• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Dayanabildin mi canm ben çok sıkışıktım.Hastanede nekadar dinlendin?Bu defa ki denememde inşallah hemen çıkmam wcye ve hastanede biraz kalmayi düşünüyorum.Gerek yok yatmaya diyorlar ama yine de keşke şöyle yapsaydım diye ayrıca stres olmak istemiyorum.
1.5 saati buldu çıkmam evet cnm çok sıkışıktim bende sonra heyecandan gitti zaten ancak okadar dayanabildim bende inss hakkında hayırlısı olsun canım

günaydın canım bebişlerinle ilk günaydının :) test günün ne zaman jel ya da iğne verdiler mi ? inşallah seninle kalırlar bebişlerin
ayın 11 cnm iğne verdiler cnm bizdende sana kocaman günaydın

Canim günaydın bebislerinle ilk geçeni geçirdin inşallah 10 gün sonra güzel haberler verirsin canim

canım hayırlı olsun inşallah bebeğin tutunur sana sımsıkı hayırlı haberlerini bekliyorum :nazar::nazar:
sağolun kızlar amin inşallah dualarınızin duacisiyim:KK200:

ayın 11 cnm iğne verdiler cnm bizdende sana kocaman günaydın

sağolun kızlar amin inşallah dualarınızin duacisiyim:KK200:

birşey soracağım sende hamilelik takvimi vardı bende dedim çok şükür yaptırdı ve tutmuştur dedim okudukça sonradan yeni yaptırdığını anladım daha önceden mi kaldın acaba merak ettim

35 yaş altına ve 2 deneme de bir embriyo transferi yapiliyor

amin cnm inss 2 embiriyo transferi oldu cnm evet ordaydim saat 12.30 dan 3.30 kadar ordaydim keşke cnm kk dan arkadaşlarla tanışmayı çok isterim inss bir gün olur belki
Hmm ben 12 gibi çıktım zaten canm. Kaçıncı gün embriyosu kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi. Bi de sana embiryoskop uygulandı mi tatlim

Hemen cikmadim cnm 35 -40 dk kadar yattım sonra ciktim wc ye
Iyi dayanmissin maşallah canım. Çok sıkışık girmedin mi transfere au ya ben napicam normalde zaten çok sık çıkıyorum sıkışık hiç duramam ilk tedavide ördek koydu eşim bir bucuk saatte 6 kez ördek koydu en son dayanamadım kalktım VC ye gittim. Ördek zaten sıkıntı Afedersin heryerim battı. Çok şu icmesrm mi ben acaba

Iyi dayanmissin maşallah canım. Çok sıkışık girmedin mi transfere au ya ben napicam normalde zaten çok sık çıkıyorum sıkışık hiç duramam ilk tedavide ördek koydu eşim bir bucuk saatte 6 kez ördek koydu en son dayanamadım kalktım VC ye gittim. Ördek zaten sıkıntı Afedersin heryerim battı. Çok şu icmesrm mi ben acaba
ben normalde çok sık girmem zaten cnm çok sıkışıktim ama işte insan heyecandan unutuyor bende öyle oldu

Canim 12 si işleme alınmış 9 u dollenms devam ediyor dedi yarın tekrar arayacak lar
ayy maşallah cnm inss hepsi kaliteli embiriyo olsunlar cnm

Back