- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.821
Evet çocuk varsa rapor çıkmıor. Ama rapor olmayınca aşılamaya da az para almıorlar biraz biriktirip tüp bebek denemek daha hesaplı bence. Aşılama uygun fiyatlı gibi gelior ama başarı şansı kıyaslanmaz. Eğer kararlysanız illa bir çocuk daha yapmaya, bunu da bir düşünün derim. Bir de yaşla birlikte yumurtalar kalitesizleşior çok anormal değil 41 yaşında. 25 den sonra kalitesi düşüor ben 30 yaşındayım ben bile bu durumdan korkmuştum araştırmalarım sonucunda. Bi neden yoksa bitki kürlerini deneyin çok var sonuç alan. Bir de rahim filmi çektirdiniz mi? Bi başkente kışlaya gidin derim rahim filmi çekilmediysecvp için tşk ederim
aslında benim bir kızım var çok şükür , ikincisi olmuyor yaşım 41 , geçen ay iğneli aşılama tedavisi oldum devlet karşılamıyormuş masrafı hepsini biz kendimiz aldık ,
benim yumurtlama problemim yok eşimdede sıkıntı yok çok şükür ama neden hamile kalamıyorum sebebini bilmiyoruz ,
dr tüp bebek falan demedi ben merak ediyorum sadece
çok büyük masraflar yapacak durumum yok o yuzden masrafı merak ediyordum.
Evet çocuk varsa rapor çıkmıor. Ama rapor olmayınca aşılamaya da az para almıorlar biraz biriktirip tüp bebek denemek daha hesaplı bence. Aşılama uygun fiyatlı gibi gelior ama başarı şansı kıyaslanmaz. Eğer kararlysanız illa bir çocuk daha yapmaya, bunu da bir düşünün derim. Bir de yaşla birlikte yumurtalar kalitesizleşior çok anormal değil 41 yaşında. 25 den sonra kalitesi düşüor ben 30 yaşındayım ben bile bu durumdan korkmuştum araştırmalarım sonucunda. Bi neden yoksa bitki kürlerini deneyin çok var sonuç alan. Bir de rahim filmi çektirdiniz mi? Bi başkente kışlaya gidin derim rahim filmi çekilmediyse
benim de rahimde gebe kalmaya etkisi olabilr de olmayabilir de ama düşüğe veya erken doğuma yol açacağı söylenen bir sıkıntı vardı ufak bir operasyonla giderildi 3 ay sonra da hamile kaldım zaten. bunu da normal uzman doktor bilmiordu böyle bi durum olacağını başkentte esra bulgan buldu. bir arkadaşımda da benzer sorun vardı onun da tayfun bey teşhis etti o da şu an hamile. infertilite uzmanı olmayan ama aşılama yapan doktorlar gerçekten bir sürü şeyi göz ardı edebiliyor boşuna maddi manevi yıpranmayın bi seferliğine de olsa başkent kışlaya gidin derim. giden hiçbir arkadaşım pişman olmadı ve eli boş dönmedi. en çok ettiğim dua bebekleri kimseyi uzun süre bekletmesin isteyen herkes anne olsun bi an önce :)ilk aşılamam tuttugu için dr rahim filmine gerek yok zaten hamile kalmışsın dedi
ama onu 7 haftalıkken kaybettik ,,
bizim burda klomenle tedavi olursan 450,tl gibi iğneyle tedavi olursan 700 tl gibi bir rakam tutuyor
bakalım kısmet , dualarınızdan bizi eksik etmeyin rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin sizede
evet canım tekrar başlıcamŞimdi tekrar mi tedaviye basliyacaksiniz canım .
