• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Transfer gününden sonraki güne 1 diyerek hesaplıyorsun canım. Bir gün bile değerde çok fark yaratıyor aslında o yüzden test gününüzden önce yapmayın diyorlar. Benim 9. Gün 97 10. Gün 277 idi. Nası büyük fark di mi :) artar yani sıkma canını
Evet oyleymis yaa ben transfer gününü de saymıştım. O zamn benim 8. Gün degerimmis o demekki. Senin kaçıncı gün embityosuydi canım. Maşallah güzel artms. Benimki 3. Gün embriyosu. Bu gün 10. Gün oluyor sabah test yaptın diğerlerine göre daha belirgin ama hala silik çizgi çıkıyor. Çok endiseliyim Allah im inşallah bi terslik olmaz Rabbim sen buyuksun tamamına erdir... :(

Canim

Canim benim deger 77 ile basladi ilk zamanlar deger iki gunde ikiye katlandi ams sonradan degerim az artti. %50ydi. Ama cok sukur 11. Haftaya girmek uzereyim. Hergun dua oku ben oyle yaptim. Doktor bebek gayet iyi dedi. Endiselenme demiyecegim cunku bende endise tavandi insanin elinde degil. 44 ten sonra tekrar olcturdunmu kac cikti.
Evet canım elimde değil. Sabah test yaptım daha belirgin ama hala silik gibi. Yaptirmadim canım. Cuma akşam yaptirmistim açıldı yapmadılar marsa ya gittim doktor da sinir etti beni. Gündüz nerdeydn el insaf diyor. Eşim polis memuru gorevdeydi gelmedim dedim. Bi bekle dusuniym dedi . Ben beş yıl bekledim bu ani sizi de beklerim hocam dedim. Odaya gitti geldi ver kanını dedi. İnsafsız kadin ya. O yüzden bu gün gitmek istemedim sabah zaten test günüm merkeze gidcez.

Canim

Canim benim deger 77 ile basladi ilk zamanlar deger iki gunde ikiye katlandi ams sonradan degerim az artti. %50ydi. Ama cok sukur 11. Haftaya girmek uzereyim. Hergun dua oku ben oyle yaptim. Doktor bebek gayet iyi dedi. Endiselenme demiyecegim cunku bende endise tavandi insanin elinde degil. 44 ten sonra tekrar olcturdunmu kac cikti.

Evet oyleymis yaa ben transfer gününü de saymıştım. O zamn benim 8. Gün degerimmis o demekki. Senin kaçıncı gün embityosuydi canım. Maşallah güzel artms. Benimki 3. Gün embriyosu. Bu gün 10. Gün oluyor sabah test yaptın diğerlerine göre daha belirgin ama hala silik çizgi çıkıyor. Çok endiseliyim Allah im inşallah bi terslik olmaz Rabbim sen buyuksun tamamına erdir... :KK43:
Ozmn hic endiselenme cnm benim 9. Gun degerim 5 .1 di 12. Gun degerim 77 icin rahat olsun

Evet canım elimde değil. Sabah test yaptım daha belirgin ama hala silik gibi. Yaptirmadim canım. Cuma akşam yaptirmistim açıldı yapmadılar marsa ya gittim doktor da sinir etti beni. Gündüz nerdeydn el insaf diyor. Eşim polis memuru gorevdeydi gelmedim dedim. Bi bekle dusuniym dedi . Ben beş yıl bekledim bu ani sizi de beklerim hocam dedim. Odaya gitti geldi ver kanını dedi. İnsafsız kadin ya. O yüzden bu gün gitmek istemedim sabah zaten test günüm merkeze gidcez.
Cnm sen neden marsaya gittinki biz askin tufekciye gittik acile haftasonu veya hafta ici 5 ten sonra gidiyorsun doktora bhcg baktiracam diyorsun zaten kalabalik degil 5 dkda kanini veriyorsun 1 saat sonra internetten ogreniyorsun.her zmn acilden giris yapmak en iyisi hic , beklemezsin. Oraya girmemiz ile kan verip cikmamiz toplam 5 dk

