- 10 Ocak 2016
- 292
- 195
- 23
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #5.301
Biz de merakla senin haberini bekliyoruz.insallah hayırlı haberlerin gelicek.mutlu haftasonları olsun insllah :)İyiyim cnm şimdilik iyi dualarla bekliyorum cnm inşallah hayırlısıyla olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de merakla senin haberini bekliyoruz.insallah hayırlı haberlerin gelicek.mutlu haftasonları olsun insllah :)İyiyim cnm şimdilik iyi dualarla bekliyorum cnm inşallah hayırlısıyla olur
Amin cnm inşallahBiz de merakla senin haberini bekliyoruz.insallah hayırlı haberlerin gelicek.mutlu haftasonları olsun insllah :)
Günaydın canım bugün nasılsın varmı belirtilerin canimGünaydın güzel anne adayları
Sağol cnm iyiyim karmakarışık duygular dayım genel belirtiler sıcak basması göğüslerim sizliyor kasik ağrılarım azaldi ara ara var hayırlısı olsun inşallah diyorum cnmGünaydın canım bugün nasılsın varmı belirtilerin canim
merakla bekliyoruz hayırlı haberlerini. Alak suresini ve meryem suresini okumanı tavsiye ederim.Günaydın güzel anne adayları
Teste az kaldı canım heyecan başlamıştır inşallah iyi olacak canım bebisin sana tutunacak insallahSağol cnm iyiyim karmakarışık duygular dayım genel belirtiler sıcak basması göğüslerim sizliyor kasik ağrılarım azaldi ara ara var hayırlısı olsun inşallah diyorum cnm
Taze anne nasılsın nasıl gidiyo hamilelikmera
merakla bekliyoruz hayırlı haberlerini. Alak suresini ve meryem suresini okumanı tavsiye ederim.
cnm b12 iyi bence de kansızlık bende de var ne yazıkki siyah üzüm demişti saraç oğlu tüketmeni öneririm cnmKızlar ben bugün kan tahlili yaptırdım b12 292 çıktı acaba normal mi bide yine kansızlık var ilaç içiyorum ama yinede çok düşük off ya ne yapacaginibunu düzeltmek icin
aynen cnm amin inşaallah güzel haberler veririmTeste az kaldı canım heyecan başlamıştır inşallah iyi olacak canım bebisin sana tutunacak insallah
Canim d vitaminini de düşük çıktı ilaç verir galiba yiyeceğiz üzümü inşallah ise yararcnm b12 iyi bence de kansızlık bende de var ne yazıkki siyah üzüm demişti saraç oğlu tüketmeni öneririm cnm
aynen cnm amin inşaallah güzel haberler veririm
Cnm dr onun içinde ilaç verir inss hepsi şifa olsun cnmCanim d vitaminini de düşük çıktı ilaç verir galiba yiyeceğiz üzümü inşallah ise yarar
Canim benim inşallah çok teşekkür ederimCnm dr onun içinde ilaç verir inss hepsi şifa olsun cnm
Gunaydin canım nasılsın yarın test günün demi ne çabuk geçti zaman inşallah güzel haberler vereceksin canimGünaydın
İyiyim cnm perşembe cnm inş test günümGunaydin canım nasılsın yarın test günün demi ne çabuk geçti zaman inşallah güzel haberler vereceksin canim
Inşallah pozitif haberle geleceksin ben çok heyecanlıyım senin adına canım ve çok merak ediyorumİyiyim cnm perşembe cnm inş test günüm
Amin cnm inşallah kûn fe yekûnInşallah pozitif haberle geleceksin ben çok heyecanlıyım senin adına canım ve çok merak ediyorum
Vitamin kullanmiyormusun cnm. Doktorlar veriyor hep bana imom onermislerdi onu kullaniyorumKızlar ben bugün kan tahlili yaptırdım b12 292 çıktı acaba normal mi bide yine kansızlık var ilaç içiyorum ama yinede çok düşük off ya ne yapacaginibunu düzeltmek icin
Canim simdilik iyi gidiyor herhafta gidiyoruz doktora. Gecen cuma kanamam oldu cok korktuk acildoktoru muayene etti. Tam cikarken bir baktik doktorum o an sanki kurtarici melegimi gormus gibi oldum sagolsun hemsireler o muayene oldu demesine ragmen kendisi tekrar muayene etti. Oyle moral olduki bu bana. Kanama hemen durdu igneden sonra. Simdilik iyi gidiyor bebegi hissediyorum artik. Onu hissedince tamam yasiyor diyorum icim rahatediyor. Persembe benim muayenr var senin test mutlu haberler alirsin insallahTaze anne nasılsın nasıl gidiyo hamilelik