Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim günaydın değerin güzel canım zaten erken yaptirmissin 10 gün yapsan değerin 80-100 arası çıkar bence herşey yolunda canım allah sağlıkla devam ettirsin canim
İnşallah canım inşallah. Allah razi olsun. Rabbim devam ettirir inşallah. Önceki gebrliginde değerim düşmeye başlamıştı Allah vermesin

Ay Günaydın canım. Öyle mi ben transfer günü de sayıyorum yaa . Şu serptin içime Allah razi olsun canım benim taze annee. Seninki kaç çıkmıştı . Tekrarladn mi testi kese gözüktü mü inşallah. ay çok sordum afedersin. Ben pazartesi gidicem merkezE test günümde. İnşallah hersey yolindadir.

sağol cnm amin ben de pazartesi tekrarliyacagim testi daha çok erken cnm kese için inss görürüm(görürüz) test sonucum da 113 çıktı cnm benimki 10. gün yapıldı

Gunaydin canim nasilsin bugun tahlil yaptiracakmisin
günaydın cnm iyiyim çok şükür yok cnm inşallah pazartesi tekrarliyacagim

Gözünaydın canım hamilesin bence.Senin pozitif alacağını hissediyordum.:))Nedense şu an tedavi gören ve görecek birçok kişi için öyle hissediyorum.Bu defa hepimiz için beta hcg ler yükselişte olacak inşallah..:))Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.

Bencede bende öyle hissediyorum seninle ben arka arkaya tedavi olacağız inşallah bizde eylül ekimde pozitif haberler vereceğiz canim

İnşallah canm. Gebelik takibini merkezde mi devamediceksin. Bu de ilk test günün de sonuçtan sonra doktorun yanına girip muayene oldun mu. Ben de pazartesi gidicem. Senin kaçıncı gündü embiryo

Allah razi olsun canım benim. İnşallah devamı gelir endiseliim suan değer 44 pazartesi inşallah artış olur.. Rabbim hepimizze teker teker nasip etsin inşallah. Merkez gerçekten çok iyi doktorumu aşırı çoook seviyorum sonuna kadar güven verdi bana Allah razi olsun. Çok şükür. Pozitif sonuncu Rabbim sizlere de nasip etsin

Transfer gününden sonraki güne 1 diyerek hesaplıyorsun canım. Bir gün bile değerde çok fark yaratıyor aslında o yüzden test gününüzden önce yapmayın diyorlar. Benim 9. Gün 97 10. Gün 277 idi. Nası büyük fark di mi :) artar yani sıkma canını

İnşallah canm. Gebelik takibini merkezde mi devamediceksin. Bu de ilk test günün de sonuçtan sonra doktorun yanına girip muayene oldun mu. Ben de pazartesi gidicem. Senin kaçıncı gündü embiryo
cnm ben adana da olmadigim için kan testini bulunduğum yerde yaptırdım bende inşallah başkentte devam edeceğim cnm 3.gun embiriyosuydu

Canim
Canim benim deger 77 ile basladi ilk zamanlar deger iki gunde ikiye katlandi ams sonradan degerim az artti. %50ydi. Ama cok sukur 11. Haftaya girmek uzereyim. Hergun dua oku ben oyle yaptim. Doktor bebek gayet iyi dedi. Endiselenme demiyecegim cunku bende endise tavandi insanin elinde degil. 44 ten sonra tekrar olcturdunmu kac cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…