- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #5.221
Günaydınnn canm..Günaydın
1.5 saati buldu çıkmam evet cnm çok sıkışıktim bende sonra heyecandan gitti zaten ancak okadar dayanabildim bende inss hakkında hayırlısı olsun canımDayanabildin mi canm ben çok sıkışıktım.Hastanede nekadar dinlendin?Bu defa ki denememde inşallah hemen çıkmam wcye ve hastanede biraz kalmayi düşünüyorum.Gerek yok yatmaya diyorlar ama yine de keşke şöyle yapsaydım diye ayrıca stres olmak istemiyorum.
günaydın canım bebişlerinle ilk günaydının :) test günün ne zaman jel ya da iğne verdiler mi ? inşallah seninle kalırlar bebişlerinGünaydın
takvim 29 gösteriyor tabi bugün adet olursam gecikmezseKızlar merak ettim kaç kişiyiz 29 da adet olupta aksilikler nedeniyle tedaviye baslayamayan
Canim günaydın bebislerinle ilk geçeni geçirdin inşallah 10 gün sonra güzel haberler verirsin canim1.5 saati buldu çıkmam evet cnm çok sıkışıktim bende sonra heyecandan gitti zaten ancak okadar dayanabildim bende inss hakkında hayırlısı olsun canım
1.5 saati buldu çıkmam evet cnm çok sıkışıktim bende sonra heyecandan gitti zaten ancak okadar dayanabildim bende inss hakkında hayırlısı olsun canım
ayın 11 cnm iğne verdiler cnm bizdende sana kocaman günaydıngünaydın canım bebişlerinle ilk günaydının :) test günün ne zaman jel ya da iğne verdiler mi ? inşallah seninle kalırlar bebişlerin
Canim günaydın bebislerinle ilk geçeni geçirdin inşallah 10 gün sonra güzel haberler verirsin canim
sağolun kızlar amin inşallah dualarınızin duacisiyimcanım hayırlı olsun inşallah bebeğin tutunur sana sımsıkı hayırlı haberlerini bekliyorum
ayın 11 cnm iğne verdiler cnm bizdende sana kocaman günaydın
sağolun kızlar amin inşallah dualarınızin duacisiyim
serumu doktor herkese uygulamıyor neden acaba ?Sağol cnm evet iki tane başladık cnm serum da baglatti
Yok cnm yeni yaptım transferden sonra inss kaldırmam devam ederbirşey soracağım sende hamilelik takvimi vardı bende dedim çok şükür yaptırdı ve tutmuştur dedim okudukça sonradan yeni yaptırdığını anladım daha önceden mi kaldın acaba merak ettim
Cnm test yaptirtmisti yüksek çıktı bağışıklığım ondan verdiserumu doktor herkese uygulamıyor neden acaba ?
Sen nasılsın hamislik nasıl gidiyorserumu doktor herkese uygulamıyor neden acaba ?
hmm teşekkür ederim canım bilgi içinİlk iki denemede ve 35 yaşın altindakilere tek embriyo,3.ve sonraki denemelerde ve 35 yaş üstü olanlara 2 embriyo transfer ediliyor canm.
Hmm ben 12 gibi çıktım zaten canm. Kaçıncı gün embriyosu kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi. Bi de sana embiryoskop uygulandı mi tatlim35 yaş altına ve 2 deneme de bir embriyo transferi yapiliyor
amin cnm inss 2 embiriyo transferi oldu cnm evet ordaydim saat 12.30 dan 3.30 kadar ordaydim keşke cnm kk dan arkadaşlarla tanışmayı çok isterim inss bir gün olur belki
Allah razi olsun canım benim. Rabbim herkesi yavrusuna kavustursun. Kucaklarimiz dolsun inşallahCanim gozunaydin inşallah hepsi sana bebis olarak geri doner canim ve bu tedabiyle yavruna kavusursun allah emeklerini boşa cikarmasin
3. Gün embiriyoları kaliteleri iyi dedi cnm dr bize imsi yapıldı cnm esimde sorun olmadığındanHmm ben 12 gibi çıktım zaten canm. Kaçıncı gün embriyosu kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi. Bi de sana embiryoskop uygulandı mi tatlim
Iyi dayanmissin maşallah canım. Çok sıkışık girmedin mi transfere au ya ben napicam normalde zaten çok sık çıkıyorum sıkışık hiç duramam ilk tedavide ördek koydu eşim bir bucuk saatte 6 kez ördek koydu en son dayanamadım kalktım VC ye gittim. Ördek zaten sıkıntı Afedersin heryerim battı. Çok şu icmesrm mi ben acabaHemen cikmadim cnm 35 -40 dk kadar yattım sonra ciktim wc ye
Canim 12 si işleme alınmış 9 u dollenms devam ediyor dedi yarın tekrar arayacak larCnm inss güzel güzel bölünmüşlerdir bolbol embiriyoların olsun inss güzel haberlerini bekliyoruz
ben normalde çok sık girmem zaten cnm çok sıkışıktim ama işte insan heyecandan unutuyor bende öyle olduIyi dayanmissin maşallah canım. Çok sıkışık girmedin mi transfere au ya ben napicam normalde zaten çok sık çıkıyorum sıkışık hiç duramam ilk tedavide ördek koydu eşim bir bucuk saatte 6 kez ördek koydu en son dayanamadım kalktım VC ye gittim. Ördek zaten sıkıntı Afedersin heryerim battı. Çok şu icmesrm mi ben acaba
ayy maşallah cnm inss hepsi kaliteli embiriyo olsunlar cnmCanim 12 si işleme alınmış 9 u dollenms devam ediyor dedi yarın tekrar arayacak lar
Maşallah tutunsnlar sımsıkı inşallah sana. Evet canım biz de de sorun yok ama imsi bize de uygulandı.3. Gün embiriyoları kaliteleri iyi dedi cnm dr bize imsi yapıldı cnm esimde sorun olmadığından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?