• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar hepinize iyi akşamlar utanıyorum sormaya ama kafama taktım vajina dudaginda iç değil dışında böyle beyaz kabarciklar sanki isilik gibi ama beyaz çıkmış kaşıntı yok hicbirsey hissetmiyorum .

Kızlar hepinize iyi akşamlar utanıyorum sormaya ama kafama taktım vajina dudaginda iç değil dışında böyle beyaz kabarciklar sanki isilik gibi ama beyaz çıkmış kaşıntı yok hicbirsey hissetmiyorum .
Cnm bence bir kadın doğum Dr na görün kafan rahat etsin inş önemli değildir

Canim simdilik iyi gidiyor herhafta gidiyoruz doktora. Gecen cuma kanamam oldu cok korktuk acildoktoru muayene etti. Tam cikarken bir baktik doktorum o an sanki kurtarici melegimi gormus gibi oldum sagolsun hemsireler o muayene oldu demesine ragmen kendisi tekrar muayene etti. Oyle moral olduki bu bana. Kanama hemen durdu igneden sonra. Simdilik iyi gidiyor bebegi hissediyorum artik. Onu hissedince tamam yasiyor diyorum icim rahatediyor. Persembe benim muayenr var senin test mutlu haberler alirsin insallah
Olur öyle kanamalar canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doktorun kim canım insaflı doktormus seni hemen muayene etmiş

Canim doktora görün biz ne desek yanlış olur sen ne yapıyorsun tedaviye basladi mı uzun süredir gelmiyosun

Ben kansızlık için içiyordum şimdi doktor ilaç yazmış d vitamini b12 vitamini bide kansızlık için ben bugün tayfun beyi ararım öyle ilaçları alırım d vitamini 8 çıkmış çok düşük
d vitaminin gerçekten çok düşükmüş. güneşede çıkmaya çalış öğle vakitleri 20 dk. canan karatayı dinlemiştim d vitamini düşüklüğünden çocuk sahibi olunamıyor diyordu. hemen önlemini al cnm. bunların testini düzenli olarak yaptır aman ihmal etme.

d vitaminin gerçekten çok düşükmüş. güneşede çıkmaya çalış öğle vakitleri 20 dk. canan karatayı dinlemiştim d vitamini düşüklüğünden çocuk sahibi olunamıyor diyordu. hemen önlemini al cnm. bunların testini düzenli olarak yaptır aman ihmal etme.
Eylül ekim gibi tüp bebek düşünüyoruz inşallah O zamana kadar düzelir ya evlendigimden beri herşeye dikkat ediyorum yine düşük yine düşük anlamıyorum inşallah hemen düzelir bug

kızlar merhaba
Bülent bey benden gelırken vukuatlı nufus kayıt orneği getir demışti iğneler için.Acaba sadece benım mı almam lazım belgeyi yoksa eşimde alacak mı ? o an heyecandan unutmusum sormayı :)
Bu iğneler için dedi daha az ücret ödermişim o belgeyi getiriirsem.

kızlar merhaba
Bülent bey benden gelırken vukuatlı nufus kayıt orneği getir demışti iğneler için.Acaba sadece benım mı almam lazım belgeyi yoksa eşimde alacak mı ? o an heyecandan unutmusum sormayı :)
Bu iğneler için dedi daha az ücret ödermişim o belgeyi getiriirsem.
Canim iki bizden biri senin de olur eşiğinde bu çocuğunuzun olmadığını göstermek için bizde ben almistim

Rosebady aklımız sende bugün çok işim vardı aceleyle girdim sendeki gelişmeye bakmak için. Yarınmış test günün innnşallah güzel haber verirsin burdan..

Back