• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

un

Amin benim Dr bulent bey ve ilk denemem çok ağladım sizin be diğer arkadaşlar ilk denemede mi oldu
Cnm seni çok iyi anlıyorum benim bu sıfırdan 3. Tedavim cnm inş hakkında hayırlisi olsun ama başkentin bütün Dr ları iyi bence dondurulmuş embiriyo ile çok var hamile kalan inss sende kalirsin cnm bak ne güzel en azından donmuslarin varmış

Cnm seni çok iyi anlıyorum benim bu sıfırdan 3. Tedavim cnm inş hakkında hayırlisi olsun ama başkentin bütün Dr ları iyi bence dondurulmuş embiriyo ile çok var hamile kalan inss sende kalirsin cnm bak ne güzel en azından donmuslarin varmış
L inşallah zormuş ilk deneme bu kadar dağıttı beni 2 ci bilmiyom ben dr dan memnunum ve cok Sevdim saydim işinin ehli 2 arkadaşım bulet beyin hastası hamile kaldı 2 ci yi dondurulmuş lami deneyim yoksa baştan mi baslim ona karar veremedim

L inşallah zormuş ilk deneme bu kadar dağıttı beni 2 ci bilmiyom ben dr dan memnunum ve cok Sevdim saydim işinin ehli 2 arkadaşım bulet beyin hastası hamile kaldı 2 ci yi dondurulmuş lami deneyim yoksa baştan mi baslim ona karar veremedim
Canim dondurulmusun tutma ihtimali daha yuksek diyorlar rahim ilaclarin etkisinden kurtuldugu icin daha iyi sonuc veriyor diyorlar. Ama tabi rapor ciktiysa isin mali yonude var. Dondurulmusu kullanirsan rapor hakkinin birini daha kullanmis sayiyorlar.

Cnm keyra arkadaşın dediği gibi raporlu yaptiriyorsan yeni tedavi daha mantıklı inş hakkında hayırlısı olsun

Cnm keyra arkadaşın dediği gibi raporlu yaptiriyorsan yeni tedavi daha mantıklı inş hakkında hayırlısı olsun
raborlu hastayım yaş yüzünden tek emriyo bırakılıyor 2 ci denemede tek bırakacaktır 3 deneme 2 emriyo mus en iyisi 3 denemeye kalırsam o şansımı deniyim en azından sizinde dediginiz gibi rahim ve vücut ilaçlardan kurtulur en kötü ihtimal 2 ci demi tutmadı 3 sil baştan başlarım

İnnnşallah canım inanıyorum öyle olacak.Umutluyum bu defa inşallah peş peşe güzel haberler veririz. Adana'da tup bebek merkezi ve dr lari topicine canlılık geldi ve inşallah hamile olmayan kalmayacak.:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::halay:
Yay inşallah canım herkez bu yıl bitmeden hamile kalır canım amin canim

un

Amin benim Dr bulent bey ve ilk denemem çok ağladım sizin be diğer arkadaşlar ilk denemede mi oldu
Canim sana ağlama demiyorum ama kendini okadar uzme kısmet inşallah ikincisinde tutunur yavrun sana bak ben iki defa yaptırdım tutmadı eşim de dna hasarı çıktı şimdi tedavi oluyo bu ay sonunda test verecek ona göre başlayacağız eğer ikinci tedavide tutsaydi belki özürlü olacaktı bebegimi aldırmak zorunda kalacaktım şimdi iyiki olmamış diyorum

raborlu hastayım yaş yüzünden tek emriyo bırakılıyor 2 ci denemede tek bırakacaktır 3 deneme 2 emriyo mus en iyisi 3 denemeye kalırsam o şansımı deniyim en azından sizinde dediginiz gibi rahim ve vücut ilaçlardan kurtulur en kötü ihtimal 2 ci demi tutmadı 3 sil baştan başlarım
Canim inşallah ikincisi tutar canım olumsuzu düşünme canım doktorla konusmadin mi sana birşey soyledi mi bende ikincisinde sulu usg yaptı 3.su icin bağışıklık esimede dna hasarı yaptırdı öyle başlayalım dedi hemen baslatmiyor

Canm benim de ilk denemem tutmadı. Şimdi ikinciye hazırlanıyoruz yavaş yavaş.Üzülüp strese sokma kendini inşallah ikincide başarılı sonuç elde edersin canm.

Canim inşallah ikincisi tutar canım olumsuzu düşünme canım doktorla konusmadin mi sana birşey soyledi mi bende ikincisinde sulu usg yaptı 3.su icin bağışıklık esimede dna hasarı yaptırdı öyle başlayalım dedi hemen baslatmiyor
Yok daha bugün görüşecem özel cep tlf almadım direk ulaşamıyorum hastaneden ulasacam anca bilmiyorum esimde de bencede hiç bi sıkıntı yok ama demeki var gözden kacirgimiz birsey hayırlı olmasını diliyorum herseyin rabimiz kimsenin kucağıni boş birakmasin

Sen nasılsın yoktun cnm neler yapıyorsun
arada giriyorum canım . tedaviyi yaklaşırken benim gibi olan kişilere ulaşmaya çalışıyorum gözümden kaçan bir durum var mı diye ... vajinal mantar olmuşum adetim ondan dolayı gecikmiş fitil verdi doktor fitili uyguladığım günün ertesi günü regli oldum idrar yollarımdan da inmiş olabilir dedi bakteri :( senin adına çok sevindim bol bol dua et bizlerde şeytanın bacağını kıralım :)

arada giriyorum canım . tedaviyi yaklaşırken benim gibi olan kişilere ulaşmaya çalışıyorum gözümden kaçan bir durum var mı diye ... vajinal mantar olmuşum adetim ondan dolayı gecikmiş fitil verdi doktor fitili uyguladığım günün ertesi günü regli oldum idrar yollarımdan da inmiş olabilir dedi bakteri :KK43: senin adına çok sevindim bol bol dua et bizlerde şeytanın bacağını kıralım :)
Sağol cnm teşekkürler geçmiş olsun sanada inşallah hemencecik geçer cnm

Back