idrara çok sıkışıktım. biz nisanda umreye gitmiştik eşimle zemzem suyu vardı evde. çantama attım transferi beklerken 1 litre zemzem suyunu bitirdim. idrara çok sıkışıktım. transferden sonra yatağa direk yattım ama o kadar sıkışıktımki 15 dakika ancak yatabildim hemen wce gittim. sonra yatmaya devam ettim hemşire hatta söylendi daha ne bekliyorsunuz yatmanıza gerek yok diye. ama ben orda 2 saat yattım hastanede. yatarken birkere daha gittim wc ye düşün artık ne kadar sıkışık olduğumu :) döllenmeden sonra 6. gün tutunma oluyor. bana 3. gün embriyosu verdiler.yani 3 gün bebiş tutunmadan içimde kalacaktı. bende ilk 3 gün genellikle hep uzandım işe gitmedim.sadece dinlenme şeklinde geçti ama sıkılıncada kalktım oturdum. ama arada bir ayağa kalktım çünkü yürüryüş gerekiyormus rahime kan gitmesi için. o yüzden markete filan gittim yürüyüş olsun diye. 4. gün işe başladım masa başı çalışmaya. ananas aldım marketten ilk 3 gün hepsini yedim. 9. gün dayanamadım kan verdim 5.1 çıktı yani hamile olduğumu erkenden öğrendim. 12. gün 77 çıktı değerim. birde bazı kliniklerde görmüştüm transfer sonrası ayaklar havaya gelecek şekilde yatırıyorlardı.. bende transfer sonrası ayaklarım havaya gelecek pozisyonda yatağı ayarlayıp yattım.