• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

A
rosebady rosebady Y yenibidunya hakkinizda hayirlisi olsun .. Rabbim bu ay yuzunuzu guldursun insallah..
Kararsızlar listesine benide ekleyin ayin 29yada 30na regl olacagim asilama yaptirmak istiyorum ama bayramda baska sehire ailemin yanina gidecegim icin kararsızım yoksa ekim ayina kalacak ..
Sanirim cogumuz ayni tarihleri bekliyoruz ..
Sağolasın canım. Rabbim senin de gönlüne Göre versin. İnşallah beklemedigin anda bebisin kendiliğinden gelir

ArkadaşArkadaşlar yumilerimi embriyo ya dönüşmüş bebek adayı olarak geri almak üzere bıraktım bu gün merkeze :) şimdi merakla onların gelişimini bekliyorum. Yarın ariycaklar bakalım hayırlısı. Bu gün merkezde 11 opu 15 transfer vardı maşallah . Hemşireler konuşurken duydum :) bi de size bisey sorcam acaba bir mi iki mi transfer yapıyorlar

ArkadaşArkadaşlar yumilerimi embriyo ya dönüşmüş bebek adayı olarak geri almak üzere bıraktım bu gün merkeze :) şimdi merakla onların gelişimini bekliyorum. Yarın ariycaklar bakalım hayırlısı. Bu gün merkezde 11 opu 15 transfer vardı maşallah . Hemşireler konuşurken duydum :) bi de size bisey sorcam acaba bir mi iki mi transfer yapıyorlar
İlk iki denemede ve 35 yaşın altindakilere tek embriyo,3.ve sonraki denemelerde ve 35 yaş üstü olanlara 2 embriyo transfer ediliyor canm.

35 yaş altına ve 2 deneme de bir embriyo transferi yapiliyor

Canim hayırlı olsun inşallah bebislerin sımsıkı tutunup can bulur. Kaç embriyo transfer edildi ya sen bu gün mu transfer oldun merkezdemiydin csnm bende ordayım opu oldun ay keşke gorusseymisizzz
amin cnm inss 2 embiriyo transferi oldu cnm evet ordaydim saat 12.30 dan 3.30 kadar ordaydim keşke cnm kk dan arkadaşlarla tanışmayı çok isterim inss bir gün olur belki

Hemen cikmadim cnm 35 -40 dk kadar yattım sonra ciktim wc ye
Dayanabildin mi canm ben çok sıkışıktım.Hastanede nekadar dinlendin?Bu defa ki denememde inşallah hemen çıkmam wcye ve hastanede biraz kalmayi düşünüyorum.Gerek yok yatmaya diyorlar ama yine de keşke şöyle yapsaydım diye ayrıca stres olmak istemiyorum.

Back