- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #5.461
MAŞAALLAH CANIM ÇOK SEVİNDİMKızlar çok şükür degerim katlanmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MAŞAALLAH CANIM ÇOK SEVİNDİMKızlar çok şükür degerim katlanmış
kucagımıza almak nasip olsun bebeklerimizi.Kızlar çok şükür degerim katlanmış
Canim çok şükür inşallah darısı kese ve kalp atışındaKızlar çok şükür degerim katlanmış
Canim nasılsın tedaviye basladinmi ne yaptınMAŞAALLAH CANIM ÇOK SEVİNDİM
amin cnm inşallahkucagımıza almak nasip olsun bebeklerimizi.
inşallah cnm sağol darisi sizlere inşallahCanim çok şükür inşallah darısı kese ve kalp atışında
iyiyim sen nasılsın canım . başlıcam bir aksilik olmazsa bayramdan dolayı . sende durumlar nasılCanim nasılsın tedaviye basladinmi ne yaptın
benim 5. gün blasttı. ama bhcg değerinin yüksekliğinin neyden kaynaklandığığ muamma sanırım. 10 ile başlayıp doğum yapanlar da var. 2 üzeri değer pozitif sayılıyor zaten. önemli olan artış olması.Evet oyleymis yaa ben transfer gününü de saymıştım. O zamn benim 8. Gün degerimmis o demekki. Senin kaçıncı gün embityosuydi canım. Maşallah güzel artms. Benimki 3. Gün embriyosu. Bu gün 10. Gün oluyor sabah test yaptın diğerlerine göre daha belirgin ama hala silik çizgi çıkıyor. Çok endiseliyim Allah im inşallah bi terslik olmaz Rabbim sen buyuksun tamamına erdir...
tayfun bey perşembeleri seyhanda takip yapıordu ben iki kontroldür ebru tarıma gittim yarın tayfun beyden randevu alcam yeniden sen mi yanlış biliyorsun acaba yoksa günde değişiklik mi yapmış?Her za
Sen askin tufekciye git cnm biz ben herhalde 10kere gidip kan verdim hic sorun yasamadik. Gebelik takibinide tedaviyi yapan doktorda yani tayfun beyde devam ediyorum. Tayfun bey cuma gunu seyhanda gebelik takibini yapiyor. Cnm 5 yil dile kolay rabbim saglikli ve hayirli bir evlat ihsan etsin. Ben bir yil bekledim ama sen o 1 yili birde bana sor nasil gecti. Doktorunu degistirmeden devam edebiliyorsun memnunsan.
gözün aydın canım :) iki haftaya kalp atışına gidersiniz artıkk.Kızlar çok şükür degerim katlanmış
benim negatif bi aşılamam oldu, ikinci aşılamada fazla yumurta oluştuğu için aşılamayı iptal edip tüp bebek yaptırdık. benim doktorum esra hanım. ilk denemede oldu yani. benim de yaş yüzünden tek embriyo transfer edildi tüm ısrarlarımıza rağmen. ben herkes 2-3 embriyo ile bile zor hamile kalıyor kesin olmayacak diyr umutsuzluk içindeydim neyse ki öyle olmadı. 4 tane donmuşum var tutmasa onlarla da bir sefer deneyecektim bende ohss olduğu için yrniden iğne kullanmak kabus gibi geliyor şu an. çok sıkıntı çektim çünkü... arkadaşların dediği gibi kimi merkezde şansı artırdığı düşünüldüğü için toplayıp dondurup transferi bir sonraki reglide transfer ediyorlar. muhtemelen ikinci denemede yine sıfırdan başlarsan yine dondurulacak embriyoların olacaktır. yeniden dondurma ücreti de ödeyeceksin. dondurulmuşların kalitesine göre karar ver bana kalırsa. ben donmuşla deneyince rapor hakkının eksildiğini bilmiyordum. benim donanlar 4 tane tek kapta ve