- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.401
İnşallah canım inşallah. Allah razi olsun. Rabbim devam ettirir inşallah. Önceki gebrliginde değerim düşmeye başlamıştı Allah vermesinCanim günaydın değerin güzel canım zaten erken yaptirmissin 10 gün yapsan değerin 80-100 arası çıkar bence herşey yolunda canım allah sağlıkla devam ettirsin canim
Ay Günaydın canım. Öyle mi ben transfer günü de sayıyorum yaa . Şu serptin içime Allah razi olsun canım benim taze annee. Seninki kaç çıkmıştı . Tekrarladn mi testi kese gözüktü mü inşallah. ay çok sordum afedersin. Ben pazartesi gidicem merkezE test günümde. İnşallah hersey yolindadir.günaydın
Cnm senin 9. gün değil ki transfer gününü sayma daha bugün 9. Gün oluyor ve değerin de çok güzel maşallah inss daha da katkat artacak senin adına çok sevindim arkadaşım gözün aydın hayırlı olsun inss
Gunaydin canim nasilsin bugun tahlil yaptiracakmisinGünaydın arkadaşlar güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Kötü düşünme canım pozitif düşünüyoruz canım sen erken tahlil yaptirdin ve 3.gün embriyosu daha çok küçük annesiİnşallah canım inşallah. Allah razi olsun. Rabbim devam ettirir inşallah. Önceki gebrliginde değerim düşmeye başlamıştı Allah vermesin
evet henüz çok küçük munikkerim canım .Kötü düşünme canım pozitif düşünüyoruz canım sen erken tahlil yaptirdin ve 3.gün embriyosu daha çok küçük annesi
sağol cnm amin ben de pazartesi tekrarliyacagim testi daha çok erken cnm kese için inss görürüm(görürüz) test sonucum da 113 çıktı cnm benimki 10. gün yapıldıAy Günaydın canım. Öyle mi ben transfer günü de sayıyorum yaa . Şu serptin içime Allah razi olsun canım benim taze annee. Seninki kaç çıkmıştı . Tekrarladn mi testi kese gözüktü mü inşallah. ay çok sordum afedersin. Ben pazartesi gidicem merkezE test günümde. İnşallah hersey yolindadir.
günaydın cnm iyiyim çok şükür yok cnm inşallah pazartesi tekrarliyacagimGunaydin canim nasilsin bugun tahlil yaptiracakmisin
Tebrikler canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebeklerini Dr kimdi canınA
evet henüz çok küçük munikkerim canım .
Gözünaydın canım hamilesin bence.Senin pozitif alacağını hissediyordum.:))Nedense şu an tedavi gören ve görecek birçok kişi için öyle hissediyorum.Bu defa hepimiz için beta hcg ler yükselişte olacak inşallah..:))Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.Kizlaaaaarr hamisler ede test yapıp ikinci hayali çizgiyi gören var mı yaaa çok heyecanliiyimm test yaptım ikinci çizgi çok az şekilde çıktı. Bebeklerim benimle mi acaba çok heyecanlim elim ayağım tutmuyor Rabbim inşallah hamileyimdir dua ya ihtiyacım var
Bencede bende öyle hissediyorum seninle ben arka arkaya tedavi olacağız inşallah bizde eylül ekimde pozitif haberler vereceğiz canimGözünaydın canım hamilesin bence.Senin pozitif alacağını hissediyordum.:))Nedense şu an tedavi gören ve görecek birçok kişi için öyle hissediyorum.Bu defa hepimiz için beta hcg ler yükselişte olacak inşallah..:))Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
İnşallah canm. Gebelik takibini merkezde mi devamediceksin. Bu de ilk test günün de sonuçtan sonra doktorun yanına girip muayene oldun mu. Ben de pazartesi gidicem. Senin kaçıncı gündü embiryosağol cnm amin ben de pazartesi tekrarliyacagim testi daha çok erken cnm kese için inss görürüm(görürüz) test sonucum da 113 çıktı cnm benimki 10. gün yapıldı
günaydın cnm iyiyim çok şükür yok cnm inşallah pazartesi tekrarliyacagim
Allah razi olsun canım benim. İnşallah devamı gelir endiseliim suan değer 44 pazartesi inşallah artış olur.. Rabbim hepimizze teker teker nasip etsin inşallah. Merkez gerçekten çok iyi doktorumu aşırı çoook seviyorum sonuna kadar güven verdi bana Allah razi olsun. Çok şükür. Pozitif sonuncu Rabbim sizlere de nasip etsinGözünaydın canım hamilesin bence.Senin pozitif alacağını hissediyordum.:))Nedense şu an tedavi gören ve görecek birçok kişi için öyle hissediyorum.Bu defa hepimiz için beta hcg ler yükselişte olacak inşallah..:))Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Allah razi olsun canım benim. Rabbim sana sizlere de nasip etsin inşallah. Pınar hanim benim muhteşem pozitif tatliss doktorum çok seviyorum onu yaa :) Allah ondan razi olsunTebrikler canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebeklerini Dr kimdi canın
Ya hareketlerini hissediyorum diince beb daha büyük sandım. Nası hissediyorsun yabenim 10 hafta cnm :) seninki maaşallah kocaman olmuş
Transfer gününden sonraki güne 1 diyerek hesaplıyorsun canım. Bir gün bile değerde çok fark yaratıyor aslında o yüzden test gününüzden önce yapmayın diyorlar. Benim 9. Gün 97 10. Gün 277 idi. Nası büyük fark di mi :) artar yani sıkma canınıAllah razi olsun canım benim. İnşallah devamı gelir endiseliim suan değer 44 pazartesi inşallah artış olur.. Rabbim hepimizze teker teker nasip etsin inşallah. Merkez gerçekten çok iyi doktorumu aşırı çoook seviyorum sonuna kadar güven verdi bana Allah razi olsun. Çok şükür. Pozitif sonuncu Rabbim sizlere de nasip etsin
cnm ben adana da olmadigim için kan testini bulunduğum yerde yaptırdım bende inşallah başkentte devam edeceğim cnm 3.gun embiriyosuyduİnşallah canm. Gebelik takibini merkezde mi devamediceksin. Bu de ilk test günün de sonuçtan sonra doktorun yanına girip muayene oldun mu. Ben de pazartesi gidicem. Senin kaçıncı gündü embiryo
Canim benim deger 77 ile basladi ilk zamanlar deger iki gunde ikiye katlandi ams sonradan degerim az artti. %50ydi. Ama cok sukur 11. Haftaya girmek uzereyim. Hergun dua oku ben oyle yaptim. Doktor bebek gayet iyi dedi. Endiselenme demiyecegim cunku bende endise tavandi insanin elinde degil. 44 ten sonra tekrar olcturdunmu kac cikti.Allah razi olsun canım benim. İnşallah devamı gelir endiseliim suan değer 44 pazartesi inşallah artış olur.. Rabbim hepimizze teker teker nasip etsin inşallah. Merkez gerçekten çok iyi doktorumu aşırı çoook seviyorum sonuna kadar güven verdi bana Allah razi olsun. Çok şükür. Pozitif sonuncu Rabbim sizlere de nasip etsin
Benim karin yapim kasli degil ondan hissediyorum sanirim ama hareketlerini degil sadece orda bir sey oldugunu hissediyorum. Bazen azaliyor hissetmem bazen butun gun hep hissediyorum.Ya hareketlerini hissediyorum diince beb daha büyük sandım. Nası hissediyorsun ya
Gunaydin canim nasilsin taze anne bide senin oglun sinava girmişti demi aciklandi mi sonuçlarGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?