Canim

Canim benim deger 77 ile basladi ilk zamanlar deger iki gunde ikiye katlandi ams sonradan degerim az artti. %50ydi. Ama cok sukur
Cnm sen neden marsaya gittinki biz askin tufekciye gittik acile haftasonu veya hafta ici 5 ten sonra gidiyorsun doktora bhcg baktiracam diyorsun zaten kalabalik degil 5 dkda kanini veriyorsun 1 saat sonra internetten ogreniyorsun.
]
İlk önce aşkın Tüfekçi n in karşısında var ya devlet hastanesi oraya gittik 7. 30 gibi akşam. Orda acildeki iki doktora da söyledim yapmıyorz dedi. Tedavi gördüm bu gün test yapmam lazn dedim. Sadece acil durumlarda yapıyorz dedi . Eskiden yaptirmustim dedim. Kalkti o yapamayiz yasak dedi yaa uff .sonra marsa ya da numune yapiyorms ya da Balcalı dedi. Ben de marsa ya gittim. Orda Yapmadılar yani.

İnnnşallah canım inanıyorum öyle olacak.Umutluyum bu defa inşallah peş peşe güzel haberler veririz. Adana'da tup bebek merkezi ve dr lari topicine canlılık geldi ve inşallah hamile olmayan kalmayacak.:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::halay:
Bencede bende öyle hissediyorum seninle ben arka arkaya tedavi olacağız inşallah bizde eylül ekimde pozitif haberler vereceğiz canim

Allah razi olsun canım benim. İnşallah devamı gelir endiseliim suan değer 44 pazartesi inşallah artış olur.. Rabbim hepimizze teker teker nasip etsin inşallah. Merkez gerçekten çok iyi doktorumu aşırı çoook seviyorum sonuna kadar güven verdi bana Allah razi olsun. Çok şükür. Pozitif sonuncu Rabbim sizlere de nasip etsin
Canim değerin düşük değil ki olumsuz düşünme.Masallah hamilesin değerin de hergecen gün daha da artar.

Her za
Vay be oy yerim minigim yaa maşallah demekki geç tutunma olmuş annesi. Rabbim isagsalim kucağına almayi nasip etsin. Canım sen nerde devam edeceksin şimdi gebelik takibini
Sen askin tufekciye git cnm biz ben herhalde 10kere gidip kan verdim hic sorun yasamadik. Gebelik takibinide tedaviyi yapan doktorda yani tayfun beyde devam ediyorum. Tayfun bey cuma gunu seyhanda gebelik takibini yapiyor. Cnm 5 yil dile kolay rabbim saglikli ve hayirli bir evlat ihsan etsin. Ben bir yil bekledim ama sen o 1 yili birde bana sor nasil gecti. Doktorunu degistirmeden devam edebiliyorsun memnunsan.

Her za

Sen askin tufekciye git cnm biz ben herhalde 10kere gidip kan verdim hic sorun yasamadik. Gebelik takibinide tedaviyi yapan doktorda yani tayfun beyde devam ediyorum. Tayfun bey cuma gunu seyhanda gebelik takibini yapiyor. Cnm 5 yil dile kolay rabbim saglikli ve hayirli bir evlat ihsan etsin. Ben bir yil bekledim ama sen o 1 yili birde bana sor nasil gecti. Doktorunu degistirmeden devam edebiliyorsun memnunsan.
Aksam eşim gelince giderim belki. ya da biraz sabredip sabah. Gideriz. Doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum. Asıl doktorum tedavuden once Gökmen bey idi metro da. Asilamalarimi o yaptı o da çok iyi ama pınar hanımı çok sevdim ve çok memnunum . Bebislerimiz in gelmesine vesile oldu şükür dünya ya gelmelerinde de yine yanımda olmasını isterim açıkçası. Benim doktor un çarşamba ameliyat günü Seyhan da oluyor ama takip yapıp mu sorucam inşallah yapıyordur. Anlarım canım anlarım günler yıllar dile kolay başkası bizi anlamaz bu nu yaşamayan çekmeyen bilmez Rabbim yardimcimiz olsun

Back