- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.321
Cnm bence bir kadın doğum Dr na görün kafan rahat etsin inş önemli değildirKızlar hepinize iyi akşamlar utanıyorum sormaya ama kafama taktım vajina dudaginda iç değil dışında böyle beyaz kabarciklar sanki isilik gibi ama beyaz çıkmış kaşıntı yok hicbirsey hissetmiyorum .
Olur öyle kanamalar canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doktorun kim canım insaflı doktormus seni hemen muayene etmişCanim simdilik iyi gidiyor herhafta gidiyoruz doktora. Gecen cuma kanamam oldu cok korktuk acildoktoru muayene etti. Tam cikarken bir baktik doktorum o an sanki kurtarici melegimi gormus gibi oldum sagolsun hemsireler o muayene oldu demesine ragmen kendisi tekrar muayene etti. Oyle moral olduki bu bana. Kanama hemen durdu igneden sonra. Simdilik iyi gidiyor bebegi hissediyorum artik. Onu hissedince tamam yasiyor diyorum icim rahatediyor. Persembe benim muayenr var senin test mutlu haberler alirsin insallah
Canim doktora görün biz ne desek yanlış olur sen ne yapıyorsun tedaviye basladi mı uzun süredir gelmiyosunKızlar hepinize iyi akşamlar utanıyorum sormaya ama kafama taktım vajina dudaginda iç değil dışında böyle beyaz kabarciklar sanki isilik gibi ama beyaz çıkmış kaşıntı yok hicbirsey hissetmiyorum .
Gunaydin canimGünaydın arkadaşlar
Ben kansızlık için içiyordum şimdi doktor ilaç yazmış d vitamini b12 vitamini bide kansızlık için ben bugün tayfun beyi ararım öyle ilaçları alırım d vitamini 8 çıkmış çok düşükVitamin kullanmiyormusun cnm. Doktorlar veriyor hep bana imom onermislerdi onu kullaniyorum
tayfun bey :)Olur öyle kanamalar canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doktorun kim canım insaflı doktormus seni hemen muayene etmiş
d vitaminin gerçekten çok düşükmüş. güneşede çıkmaya çalış öğle vakitleri 20 dk. canan karatayı dinlemiştim d vitamini düşüklüğünden çocuk sahibi olunamıyor diyordu. hemen önlemini al cnm. bunların testini düzenli olarak yaptır aman ihmal etme.Ben kansızlık için içiyordum şimdi doktor ilaç yazmış d vitamini b12 vitamini bide kansızlık için ben bugün tayfun beyi ararım öyle ilaçları alırım d vitamini 8 çıkmış çok düşük
Eylül ekim gibi tüp bebek düşünüyoruz inşallah O zamana kadar düzelir ya evlendigimden beri herşeye dikkat ediyorum yine düşük yine düşük anlamıyorum inşallah hemen düzelir bugd vitaminin gerçekten çok düşükmüş. güneşede çıkmaya çalış öğle vakitleri 20 dk. canan karatayı dinlemiştim d vitamini düşüklüğünden çocuk sahibi olunamıyor diyordu. hemen önlemini al cnm. bunların testini düzenli olarak yaptır aman ihmal etme.
Hanileyken demi o bakıyor ayy o zaman çok iyi hamile kalırsam doktoru mu değiştirmem tayfun bey de devam ederimtayfun bey :)
Aynen cnm. gebelik takiplerini seyhan başkentte yapıyor. ama kışladan randevu alırsan yine bakıyor.Hanileyken demi o bakıyor ayy o zaman çok iyi hamile kalırsam doktoru mu değiştirmem tayfun bey de devam ederim
Adet olamadım bu ay gidecektim 4 gün gecti bekliyorumCanim doktora görün biz ne desek yanlış olur sen ne yapıyorsun tedaviye basladi mı uzun süredir gelmiyosun
Canim iki bizden biri senin de olur eşiğinde bu çocuğunuzun olmadığını göstermek için bizde ben almistimkızlar merhaba
Bülent bey benden gelırken vukuatlı nufus kayıt orneği getir demışti iğneler için.Acaba sadece benım mı almam lazım belgeyi yoksa eşimde alacak mı ? o an heyecandan unutmusum sormayı :)
Bu iğneler için dedi daha az ücret ödermişim o belgeyi getiriirsem.
Hadi hayırlısı canım hamile Olabilir misin acaba ☺Adet olamadım bu ay gidecektim 4 gün gecti bekliyorum
Günaydın arkadaşlar
Yok cnm test tarihim yarın inss güzel haberler veririmcnm mrb ne yaptın tahlil yatırdınmı merak ettim valla seni inşallah hayırlı haberlerini alırım
aminnnnnRosebady aklımız sende bugün çok işim vardı aceleyle girdim sendeki gelişmeye bakmak için. Yarınmış test günün innnşallah güzel haber verirsin burdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?