- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #5.481
Günaydın cnm evet cnm bu aralar boyleyim sen nasılsınGunaydin canım maşallah erkencisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın cnm evet cnm bu aralar boyleyim sen nasılsınGunaydin canım maşallah erkencisin
yok cnm bu cuma hatta seyhanda randevum var. perşembe kışlada kışlaya gitmek istersen ordanda randevu alabilirsin. ama seyhan çok yoğun oluyor kışlada fazla bekleme yok. ama günde değişiklik yapıldı. yaklaşık birbuçuk ay oluyor. artık cuma seyhan perşembe kışlatayfun bey perşembeleri seyhanda takip yapıordu ben iki kontroldür ebru tarıma gittim yarın tayfun beyden randevu alcam yeniden sen mi yanlış biliyorsun acaba yoksa günde değişiklik mi yapmış?
yok cnm bu cuma hatta seyhanda randevum var. perşembe kışlada kışlaya gitmek istersen ordanda randevu alabilirsin. ama seyhan çok yoğun oluyor kışlada fazla bekleme yok. ama günde değişiklik yapıldı. yaklaşık birbuçuk ay oluyor. artık cuma seyhan perşembe kışla
aaa ben hiç bunları konuşmadım. bende normal doğum istiyorum ama doğumu kendi doktorum yaptırmayacaksa bende değiştirebilirim. bu büyük bir problem. ne yapcaz şimdi off. neyse bakalım bebek biraz daha büyüsün o zaman bende değiştirebilirim hastaneyi ve doktoru. birde insan ister istemez o konforu arıyor. acıbadem muhteşemdi bu konuda. senin bebek büyümüş karar vermen lazım. eğer seninde önerdiğin iyi bir doktor ve hastane varsa önerilere açığım.Sağol canım. Ben de yoldayım şimdi seyhana şeker yüklemesine gidiyorum. Randevuyu gitmişken birkaç bişi daha öğrenip ona göre alcam. Normalde bu aydan itibaren medline a başlayacaktım orada doğum yapmak istediğim için ama tereddüte düştük. Doktor arkadaşlarımız hep başkentten şaşmayın diyorlar. Odalar ve yatış bölümü açıkçası çok kötü konfor sıfır. Güriltülü curcunalı bakımsız... Bir de tayfun bey normal doğum tavsiye ederim ama ben gelemem hastanede prensip olarak nöbetçi doktor yaptırıor doğumu ama sezaryen olursa ben yaparım dedi. Normal istediğim için de değiştirmek istiyordum. Şimdi ayrıntıları öğrenip karar vercem ona göre alcam. Ben asıl kışlada hep daha çok sıra beklerdim başkente gittik detaylı ultrasona kadar, hiç sıra beklemedik. Hatta daha faturamı beklerken çağrıldığım bile oldu. Bilemiorm o yüzden kışlaya gider miyim
Zaten özel hastanelerde normal doğuma gelen doktkr sayısı çok az. Ben medline da nursel hanımı, metroda mehmet yıldırımı ortadoğuda da filiz kaviyi belirlemiştim. Diğer iki hastaneyi beğenmediğim için medline diyordum. Ama metronun da yeni binası falan açılmış şimdi oraya da bi gidip baksam mı dedim ama şimdi kafamız karıştı. Eşim diyor ki çok kişiden duyuorum son haftada risk olduğunu söyleyip sezaryene yönlendiriyorlarmış diye. Bu doktorların öyle olmadığını duydum ama yine de etik açıdan başkent kıyaslanamaz başka hastanelerle. Doktor şahsi işlerine göre bu tür şeyler zaten yapamıor çünkü normal doğuma zaten gelmiyor. Son yazdığım yorumlardan adanayla ilgili bir başlık daha var orda bir sürü doktor hakkında bilgi var. Başlık sahibinden duyduğum bir arkadaşı başkentte normal doğum yapmış asistanların elinde rezil olmuş. İç organ sarkması falan oluşmuş. Asistan mevzusunu sorcam. Eğer öyle bi ihtimal varsa tercih etmeyiz başkenti. Ben 12. Haftadan beri karar vermeye çalışıorum düşün... Sezaryen mi normal mi hangi doktor hangi hastane... Çok zor tercih yapmak... Hasta merak edip sormazsa bu tür şeyler zaten doktorun kendi kendine açacağı konular değil. O yüzden her şeyi kendimiz detaylıca araştırmak zorundayızaaa ben hiç bunları konuşmadım. bende normal doğum istiyorum ama doğumu kendi doktorum yaptırmayacaksa bende değiştirebilirim. bu büyük bir problem. ne yapcaz şimdi off. neyse bakalım bebek biraz daha büyüsün o zaman bende değiştirebilirim hastaneyi ve doktoru. birde insan ister istemez o konforu arıyor. acıbadem muhteşemdi bu konuda. senin bebek büyümüş karar vermen lazım. eğer seninde önerdiğin iyi bir doktor ve hastane varsa önerilere açığım.
