- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #5.361
Çok şükür diyorum öncelikle canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebişin.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah taze anne..:))Kızlar çok şükür pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür diyorum öncelikle canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebişin.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah taze anne..:))Kızlar çok şükür pozitif
Kızlar çok şükür pozitif
Amin cnm inşallah çok sağolallahım sana şükürler olsun çok sevindim kalbimden geçiyordu zatende söylemek istemedim belki yanılırsam ümit vermim diye 6. hissim kuvvetlidir. ay valla çok sevindim aynı kendim haber almış gibiyim cnm ya rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip eder
Tebrikler cnm. Sirayla herkes pozitifi gorecek insallah. Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin.Kızlar çok şükür pozitif
Amin inşaallah cnmTebrikler cnm. Sirayla herkes pozitifi gorecek insallah. Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin.
Amin cnm inşallah çok teşekkürlerÇok şükür diyorum öncelikle canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebişin.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah taze anne..:))
Sağol cnm amin inşaallah teşekkürlerrosebady canım benim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun cnm rabimiz kucağına almayi nasip etsin insallah darısı bizlere benim 8 gün transferin sende bize dua etKızlar çok şükür pozitif
Darısı herkese ama içimden en çok senin ve G gulsahhh01 için bir an önce olsun diye dua ediyorum. İnşallah bir sonraki denemeleriniz başarılı olacak .Rosebady canm sanırım transfer sonrasi bir buçuk saat kadar hastanede kaldın.Yanlış hatırlamıyorum değil mi?Sonrasında neler yaptın nasıl beslendin canm?Hem bizlere de fikir olur ona göre hareket ederiz canm.
Çok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun inşallah sen de hayirlisiyla yavrunu kucağına alırsın. Lütfen bizler için de duani esirgeme. Bahsettiğin kadının da Allah yardımcısı olsun kendini suçlama bilerek sormamissin sonuçta. Belli bir zaman geçince insan alisiyor o yüzden çok canı yanmamistir diye düşünüyorum.Bana da çocuklar nasıl diye soran olmuştur,bir keresinde bir çocuğum var dedim,bir iki defa da çocuklar nasıl sorusuna iyi dedim uzatmamak için. Kadın beni çok tanımıyor laf olsun diye soruyor ben de uzatmamak için öyle demiştim.Darısı herkese ama içimden en çok senin ve G gulsahhh01 için bir an önce olsun diye dua ediyorum. İnşallah bir sonraki denemeleriniz başarılı olacak .
rosebady sen önce yüzümü güldürdün ama öğleden sonra annemle alışverişe gittik. Daha önce gittiğim bir yerde satıcıyla sohbet etmiştik 6 haftalık hamileydi o zaman. İlk bebekte düşük yaşamış çok korkuyorum demişti. Baktım karnı belirgin göründü gözüme. Siz de hanileydiniz di mi dedim, kalbi durdu bu sefer de dedi. Dilimi eşek arısı soksun çok üzüldüm ağladım eve gelince... Özür falan diledim ama çok canım sıkıldı...
O kadar sevindim ki anlatamam rabbim kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah.. Darısı hepimize olsun. :)Kızlar çok şükür pozitif
Canim benim çok teşekkür ederim inşallah bizde bu güzel haberleri veririz sen öyle deyince çok duygulandım biliyomusunDarısı herkese ama içimden en çok senin ve G gulsahhh01 için bir an önce olsun diye dua ediyorum. İnşallah bir sonraki denemeleriniz başarılı olacak .
rosebady sen önce yüzümü güldürdün ama öğleden sonra annemle alışverişe gittik. Daha önce gittiğim bir yerde satıcıyla sohbet etmiştik 6 haftalık hamileydi o zaman. İlk bebekte düşük yaşamış çok korkuyorum demişti. Baktım karnı belirgin göründü gözüme. Siz de hanileydiniz di mi dedim, kalbi durdu bu sefer de dedi. Dilimi eşek arısı soksun çok üzüldüm ağladım eve gelince... Özür falan diledim ama çok canım sıkıldı...
