• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Evet canim benimde öyle denk geliyor su anda adetliyim ama bu ayda baska sehire gidiyorum bisi yapamiyorum..
Sanirim zafer bayraminda hepimiz baskentte olacagiz :p

Bu arada Günaydın herkese..
Günaydın canm ben de şu an adetliyim.Önümüzdeki adetimizde gidersek tedavimiz aksamasin..Çünkü opu bayramı bulabilir ve ardından transfer.Kafam rahat etsin diye sonraki aya bırakabilirim ben.Yine de hemşireyi arayıp detaylı öğreneyim önce.
Bir de zafer bayramı var resmi tatil sanki en iyisi bir sonraki regliye bırakmak ama ozaman da başka bişey çıkmaz inşallah. :işsiz:

Sağol canım benim kide 29 adetim valla bunlarda ne çok izin kullanıyor ozellerde boyle birşey yok sinirlerim bozuldu artik iyce
resmi tatil canım her merkez tatil yapar sonuçta bayram canım herşeyde vardır bir hayır bende kaç aydır erteledim şimdi bayramla çakıştı zamanı var diyorum

Ben şimdi hastaneyi arayıp bu ayın 29 30'u gibi reglimi beklediğimi zafer bayramı ve kurban bayramı için tedaviyi etkileyip etkilemiyecegini sordum.Şimdi belli değil regli gördüğünüzde arayın bilgilendiririz sizi dedi.Şu an belli bişey yokmuş dediğine göre aynen öyle söyledi.

Canim ohhs riski varsa beklesin 1 ay sonra ya ben hastanede öyle birini gördüm kadın yeni hamile ama karnını görsen sanki 5 aylık hamile sorduk ohhs olmuş hergün serum vuruluyor o yuzden risk varsa bur ay sonra transfer olsun tüm yumurtaların dollenir inşallah canim
canım bendede çok yumurta toplandı acayip şişlik oldu ama ohss olmadım.beni gören daha hamile kalmadan hamilemisin diye soruyordu. şimdi hala şiş heryerim 8. haftadayım ama sanki 3-4 aylık gibi karnımda şişti. daha şimdiden hiç bi kıyafetim olmuyor.

Kaç kez teşebbüs ettim gitmeye hep birşeyler çıktı sanırım artik oraya gitmekten vaz geçtim başka merkeze giderim bayram öncesi hasta kabul etmemekte büyük luksluk Valla
canım bence bekle adanadaki en iyi yer burası. doktorlar o kadar çok çalışıyorki kolay değil dinlenmek onlarında hakkı. bayramdan sonra olsun ama temiz olsun. önemli olan sonuç canım.

Doğru söylüyorsun keyra hayırlısi diyelim birde adetim stres sinirden sanırım 1 buçuk gün sordu normalde 4, 5 gündü birde ona sinir oldum

Günaydın canm ben de şu an adetliyim.Önümüzdeki adetimizde gidersek tedavimiz aksamasin..Çünkü opu bayramı bulabilir ve ardından transfer.Kafam rahat etsin diye sonraki aya bırakabilirim ben.Yine de hemşireyi arayıp detaylı öğreneyim önce.
Bir de zafer bayramı var resmi tatil sanki en iyisi bir sonraki regliye bırakmak ama ozaman da başka bişey çıkmaz inşallah. :işsiz:
Vardır bunda da bir hayır diyorum .. zaten tedaviye baslamaya niyet edince adet gunude şaşıyor :) Ya tatil gunlerine yada bayramlara denk geliyor..
Adet gununden önce arayinca zaten gün vermiyorlar tedaviye başlayacağın zaman onu ayarlıyorlar canim..

Ben şimdi hastaneyi arayıp bu ayın 29 30'u gibi reglimi beklediğimi zafer bayramı ve kurban bayramı için tedaviyi etkileyip etkilemiyecegini sordum.Şimdi belli değil regli gördüğünüzde arayın bilgilendiririz sizi dedi.Şu an belli bişey yokmuş dediğine göre aynen öyle söyledi.
bana da bayramdan sonra arayın demişti bende olunca arayım o zaman

Back