- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #5.201
Kızlar bebislerimi aldım inss hayirlisiyla olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım. Rabbim senin de gönlüne Göre versin. İnşallah beklemedigin anda bebisin kendiliğinden gelirrosebady Y yenibidunya hakkinizda hayirlisi olsun .. Rabbim bu ay yuzunuzu guldursun insallah..
Kararsızlar listesine benide ekleyin ayin 29yada 30na regl olacagim asilama yaptirmak istiyorum ama bayramda baska sehire ailemin yanina gidecegim icin kararsızım yoksa ekim ayina kalacak ..
Sanirim cogumuz ayni tarihleri bekliyoruz ..
Allah razi olsun canım benim. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarması nRabbim yardımcın olsun bu defa yüzünü güldürsün innnşallah..
Biri benim canm.29 u değilse bile bir iki gün önce ya da sonra olurum en fazla.Kızlar merak ettim kaç kişiyiz 29 da adet olupta aksilikler nedeniyle tedaviye baslayamayan
Kızlar bebislerimi aldım inss hayirlisiyla olur
Amin cnm inşallahHayırlı uğurlu olsun canm..Allah güzel haberler almayi nasip etsin.
AlLah razi olsun canım benim. Senin transferin de hayırlı olsun. Bebislerin sana sımsıkı tutunsun inşallah. Pozitif sonucu merakla bekliyoruz inşallahcnm inss bolbol kaliteli embiriyoların olsun inss Allah işini rast getirsin inşallah
Sağolasın canım opu dan çıktım şimdi embriyo gelişimini bekliyorum merakla :)canım inşallah her şey yolunda gider.
Canim hayırlı olsun inşallah bebislerin sımsıkı tutunup can bulur. Kaç embriyo transfer edildi ya sen bu gün mu transfer oldun merkezdemiydin csnm bende ordayım opu oldun ay keşke gorusseymisizzzKızlar bebislerimi aldım inss hayirlisiyla olur
İlk iki denemede ve 35 yaşın altindakilere tek embriyo,3.ve sonraki denemelerde ve 35 yaş üstü olanlara 2 embriyo transfer ediliyor canm.ArkadaşArkadaşlar yumilerimi embriyo ya dönüşmüş bebek adayı olarak geri almak üzere bıraktım bu gün merkeze :) şimdi merakla onların gelişimini bekliyorum. Yarın ariycaklar bakalım hayırlısı. Bu gün merkezde 11 opu 15 transfer vardı maşallah . Hemşireler konuşurken duydum :) bi de size bisey sorcam acaba bir mi iki mi transfer yapıyorlar
35 yaş altına ve 2 deneme de bir embriyo transferi yapiliyorArkadaşArkadaşlar yumilerimi embriyo ya dönüşmüş bebek adayı olarak geri almak üzere bıraktım bu gün merkeze :) şimdi merakla onların gelişimini bekliyorum. Yarın ariycaklar bakalım hayırlısı. Bu gün merkezde 11 opu 15 transfer vardı maşallah . Hemşireler konuşurken duydum :) bi de size bisey sorcam acaba bir mi iki mi transfer yapıyorlar
amin cnm inss 2 embiriyo transferi oldu cnm evet ordaydim saat 12.30 dan 3.30 kadar ordaydim keşke cnm kk dan arkadaşlarla tanışmayı çok isterim inss bir gün olur belkiCanim hayırlı olsun inşallah bebislerin sımsıkı tutunup can bulur. Kaç embriyo transfer edildi ya sen bu gün mu transfer oldun merkezdemiydin csnm bende ordayım opu oldun ay keşke gorusseymisizzz
Canim iki tane mi transfer oldu gozunaydin canım inşallah sana sımsıkı tutunurlar buarada doktor sana ilaç başlayacaktı yanlış hatirlamiyosamKızlar bebislerimi aldım inss hayirlisiyla olur
Sağol cnm evet iki tane başladık cnm serum da baglattiCanim iki tane mi transfer oldu gozunaydin canım inşallah sana sımsıkı tutunurlar buarada doktor sana ilaç başlayacaktı yanlış hatirlamiyosam
Canim gozunaydin inşallah hepsi sana bebis olarak geri doner canim ve bu tedabiyle yavruna kavusursun allah emeklerini boşa cikarmasinSağolasın canım opu dan çıktım şimdi embriyo gelişimini bekliyorum merakla :)
Canm sen transfer sonrasi hemen wcye çıktın mi ve bir süre dinlendin mi orda?Sağol cnm evet iki tane başladık cnm serum da baglatti
Hemen cikmadim cnm 35 -40 dk kadar yattım sonra ciktim wc yeCanm sen transfer sonrasi hemen wcye çıktın mi ve bir süre dinlendin mi orda?
Cnm inss güzel güzel bölünmüşlerdir bolbol embiriyoların olsun inss güzel haberlerini bekliyoruzSağolasın canım opu dan çıktım şimdi embriyo gelişimini bekliyorum merakla :)
Dayanabildin mi canm ben çok sıkışıktım.Hastanede nekadar dinlendin?Bu defa ki denememde inşallah hemen çıkmam wcye ve hastanede biraz kalmayi düşünüyorum.Gerek yok yatmaya diyorlar ama yine de keşke şöyle yapsaydım diye ayrıca stres olmak istemiyorum.Hemen cikmadim cnm 35 -40 dk kadar yattım sonra ciktim wc ye