ne bileyim aslında böyle şeylere de çok dikkat ederim hamile olduğunu bildiğim arkadaşlarıma bile bebek nasıl demem nasılsın derim bi sorun olduysa haberim yoksa üzmeyeyim diye ama işte yaptım bi eşeklik. yaşı da küçük bir kız herkes aynı olgunluğu göstermeyebilir senin gibi zaten böyle hassas bi konuda göstermek zorunda da değil. bana orda bağırsa çağırsa bile hakkıdır. rabbim gerçekten isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Çok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun inşallah sen de hayirlisiyla yavrunu kucağına alırsın. Lütfen bizler için de duani esirgeme. Bahsettiğin kadının da Allah yardımcısı olsun kendini suçlama bilerek sormamissin sonuçta. Belli bir zaman geçince insan alisiyor o yüzden çok canı yanmamistir diye düşünüyorum.Bana da çocuklar nasıl diye soran olmuştur,bir keresinde bir çocuğum var dedim,bir iki defa da çocuklar nasıl sorusuna iyi dedim uzatmamak için. Kadın beni çok tanımıyor laf olsun diye soruyor ben de uzatmamak için öyle demiştim.
canım güzel haberlerinizi aldıkça ben de çok duygulanıyorum inşallah sırada sizler olacaksınız :) senin de hep çaresi olan sorunlar çıktı. insanlara tuhaf geliyor ama bir şey bulunmamasındansa çaresi olan hastalıkları tercih ediyorum. bizim sebepsiz infertiliteydi ya hiç olmazsa diyordum çünkü yapılacak bir şey yok bir neden yok...Canim benim çok teşekkür ederim inşallah bizde bu güzel haberleri veririz sen öyle deyince çok duygulandım biliyomusun
amin cnm inşallahHayırlı olsun cnm rabimiz kucağına almayi nasip etsin insallah darısı bizlere benim 8 gün transferin sende bize dua et
Evet cnm toplamda 1.5 saat yattım sırt ustu ve ayağımı bükerek cnm busefer tayfun beye uydum çok rahat davrandim transferden sonra direk kalktim yürüyerek yatağa gittim evde de hiç yatmadim oyle sürekli ilk ve sonraki gün evden cikmadim ama devamlı gezindim sonraki günlerde iğne için yürüyerek dışarı çıktım toplamda yarım saat yürüdüm yani beslenmeye gelince protein ağırlıklı beslendim yesillikten uzak durdum kabak çekirdeği citledim her akşam bide saracoglundan duymuştum hergun taze sıkılmış havuc suyu ictim bir bardak bolbol dua ettim Meryem suresi okudum hergun inan 10 gün nasil gecti anlamadım inss faydam olmuştur cnmRosebady canm sanırım transfer sonrasi bir buçuk saat kadar hastanede kaldın.Yanlış hatırlamıyorum değil mi?Sonrasında neler yaptın nasıl beslendin canm?Hem bizlere de fikir olur ona göre hareket ederiz canm.
cnm üzülme bazen hepimiz yapabiliyoruz neyseki gencmis inss yeniden tez vakitte olsunDarısı herkese ama içimden en çok senin ve G gulsahhh01 için bir an önce olsun diye dua ediyorum. İnşallah bir sonraki denemeleriniz başarılı olacak .
amin cnm inşallah rabbim bütün isteyenlere yaşatsın dualarimdasinizO kadar sevindim ki anlatamam rabbim kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah.. Darısı hepimize olsun. :)
Çok teşekkür ederim canım havuç suyu da tutunmayi sağlıyordu değil mi?Ben evde bir litreye yakın hazırlamıştım iki günde bozulmuştu o yüzden fazla içecemiştim.amin cnm inşallah
Senin de inşallah haftaya pozitif sonucunu okuruz burdan Allah yardımcın olsun cnm
Evet cnm toplamda 1.5 saat yattım sırt ustu ve ayağımı bükerek cnm busefer tayfun beye uydum çok rahat davrandim transferden sonra direk kalktim yürüyerek yatağa gittim evde de hiç yatmadim oyle sürekli ilk ve sonraki gün evden cikmadim ama devamlı gezindim sonraki günlerde iğne için yürüyerek dışarı çıktım toplamda yarım saat yürüdüm yani beslenmeye gelince protein ağırlıklı beslendim yesillikten uzak durdum kabak çekirdeği citledim her akşam bide saracoglundan duymuştum hergun taze sıkılmış havuc suyu ictim bir bardak bolbol dua ettim Meryem suresi okudum hergun inan 10 gün nasil gecti anlamadım inss faydam olmuştur cnm
cnm üzülme bazen hepimiz yapabiliyoruz neyseki gencmis inss yeniden tez vakitte olsun
Allah hiçbirimize yasatmasin inşallah saglikla kucağımiza alalım inşallah
amin cnm inşallah rabbim bütün isteyenlere yaşatsın dualarimdasiniz