilk aşılamada merional kullanmıştım 75lik. Günde bi tane vuruluyordum. İkinci ay dozu 100e çıkardı esra hanım. O yüzden puregon yazdı. Merionalle aynı yani işlevi. kalemi var onun içine konuyor ucuna da kalem ucu takar gibi iğne takılıor. Enjektörden daha kolay kendi kendine yapmak. Kalemin üstünde doz ayarlama kısmı var kaç doz verildiyse ona göre ayarlayıp vuruosun. Bi kutusu 300lüktü.Canm merional ve orgalutran kullanmıştım.Büyük ihtimal yine gerekecek.Tamm şimdi dursun sende ilaçlar netlessin yazarım sana.Çok sevindim teşekkür ederim canim..:)Qenzim için başka bir eczaneye gideyim çünkü bugün gittiğim yerin böyle bir ilaçtan haberi bile yok.
Amin canım inşallah ya. Valla bugün resmen rahmimin göğüs altıma kadar büyüdüğünü hissettim. Oralarda oynamaya başladı. O açıdan içim biraz rahatladı yukarı çıktı tekrar gibi hissediyorum. Bir gün kaldı çok şükür. İdrar kültürü sonucumu dün almıştım da bakmamıştım bugün aklıma geldi çıkardım akşam. Ona kafam takıldı. Kan pozitif çıkmış bir de bişi dahaSlm canım nasılsın nasıl gidiyor cumaya az kaldı inşallah güzel haberlerle gelirsin
Benim sebepsiz infertiliteydi ve bi aşılama negatif ilk tüp bebek denemesi pozitif :) başlık zaten sonbaharda ilkbaharı yaşıor çok umut verici oldu gerçekten de <3 darısı bekleyen arkadaşlara olsun en kısa zamanda. Hayırlısıyla doğuma girerken herkes için dua edicem.Kızlar listeyi duzenliyorum adını unuttuğum varmı bilmiyorum isminizi nerde tedavi oluyorsunuz doktorunuzun adı kaçıncı deneme bunları yazarsanız ekleyeyim kizlar
Canim sen rahat ol bebisin tam zamaninda gelecek inşallah herşey yolunda gidecek idrar iltihabı için kimse birşey vermek istemiyo ben onu anlamıyorum ya çok kötü yanmam var diyorum bol su iç geçer diyorlar ya gecmiyo valla tayfun bey inceledi tek kullanimlik ilaç verdi idrar kültürü istedi cuma günü çıkar galiba sende bol bol su ic canım hatta limonlu suadiye geliyormuş diye duydumAmin canım inşallah ya. Valla bugün resmen rahmimin göğüs altıma kadar büyüdüğünü hissettim. Oralarda oynamaya başladı. O açıdan içim biraz rahatladı yukarı çıktı tekrar gibi hissediyorum. Bir gün kaldı çok şükür. İdrar kültürü sonucumu dün almıştım da bakmamıştım bugün aklıma geldi çıkardım akşam. Ona kafam takıldı. Kan pozitif çıkmış bir de bişi daha
Canim sen doğum için doktoru nu ayarladın mi bide normal doğum istiyor dun demi inşallah az kaldı çok heyecanlisindir sen şimdiBenim sebepsiz infertiliteydi ve bi aşılama negatif ilk tüp bebek denemesi pozitif :) başlık zaten sonbaharda ilkbaharı yaşıor çok umut verici oldu gerçekten de <3 darısı bekleyen arkadaşlara olsun en kısa zamanda. Hayırlısıyla doğuma girerken herkes için dua edicem.
