- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #5.161
Kızlar inss yarın transferim var çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aramıştım aynı sebeb için bayramdan sonraya veriyorlar randevu benim reglim 29 gibiCanım ne yaptın aradin mi hemşireyi öğrenebildi mi bir bilgi
çok sevindim canım maşaallah kaçı döllenmişti :) rabbim tutunmasınıda nasip etsinKızlar inss yarın transferim var çok heyecanlıyım
3 tanesi cnmçok sevindim canım maşaallah kaçı döllenmişti :) rabbim tutunmasınıda nasip etsin
Sağol canım benim kide 29 adetim valla bunlarda ne çok izin kullanıyor ozellerde boyle birşey yok sinirlerim bozuldu artik iyceben aramıştım aynı sebeb için bayramdan sonraya veriyorlar randevu benim reglim 29 gibi
Maşallah canm hayırlı güzel haberlerini alalım inşallah..:))Kızlar inss yarın transferim var çok heyecanlıyım
Agustos'un 29 u değil mi canm?Benimki de o tarihlere denk gelecek.Nasil olacak ozaman anlamadım canm?Sonraki reglimizi mi beklicez?ben aramıştım aynı sebeb için bayramdan sonraya veriyorlar randevu benim reglim 29 gibi
Asıl heyecan şimdi basliyo inşallah pozitif güzel haberle alırız canımKızlar inss yarın transferim var çok heyecanlıyım
Canim bunun için moralini bozma bayramdan sonra gidersin çoğu yer öyle yapıyordur sonuçta bayram eğer açıksa bile kendi gelmiyodur başkasını ayarliyordurKaç kez teşebbüs ettim gitmeye hep birşeyler çıktı sanırım artik oraya gitmekten vaz geçtim başka merkeze giderim bayram öncesi hasta kabul etmemekte büyük luksluk Valla
Yok canım öyle değil pazar gün bile profesör hastası için geliyor bayramdada sıkıntı olmuyor ama burasının masallagi varCanim bunun için moralini bozma bayramdan sonra gidersin çoğu yer öyle yapıyordur sonuçta bayram eğer açıksa bile kendi gelmiyodur başkasını ayarliyordur
Ay canım hadi inşallah bebuslerin sana sımsıkı tutunur Rabbim kolaylik versin yarın benim de opu var korku heyecan karışık :)Kızlar inss yarın transferim var çok heyecanlıyım
İnanmıyorum senin de mi 29 30 ben de o tarihlerde bekliyorum.Garakiz,nuffiun da öyle galiba.Karasizlar takımı olduk..:)rosebady Y yenibidunya hakkinizda hayirlisi olsun .. Rabbim bu ay yuzunuzu guldursun insallah..
Kararsızlar listesine benide ekleyin ayin 29yada 30na regl olacagim asilama yaptirmak istiyorum ama bayramda baska sehire ailemin yanina gidecegim icin kararsızım yoksa ekim ayina kalacak ..
Sanirim cogumuz ayni tarihleri bekliyoruz ..
Rabbim yardımcın olsun bu defa yüzünü güldürsün innnşallah..Arkadaslar iyi akşamlar yarın sabah 9.30 10 gibi opum var dualariniza talibim buna çok ihtiyacım var. Bu ikinci deneme inşallah bu defa hersey güzel olumlu ilerler
Vazgeçilemiyor değil mi Alpimrosebady Y yenibidunya hakkinizda hayirlisi olsun .. Rabbim bu ay yuzunuzu guldursun insallah..
Kararsızlar listesine benide ekleyin ayin 29yada 30na regl olacagim asilama yaptirmak istiyorum ama bayramda baska sehire ailemin yanina gidecegim icin kararsızım yoksa ekim ayina kalacak ..
Sanirim cogumuz ayni tarihleri bekliyoruz ..
Düşüp birşey olmadı ki diyen çocuklar gibiyiz.. Yeniden kalkıp yeniden devam ediyoruz iste prensesimVazgeçilemiyor değil mi Alpim
Evet canim benimde öyle denk geliyor su anda adetliyim ama bu ayda baska sehire gidiyorum bisi yapamiyorum..İnanmıyorum senin de mi 29 30 ben de o tarihlerde bekliyorum.Garakiz,nuffiun da öyle galiba.Karasizlar takımı olduk..:)