- 10 Ocak 2016
- 292
- 195
- 23
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #5.341
Hmm tamam teşekkür ederim canım o zaman ben tek de alsam yeterli olur :)Canim iki bizden biri senin de olur eşiğinde bu çocuğunuzun olmadığını göstermek için bizde ben almistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm tamam teşekkür ederim canım o zaman ben tek de alsam yeterli olur :)Canim iki bizden biri senin de olur eşiğinde bu çocuğunuzun olmadığını göstermek için bizde ben almistim
Canim günaydın inşallah çok güzel haberle döneceksin burda hepimiz senin için sevinecegiz bugün senin günün olacak canimKızlar günaydın en sonunda büyük gün geldi 9.5 da kan vermeye gideceğiz inş güzel haberler vermek nasip etsin rabbim
Kızlar günaydın en sonunda büyük gün geldi 9.5 da kan vermeye gideceğiz inş güzel haberler vermek nasip etsin rabbim
Canm innnşallah sevincli haberlerle gelirsin rabbim yüzünü güldürsün innnşallah..Kızlar günaydın en sonunda büyük gün geldi 9.5 da kan vermeye gideceğiz inş güzel haberler vermek nasip etsin rabbim
İnanki bize de heyecan bastı. Bildirimlerde rosebady cevap yazdi diye okuyunca heyecan ve endişeyle baktım. Hadi az kaldı güzel sonuçlar alalım inşallah..Kızlar kan verdim 12 de çıkacak inş sonuç
Canimnaz kaldı şimdi arayıp ogrenemezmisin belki söylerler bir ihtimalKızlar kan verdim 12 de çıkacak inş sonuç
Canim senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sonucun kaç çıktı acaba ikiz miKızlar çok şükür pozitif
113 çıktı cnm inş hakkımda hayırlısı olurCanim senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sonucun kaç çıktı acaba ikiz mi
rosebady öğrendin mi ???????????
Vallahi meraktan catladim hadi artık
kızlar elektrik gitmiş onun için sonuç geç çıktı kusura bakmayinBurda merakla bekliyoruz vallahi :) hadi rosebady haydi hayırlı haberler bekliyoruz inslalah
Olsun canım sonuç pozitif olsun da geç olsun inşallah herşey yolunda gidecek canım sağlıkla ilerleyecek senin arkandan da biz geleceğiz canım inşallah bu yıl hepimizin yılı olacakkızlar elektrik gitmiş onun için sonuç geç çıktı kusura bakmayin
Değerin çok iyi canım masallahhhh113 çıktı cnm inş hakkımda hayırlısı olur