• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Aminnn canmm. Perşembe gününe denk geliyor değil mi ¿ iyi ki çarşamba olmadı benim doktor çarşamba yoo merkezde. 11 de mi aldinz siz. Eşim ise 9 da başlıyor p yüzden biz hep 8 30 gibi gidiyirz normalde ama eşimle bi konusayim . Ona uyarsa degistirirz :)
Canim ck iyi olur aslında seninlede tanışmış oluruz keşke diğer kizlarlada tanissak canım burda çok iyi arkadaşlıklar oldu herkez birbirine destek oluyo

:KK200::KK200::KK200:Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:gulsahcim ellerine sağlık listede hamile olmayanlar tez zamanda hamile kalsinlar inşallah:dua::dua::dua: :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:bizlerde sağlıkla kucağımiza alalım inşallah:dua::dua::dua::anne::anne::anne::anne::anne::anne:
Inşallah canım bu topik te yıl bitmeden herkez hamile kalmış olur canım bizde sag salim kulağımıza alırız inşallah

Ben ilk aşılamada merional kullanmıştım 75lik. Günde bi tane vuruluyordum. İkinci ay dozu 100e çıkardı esra hanım. O yüzden puregon yazdı. Merionalle aynı yani işlevi. kalemi var onun içine konuyor ucuna da kalem ucu takar gibi iğne takılıor. Enjektörden daha kolay kendi kendine yapmak. Kalemin üstünde doz ayarlama kısmı var kaç doz verildiyse ona göre ayarlayıp vuruosun. Bi kutusu 300lüktü.
Tamm canım aklımda bulunsun ay sonu reglim le tedaviye başlayacağız.Haber veririm sana.:))

Allah korusun erken doğum olmaz inşallah canım devamlı dinlen canım hiç kalkma birak ev işlerini falan yat dinlen canım en azından 9.aya gir öyle dogur canım allah korusun kuveze girmez inşallah canım enfeksiyon zaten bir geldi mi lanet gitmiyo ne yaparsan yap inşallah seninki hemen geçer bide iltihap doğumu tetiklemez demi yani erken doğum bu yuzden olmaz demi canim
Canım inan hiç bilmiyorum yarın öğreneceğiz hepsini. Cuma annem geliyor ondan sonra rahatım hayırlısıyla :) biz de dua edioruz bişi çıkmasın diye.

Canım medline dan 21 eylülde randevum var ayarladım yani. Normal istersem normal yaptıracak başka bi engel olmazsa. Ama ben kararlılığımı kaybettim normal doğum konusunda. Bakalım hayırlısı. Yarın sorun görülmezse 21inde de medline a gitcem. Eşim gerçi her şartta gideriz oraya da dedi. Erken doğum riski sürerse kuvez için başkentte yapabilirim belki doğumu sadece. Özel hastanelerde yenidoğan ünitesi olsa da kuvez sayısı yetersiz oluor.

Enfeksiyon için de ben 3 tane tek kullanımlık içtim birer gün arayla. İki hafta sonrasında idrar kültürü yaptırdım işte yine problem çıktı geçmemiş...
Allah yardımcın olsun canım inşallah erken doğum olmaz ama riskli dönemi atlatiyorsun.Aklına kötü şeyler getirme.Allah korusun sizlere sağ salim bağışlasın inşallah.

Adanada yasiyorum mayis haziran gibi tup bebek dusunuyoruz onerebileceginiz yer ve doktor varmi

Listeyi ilk sayfaya ekleyeyim

Ad hastane infertilitenedeni deneme sonuc
  1. Gulsah baskent tayfun cok erkekinfertilitesi 1.deneme negatif 2.deneme negatif doğal yolla hamile :anneadayı::nazar::halay:
  2. Breakfast başkent hastanesi esra hoca sebebebsiz ilk denemede hamile:anneadayı::nazar::halay:
  3. Keyra başkent hastanesi hamile:anneadayı::nazar::halay:
  4. Rosebady baskent tuplerde sıkıntı hitereskopi oldu 5. Deneme hamile :anneadayı::nazar::halay:
  5. Yenidunya başkent hastanesi pibar hanim sebepsiz 3.deneme hamile:anneadayı::nazar::halay:
  6. Al_pi başkent hastanesi beklemede
  7. Hayat_gun başkent hastanesi esra hoca 2.tedavi beklemede
  8. Nuffin başkent hastanesi tayfun bey beklemede
  9. derino başkent hastanesi beklemede
Yeni listemiz hayırlı olsun inşallah.Maşallah hamişlerimize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: darısı hamiş olmayanlara inşallah..

Canım inan hiç bilmiyorum yarın öğreneceğiz hepsini. Cuma annem geliyor ondan sonra rahatım hayırlısıyla :) biz de dua edioruz bişi çıkmasın diye.
cnm inşallah bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah herşey yolunda dualarımız seninle

Canim büyük gün geldi tayfun bey sana füze şeyler soyler inşallah haberlerini bekliyoruz canim
Kızlar işimiz anca bitti. Açıklık görülmedi her şey yolunda. Tayfun bey celestone verecekti ama gebelik şekerim olduğu için yapmayalım dedi. Yatmana da gerek yok dedi ama ben yine de riske atmam zaten akşam annem geliyor bana yapacak bişe kalmaz dinlenirim bol bol. Ama yatağa da hapis değilim sonuçta. İdrar yollarında da bişe yokmuş tamamen benim sonuçtan anlamamamdan kaynaklı korkmuşum :) 3 hafta sonra kontrole gitcem yeniden. Tayfun bey gündüz saatlerinde normal doğumun denk gelirse ona da gelirim dedi. Medline daki randevumu iptal edeceğim galiba bunun üzerine :)

Kızlar işimiz anca bitti. Açıklık görülmedi her şey yolunda. Tayfun bey celestone verecekti ama gebelik şekerim olduğu için yapmayalım dedi. Yatmana da gerek yok dedi ama ben yine de riske atmam zaten akşam annem geliyor bana yapacak bişe kalmaz dinlenirim bol bol. Ama yatağa da hapis değilim sonuçta. İdrar yollarında da bişe yokmuş tamamen benim sonuçtan anlamamamdan kaynaklı korkmuşum :) 3 hafta sonra kontrole gitcem yeniden. Tayfun bey gündüz saatlerinde normal doğumun denk gelirse ona da gelirim dedi. Medline daki randevumu iptal edeceğim galiba bunun üzerine :)
Canim bu haberlere çok sevindim çok şükür herşey yolundaymis bugün en güzel haberi canım bebisin küçük bir atak yaptı sonrada yukarı çıktı inşallah günü dolmadan gelmeyecek inşallah doğumunda tayfun bey bulunur canım bütün gebeligini o takip etti buarada başkentte doğum ücreti ne kadar biliyormusun

Canim bu haberlere çok sevindim çok şükür herşey yolundaymis bugün en güzel haberi canım bebisin küçük bir atak yaptı sonrada yukarı çıktı inşallah günü dolmadan gelmeyecek inşallah doğumunda tayfun bey bulunur canım bütün gebeligini o takip etti buarada başkentte doğum ücreti ne kadar biliyormusun
Sağol canım. Ferahladık cidden. Tekrarlamaz inşallah. Bi ara sormuştum normal 1100 sezaryen 900 demişlerdi sanırım. Epidural falan ekstra oluyormuş ama cüzi rakamlar dediler

cnm maşallah maşallah çok sevindim Allah sağlıkla devam ettirsin gözün aydın cnm rahat bir nefes almissindir

Back