Slm arkadaşlar kaç gündür giremedim. Perşembe günü biraz hava almak için dışarı cikmistik akşam üzeri bi anda kanamam geldi hemen Seyhan baskente gittik. Bebekler. Muayenede iyiydi ama kanamam artmıştı. Doktor hem yatırdı iğne serum iki gün yatştan sonra. Şükürler olsunki evimize yine 4 kişi olarak döndük. Rabbim bi daha yaşatmasin çok zormuş çok... Bu arada kızlar bizde kan uyusmazligi var. Nöbetçi doktor ne kadar dikkatli. Adunu bilmiyorum ama alla h razi olsun. Muayneden sonra kan gruplarimizi sordu ve sizin kan uyusmazliginz var 72 saat icinde iğne olman gerek dedi. Yoksa bebebklere zarar verirmis. Normalde 28. Hafta da bi de doğumdan sonra yapıldığını biliyorduk. Meğer kanama oluncada yapılıyorms.
Bu arada kızlar hastane çok iyi hemşireler saat başı iki saate bir gelip nabız ateş tansiyon kontrol i yapıyor. Doktorlar da öyle ilgi alaka hijyen çok güzel. Yemekler öğün öğün geliyor. 5 6 kez ara öğünlerle birlikte. Bu hastanede devam etmekte netlestim iyi bi r doktor da bulabilirsem Rabbim de o günleri gosterurse doğumu orda düşünüyorum. Çıkarken dua ettim çok Allah im buraya bir daha doğum için gelip yatarım inşallah dıye. Rabbim bir daha yasatmasin....