Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Çok teşekkür ederim canım havuç suyu da tutunmayi sağlıyordu değil mi?Ben evde bir litreye yakın hazırlamıştım iki günde bozulmuştu o yüzden fazla içecemiştim.
Evet cnm ben günlük tüketmeye çalışın cnm yada iki uç bardaklik havauc suyunu cam bir kavanozda dolapta saklanması cnm inss şifa olsun cnm

canım sırf bu yüzden ben hamile olduğumu kimseye söylemiyorum. 10. haftadayım ama içimden hiç söylemek gelmiyor. hamile kalmadan önce diyordum sevinçten herkese söylemek isterim. ama hamile kalınca öyle olmadı. istiyorumki bu gizli hazinemi hiç kimse bilmesin duymasın. sanki kimseye söylemezsem onu daha iyi korumuş gibi olurum diye düşünüyorum. Artık olumsuz düşünmüyorum ama olaki olumsuz bir durum olursada acımı içimde yaşamka isterim. gerçi tehlikeli dönemi atlattık Rabbimin izniyle. ama yinede bilmesinler bilmesinler iste. bide benim karnım hemen çıktı. kiloda aldım.tabi herkes soruyor bir şey mi var diyor ben yok deyip geçiştiriyorum.

Sağol cnm amin inşaallah teşekkürler
Canimmmm maşallah sana. Tebrik ediyorum. Rabbim tamamına erdirsin değerin katlanarak artsın ve sorunsuz bir gebelik sonucunda bebeğini kucağına al inşallah. Bize de duaların i Esirgeme taze anne. Benim bu gün dokuzuncu gün sabirsizlniyorum test yapasm var evde ama eşim izni vermiyor. Test al diyorum kaç gündür getirmiyor bakalım bu gün getir inşallah. Yarın yapıcam her duruma kendimi hazırlamak lazım pazartesi de kan vercm. Korkuyorum bazen inceden kasik ağrısı bazen hicbirsey hissetmiyorum goguskerim sisdi yanlari aciyor .sen nasıldn neler hissetmstin ağrı sizi varmydi canm

amin cnm inşallah Allah sanada nasip etsin inşallah benimde ilk zamanlar kasik agrim vardı sonra araara oldu benimde göğüslerim aynı şekilde bide agzimin tadı değişti cnm son iki günde baş ağrısı oldu halada tam geçmedi cnm inss sende pozitif yazacaksın güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Kaç haftalık oldu canım seninki? Ben de böyle düşünüyordum ama tam tersi oldu bizde. Eşime kalp atışını duymadan kimseye söylemeyelim dedim daha hastaneden çıkarken dünyayı aradı :) ben sadece yakın çevreme söyledim. Benim şansım şu an bile dapdar bişe giymedikçe çok belli olmuyor karnım. Apartmandakilere 6. Aya kadar söylemedim hiç. Hayırlısı her şeyin. Söyleyince bişe olacak veya söylemeyince bişe olmayacak diye bir durum yok ama ben de senin gibi düşünüyordum olumsuz bi durum olursa sorarlarsa bebek nasıl diye naparım diyordum. Sen anne olarak kendini nasıl hissediyorsan öyle davran canım. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Vaktiniz su gibi aksın sn büyük duam bu. Zaman geçmiyor bazen çünkü. En hızlı geçen 2. Trimester oldu ilki çok yavaş geçti şimdi 3 de öyle. :)

benim 10 hafta cnm :) seninki maaşallah kocaman olmuş

Sen bu konuda çok anlayislisin dusuncelisin bize ilk kaç yıllık evlisiniz sonrada çocuk yokmu bazen hayır var saklıyorum gostermiyorum diyesim geliyo sinirleniyorum kiriliyorum bu konuşmalara yarma bu belki ondan dayanamıyorum eşime söylüyorum normal diyo benim açımdan bakmiyo

Canim inşallah senin de pozitif olacak dualarimiz seninle bu yıl hepimize uğur getirir inşallah ve hepimiz hamileyiz deriz

Cnm gözün aydın çok sevindim hamilesin inşallah cnm çizgi çıktıysa kandada güzel bir değerle karşılaşırsın inşallah

Canın inşallah kanda pozitif görürsün tahlili ne zaman yapıyorsun bence pozitif hayali çizgiyi görenler hep kanda p ozitifi görüyorlar inşallah sende öyle olursun bizde senin adına çok seviniriz

Cnm gözün aydın çok sevindim hamilesin inşallah cnm çizgi çıktıysa kandada güzel bir değerle karşılaşırsın inşallah
Sağol canım hayali çizgi çıktı. Bu gün 9. Günüm 3 gün embiryosu DHA çok küçük sanırım. Degerim 44 çok mu düşük pazartesi asıl test tarihim

Canın inşallah kanda pozitif görürsün tahlili ne zaman yapıyorsun bence pozitif hayali çizgiyi görenler hep kanda p ozitifi görüyorlar inşallah sende öyle olursun bizde senin adına çok seviniriz
Sağol canım Allah razi olsun
Dayanamadım kan verdim. 44 çıktı değer . Biraz düşük a sanırım hamileym şükür bin şükür. Rabbim sizlere de pozotofo nasip etsin. İnşallah bebeklerimize kavusiriz hepimiz. Bugün 9. Gün. 3. Gün embiryosu idi

Sağol canım hayali çizgi çıktı. Bu gün 9. Günüm 3 gün embiryosu DHA çok küçük sanırım. Degerim 44 çok mu düşük pazartesi asıl test tarihim
günaydın
Cnm senin 9. gün değil ki transfer gününü sayma daha bugün 9. Gün oluyor ve değerin de çok güzel maşallah inss daha da katkat artacak senin adına çok sevindim arkadaşım gözün aydın hayırlı olsun inss

Canim günaydın değerin güzel canım zaten erken yaptirmissin 10 gün yapsan değerin 80-100 arası çıkar bence herşey yolunda canım allah sağlıkla devam ettirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…