Evet sasirdim ben de sukur baya yikselms. Ilk teti de soyledim yaptigimi hemsire erken cikmis dedi Bakalim kısmet artık. Aynı gün olsa seni görmeyi çok isterdim :) nerden geleceksin sakıncası yoksa :)aminnnnn
Aynen cnm beklerken neler geçiyor aklımızdan çok şükür bugünümuze maşallah değerinde çok güzel bence ikiz geliyor sağlıkla inşallah evet cnm merkeze geleceğim ayın 24 inşallah
488 canım maşallah çok şükür. Amin inşallah :) Allah razi olsunCanim benim gozunaydin kaç oldu değerin darısı kese ve kalp atışında insallah
merhaba merak ettim q enzim işe yaradımı sizde yumurta kalitesi için.Benimde ilk denemede kalitesiz çıktı q10 önerdi doktorum 3 aydır içiyorum ama henüz başlamadık 2 . tedaviye.BEN KULLANIYORUM AMA BİLMİYORDUM KALİTE İÇİN OLDUĞUNU DÜZENLİ İÇERİM ARTIK TEŞEŞKÜRLER
bende 11 aydır kullanıyorum ama düzenli içmedim tedavi olmadım ağustos sonu eylül başı gibi kısmetse olacam .şunu söyleyebilirim bu tür durumda kullanan kişilerin yumurta kaliteleri genel olarak artmış size hangi doktor önerdi ? başka aldığın takviye var mı ?merhaba merak ettim q enzim işe yaradımı sizde yumurta kalitesi için.Benimde ilk denemede kalitesiz çıktı q10 önerdi doktorum 3 aydır içiyorum ama henüz başlamadık 2 . tedaviye.
ben istanbulda tedavi görüyorum memorialde sebepsiz dediler 2 sene boyunca tüp yapınca yumurta kalitesiz çıktı.Doktorum değişmez dedi kalite genetiktir dedi ama bu ilaçları kullan sen dedi.Q10 ,selenyum,b12,d3 kullanıyorum. 3 ay oldu bende bayramda başlıcam allah izin verirse tedaviye.bende 11 aydır kullanıyorum ama düzenli içmedim tedavi olmadım ağustos sonu eylül başı gibi kısmetse olacam .şunu söyleyebilirim bu tür durumda kullanan kişilerin yumurta kaliteleri genel olarak artmış size hangi doktor önerdi ? başka aldığın takviye var mı ?
Maşallah cnm bende çok isterim cnm ben mersinden geliyorum cnmEvet sasirdim ben de sukur baya yikselms. Ilk teti de soyledim yaptigimi hemsire erken cikmis dedi Bakalim kısmet artık. Aynı gün olsa seni görmeyi çok isterdim :) nerden geleceksin sakıncası yoksa :)
bn genetik olduğuna inanmıyorum belli bir rahatsızlığın yoksa tabi .. birde himayala tuzu tüketmeye başlıcam ben içinde 84 mineral var doğal gıda takviyesiben istanbulda tedavi görüyorum memorialde sebepsiz dediler 2 sene boyunca tüp yapınca yumurta kalitesiz çıktı.Doktorum değişmez dedi kalite genetiktir dedi ama bu ilaçları kullan sen dedi.Q10 ,selenyum,b12,d3 kullanıyorum. 3 ay oldu bende bayramda başlıcam allah izin verirse tedaviye.
