• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar ben bugün kan tahlili yaptırdım b12 292 çıktı acaba normal mi bide yine kansızlık var ilaç içiyorum ama yinede çok düşük off ya ne yapacaginibunu düzeltmek icin

Kızlar ben bugün kan tahlili yaptırdım b12 292 çıktı acaba normal mi bide yine kansızlık var ilaç içiyorum ama yinede çok düşük off ya ne yapacaginibunu düzeltmek icin
cnm b12 iyi bence de kansızlık bende de var ne yazıkki siyah üzüm demişti saraç oğlu tüketmeni öneririm cnm
Teste az kaldı canım heyecan başlamıştır inşallah iyi olacak canım bebisin sana tutunacak insallah
aynen cnm amin inşaallah güzel haberler veririm

Taze anne nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
Canim simdilik iyi gidiyor herhafta gidiyoruz doktora. Gecen cuma kanamam oldu cok korktuk acildoktoru muayene etti. Tam cikarken bir baktik doktorum o an sanki kurtarici melegimi gormus gibi oldum sagolsun hemsireler o muayene oldu demesine ragmen kendisi tekrar muayene etti. Oyle moral olduki bu bana. Kanama hemen durdu igneden sonra. Simdilik iyi gidiyor bebegi hissediyorum artik. Onu hissedince tamam yasiyor diyorum icim rahatediyor. Persembe benim muayenr var senin test mutlu haberler alirsin insallah

Back