morula blast 5. gün embriyosu. yani anladığım kadarıyla çok süper değiller. ikinci çocuk için onları denerim diyordum ama şimdi bunu duyunca sıfırdan blast embriyo ihtimali artırır mı dedim. doktorunla görüşüp karar ver bence. şansını hangisinde daha yüksek buluyorsa doktorun... başkentte doktorlar etik konusunda çok katılar. o yüzden tavsiyeleri tereddüte yer bırakmıyor. kendi çıkarları için değil hastanın çıkarına göre hareket ediyorlarPozitif sonuç alanlar drunuz kim
Masal lllah hep sağlıkla devam eder inşallah. Kuzucuk :) . Biz de artışı gördük şükür :)Kızlar çok şükür degerim katlanmış
Sagolcanim degerimiz katlandı şükür. Hemşire de dedi 7cikan hastalar var dedi sonradan artıyor dedi. Seninki çok iyi maşallah dedi. Çok şükür. 15 gün sonra kese görcez inşallahbenim 5. gün blasttı. ama bhcg değerinin yüksekliğinin neyden kaynaklandığığ muamma sanırım. 10 ile başlayıp doğum yapanlar da var. 2 üzeri değer pozitif sayılıyor zaten. önemli olan artış olması.
Çok şükür cnm inşallah sağlıkla kucağımiza aldığımız gunleride görurüz inşallah seninde gözün aydın cnmMasal lllah hep sağlıkla devam eder inşallah. Kuzucuk :) . Biz de artışı gördük şükür :)
Günaydın cnm sağol inşallah saglikla devam eder haftaya 24 de çarşamba günü gideceğiz cnm inşallahgözün aydın canım :) iki haftaya kalp atışına gidersiniz artıkk.
Gozun aydin canim maşallah şükür canım binlerce şükür. O testi beklerken bi buçuk saat Basil geçti bi bilsen tansiyon düştü kalp küt küt. Hemşire gözünüz aydın değer 488 maşallah deyince odada sandalyeye çöküp hickira hickira ağladım. Tutamdm içim boşaldı birden. Rabbim sen çok buyuksun bu duyguyu herkese yaşat tüm arkadaşlarımıza inşallah... sen merkeze mi gelcem kese için sana ne Dediler kese günü ile ikgiliÇok şükür cnm inşallah sağlıkla kucağımiza aldığımız gunleride görurüz inşallah seninde gözün aydın cnm
aminnnnnGozun aydin canim maşallah şükür canım binlerce şükür. O testi beklerken bi buçuk saat Basil geçti bi bilsen tansiyon düştü kalp küt küt. Hemşire gözünüz aydın değer 488 maşallah deyince odada sandalyeye çöküp hickira hickira ağladım. Tutamdm içim boşaldı birden. Rabbim sen çok buyuksun bu duyguyu herkese yaşat tüm arkadaşlarımıza inşallah... sen merkeze mi gelcem kese için sana ne Dediler kese günü ile ikgili
Canim benim gozunaydin kaç oldu değerin darısı kese ve kalp atışında insallahMasal lllah hep sağlıkla devam eder inşallah. Kuzucuk :) . Biz de artışı gördük şükür :)
Gunaydin canım maşallah erkencisinGünaydın arkadaşlar
Canim çok sevindim değerin maşallah çok güzel artmış taze anne inşallah sağlıkla bebisini kucağına alırsınGozun aydin canim maşallah şükür canım binlerce şükür. O testi beklerken bi buçuk saat Basil geçti bi bilsen tansiyon düştü kalp küt küt. Hemşire gözünüz aydın değer 488 maşallah deyince odada sandalyeye çöküp hickira hickira ağladım. Tutamdm içim boşaldı birden. Rabbim sen çok buyuksun bu duyguyu herkese yaşat tüm arkadaşlarımıza inşallah... sen merkeze mi gelcem kese için sana ne Dediler kese günü ile ikgili