Sağol canım benim amin inşallah bende seni merak ediyordum iyi olmaya sevindim inşallah Allah sizlere de nasip etsin cnmrosebady canim gozun aydin masallah gelmis mucizen .. Uzun suredir yoktum memleketteydim bi bakayim dedim guzel haberini gordum .. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah sana ve Y yenibidunya ya .. Hadi sıra bize geldi insallah ...
K keyra rosebady kızlar başkentte gebelik, doğum ve doğum sonrası bakım eğitimi başlıyor bugün. Dün tesadüfen denk geldim. Gece aklıma gelmemiş yazmak. Katılmak isterseniz 15.00-15.30 gibi başlayacak sanırım. 15.00 15.30 dediler ama yarım saat sürmüordur sanırm. Kadın doğuma telefon açıp yine de tam bilgi alabilirsiniz benim labda da işim olduğundan zaten erken gideceğim. Poliklinik binasında 7. Katta. Dr seda hanım verecekmiş eğitimi. Özellikle ilk ders yeni hamilelere daha uygun sanırm. 3 hafta sürecek. Kayıt falan almadılar gerek yok dediler. Müsait olanlar gelsin :)Sagolcanim degerimiz katlandı şükür. Hemşire de dedi 7cikan hastalar var dedi sonradan artıyor dedi. Seninki çok iyi maşallah dedi. Çok şükür. 15 gün sonra kese görcez inşallah
Teşekkürler cnm bilgi içinK keyra rosebady kızlar başkentte gebelik, doğum ve doğum sonrası bakım eğitimi başlıyor bugün. Dün tesadüfen denk geldim. Gece aklıma gelmemiş yazmak. Katılmak isterseniz 15.00-15.30 gibi başlayacak sanırım. 15.00 15.30 dediler ama yarım saat sürmüordur sanırm. Kadın doğuma telefon açıp yine de tam bilgi alabilirsiniz benim labda da işim olduğundan zaten erken gideceğim. Poliklinik binasında 7. Katta. Dr seda hanım verecekmiş eğitimi. Özellikle ilk ders yeni hamilelere daha uygun sanırm. 3 hafta sürecek. Kayıt falan almadılar gerek yok dediler. Müsait olanlar gelsin :)
genetik dediği sen dünyaya gelirken yumurta havuzunla gelirsin dedi belli bi yumurta sayın ve kaliten olur seneler geçtikçe bu sayı azalmaya başlarmış. Her ay yumurta farklı olur her ay iyi yumurta olsa insanlar her ay hamile kalırdı dedi.Onu da tüp bebek deneyerek görürüz her denemede kötü çıkıyosa yumurta o zaman senin vücudun kötü yumurta üretiyor bu değişmez dedi. Genetik test yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı. Kalitesiz yumurtası olup ta hamile kalanda çok iyi yumurtanın tutmadıgıda çok nasip kısmet işi nasibimizde varsa olucak inşş.bn genetik olduğuna inanmıyorum belli bir rahatsızlığın yoksa tabi .. birde himayala tuzu tüketmeye başlıcam ben içinde 84 mineral var doğal gıda takviyesi
kaliteye takılmıyorum fazla ben ama pgt için kaliteli embriyo gerekli hücre alınacak çünkü içinden.. yumurta havuzu kuramı kırılmaya başladı diye biliyorum ben bazı doktorlar bu düşünceden uzaklaşmaya başladı . hangi genetik testi yaptırdın sen ? tedavin kısa protokol muydu ?genetik dediği sen dünyaya gelirken yumurta havuzunla gelirsin dedi belli bi yumurta sayın ve kaliten olur seneler geçtikçe bu sayı azalmaya başlarmış. Her ay yumurta farklı olur her ay iyi yumurta olsa insanlar her ay hamile kalırdı dedi.Onu da tüp bebek deneyerek görürüz her denemede kötü çıkıyosa yumurta o zaman senin vücudun kötü yumurta üretiyor bu değişmez dedi. Genetik test yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı. Kalitesiz yumurtası olup ta hamile kalanda çok iyi yumurtanın tutmadıgıda çok nasip kısmet işi nasibimizde varsa olucak inşş.