Oy maşallah yerim ben o minnakkari çok şükür canimmmm gözün aydinkızlar çok şükür gorduk miniklerimizi ayy maşallah cok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahCanim benim kağıtta 6 haftalık yazıyor tayfun bey bayramdan sonra gel o zaman belli olur dedi inşallah kulağımıza almak nasip olur canım
Ay kızlar ne güzel denk geldiniz yaa keşke ben de denk gelseydm tanisirdik . Ay çok heveslendim. Benim randevu 19 una ben de mi değiştirsem acep kizlarrBen seni beklerim canım görüşelim mutlaka hem tanışmış oluruz çok mutlu oldum
Canimcimm ellerine sağlık. Benim sebepsiz infertilite 3. Deneme pınar hoca hayırlı olsun listemzAdanada yasiyorum mayis haziran gibi tup bebek dusunuyoruz onerebileceginiz yer ve doktor varmi
Listeyi ilk sayfaya ekleyeyim
Ad hastane infertilitenedeni deneme sonuc
- Gulsah baskent tayfun cok erkekinfertilitesi 1.deneme negatif 2.deneme negatif doğal yolla hamile
- Breakfast başkent hastanesi esra hoca sebebebsiz ilk denemede hamile
- Keyra başkent hastanesi hamile
- Rosebady baskent tuplerde sıkıntı hitereskopi oldu 5. Deneme hamile
- Yenidunya başkent hastanesi hamile
- Al_pi başkent hastanesi beklemede
- Hayat_gun başkent hastanesi esra hoca 2.tedavi beklemede
- Nuffin başkent hastanesi tayfun bey beklemede
- derino başkent hastanesi beklemede
sağol cnm teşekkürler Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahOy maşallah yerim ben o minnakkari çok şükür canimmmm gözün aydin
keşke cnm ya ay oluyorsa yaptır bence ayın 22 sine çok güzel olur tanisirizAy kızlar ne güzel denk geldiniz yaa keşke ben de denk gelseydm tanisirdik . Ay çok heveslendim. Benim randevu 19 una ben de mi değiştirsem acep kizlarr
Aminnn canmm. Perşembe gününe denk geliyor değil mi ¿ iyi ki çarşamba olmadı benim doktor çarşamba yoo merkezde. 11 de mi aldinz siz. Eşim ise 9 da başlıyor p yüzden biz hep 8 30 gibi gidiyirz normalde ama eşimle bi konusayim . Ona uyarsa degistirirz :)sağol cnm teşekkürler Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
keşke cnm ya ay oluyorsa yaptır bence ayın 22 sine çok güzel olur tanisiriz
Evet cnm perşembe günü ordayiz inşallah erken geliriz zaten inş uyar cnmAminnn canmm. Perşembe gününe denk geliyor değil mi ¿ iyi ki çarşamba olmadı benim doktor çarşamba yoo merkezde. 11 de mi aldinz siz. Eşim ise 9 da başlıyor p yüzden biz hep 8 30 gibi gidiyirz normalde ama eşimle bi konusayim . Ona uyarsa degistirirz :)
Canım medline dan 21 eylülde randevum var ayarladım yani. Normal istersem normal yaptıracak başka bi engel olmazsa. Ama ben kararlılığımı kaybettim normal doğum konusunda. Bakalım hayırlısı. Yarın sorun görülmezse 21inde de medline a gitcem. Eşim gerçi her şartta gideriz oraya da dedi. Erken doğum riski sürerse kuvez için başkentte yapabilirim belki doğumu sadece. Özel hastanelerde yenidoğan ünitesi olsa da kuvez sayısı yetersiz oluor.Canim sen doğum için doktoru nu ayarladın mi bide normal doğum istiyor dun demi inşallah az kaldı çok heyecanlisindir sen şimdi
Allah korusun erken doğum olmaz inşallah canım devamlı dinlen canım hiç kalkma birak ev işlerini falan yat dinlen canım en azından 9.aya gir öyle dogur canım allah korusun kuveze girmez inşallah canım enfeksiyon zaten bir geldi mi lanet gitmiyo ne yaparsan yap inşallah seninki hemen geçer bide iltihap doğumu tetiklemez demi yani erken doğum bu yuzden olmaz demi canimCanım medline dan 21 eylülde randevum var ayarladım yani. Normal istersem normal yaptıracak başka bi engel olmazsa. Ama ben kararlılığımı kaybettim normal doğum konusunda. Bakalım hayırlısı. Yarın sorun görülmezse 21inde de medline a gitcem. Eşim gerçi her şartta gideriz oraya da dedi. Erken doğum riski sürerse kuvez için başkentte yapabilirim belki doğumu sadece. Özel hastanelerde yenidoğan ünitesi olsa da kuvez sayısı yetersiz oluor.
Enfeksiyon için de ben 3 tane tek kullanımlık içtim birer gün arayla. İki hafta sonrasında idrar kültürü yaptırdım işte yine problem çıktı geçmemiş...