benim de rahimde gebe kalmaya etkisi olabilr de olmayabilir de ama düşüğe veya erken doğuma yol açacağı söylenen bir sıkıntı vardı ufak bir operasyonla giderildi 3 ay sonra da hamile kaldım zaten. bunu da normal uzman doktor bilmiordu böyle bi durum olacağını başkentte esra bulgan buldu. bir arkadaşımda da benzer sorun vardı onun da tayfun bey teşhis etti o da şu an hamile. infertilite uzmanı olmayan ama aşılama yapan doktorlar gerçekten bir sürü şeyi göz ardı edebiliyor boşuna maddi manevi yıpranmayın bi seferliğine de olsa başkent kışlaya gidin derim. giden hiçbir arkadaşım pişman olmadı ve eli boş dönmedi. en çok ettiğim dua bebekleri kimseyi uzun süre bekletmesin isteyen herkes anne olsun bi an önce :)
Ben ayni seyi dusunmuyorum neden baskent sizden para almadimi bnce psikolojik bir durum tabikide kim nerde rahat hissediyorsa orda yaptirmali ama ozel adana metro nun tup bebek merkezindeki embriyologun ve doktorlarin hakkini yemeyin lutfenNe güzel sizin başarılı olmuş ama genele bakılırsa metro hiç güvenilir bi hastane değil. Ticari bir müessese. Başkentin belki de devlet hastanesine benzeyen tek yanı gelen hastaları müşteri değil hasta olarak görmeleridir. Esra hanım sayesinde hamile kaldım bu haftaya kadar da tayfun beye gebelik takibine gidiorum en ufak bir ilgisizlikle veya memnuniyetsizlikle karşılaşmadım. Dediğiniz gibi değişik değişik doktorlara muayene olmak zorunda kalmak gibi bir durumla da karşılaşmadım. Bu tür tedavilerde doktor kadar laboratuar başarısı da çok önemli. Metro başkent gibi bir hastaneyle kıyaslanamaz bile. Tabii ki orda da olumlu sonuçlar alınır herkesin bir zamanı bir kısmeti vardır. Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alın inşallah siz de :)
Slm cnm nasilsin uzun zamandır yoktun hamilelik nasıl gidiyo allah saglikla kucagina aldirsinbenim de rahimde gebe kalmaya etkisi olabilr de olmayabilir de ama düşüğe veya erken doğuma yol açacağı söylenen bir sıkıntı vardı ufak bir operasyonla giderildi 3 ay sonra da hamile kaldım zaten. bunu da normal uzman doktor bilmiordu böyle bi durum olacağını başkentte esra bulgan buldu. bir arkadaşımda da benzer sorun vardı onun da tayfun bey teşhis etti o da şu an hamile. infertilite uzmanı olmayan ama aşılama yapan doktorlar gerçekten bir sürü şeyi göz ardı edebiliyor boşuna maddi manevi yıpranmayın bi seferliğine de olsa başkent kışlaya gidin derim. giden hiçbir arkadaşım pişman olmadı ve eli boş dönmedi. en çok ettiğim dua bebekleri kimseyi uzun süre bekletmesin isteyen herkes anne olsun bi an önce :)
Aldılar tabi, ama ben gittiğimde hemen tüp bebek istemiştim doktor bize yol yordam göstermese 5bin lira yerine belki 20 bin lira harcayacaktık. Tavrım özel olarak metroya değil. Özel kliniklerin hem tecrübe açısından hem de özen açısından yaklaşımı çok başka. Hamile kalamayan hastayı altın yumurtlayan tavuk olarak görüyorlar. Ben doğum için çok hastane araştırması yaptım metro ve ortadoğu kadar hastane enfeksiyonu yüzünden ölen bebek sabıkası olan hastane yok. Bir de şu var, bu özel hastanelerdeki tüp bebek doktorları belki bi ay belki bi haftalık bir eğitim alıp tüp bebek uzmanı olmuş kimseler. Kendileri de birkaç başarısızlıktan sonra zaten araştırma hastanelerine yönlendiriyorlar. En ucuz ve kötü yerlerde dahi başarı şansı her zaman vardır. Hatta o kadar ününe ve aldığı paraya baksanız acıbadem hakkında da çok yakın arkadaşlarım bir sürü şey yaşadılar. Başkent bu konuda bir numara. Daha başarılı doktorlara daha başarılı demek kimseye haksızlık değil bence. Kişisel algılamayın lütfen. Bir yakınımız önce medline a gitti şimdi de ankada ya gidior sonunda başkente gidecek biliorm ama herkesin kısmeti başka bir yerde olabilri itiraz edip illa başkente git diyemedim bu yüzden. Ama şimdiden 20 bin lira harcadılar. Herkese kısmetini buldurmayı nasip etsin rabbim :)Ben ayni seyi dusunmuyorum neden baskent sizden para almadimi bnce psikolojik bir durum tabikide kim nerde rahat hissediyorsa orda yaptirmali ama ozel adana metro nun tup bebek merkezindeki embriyologun ve doktorlarin hakkini yemeyin lutfen
Sağol canım iyi gidior geçen cumartesiden beri hareketleirni hissetmeye başladım. Yarın da detaylı ultrasonum var ebru tarıma gitcem. Onun tedirginliği var. Bunu da atlatırız inşallah. Seni de okudum eşinin tedavisi sürüormuş. Bi dönem çok dikkat etmiordu tedavisine inşallah daha fazla önem veriordur artıkSlm cnm nasilsin uzun zamandır yoktun hamilelik nasıl gidiyo allah saglikla kucagina aldirsin
Başkentteki doktorların hepsi için iyi şeyler duyuyorum ama öncelikli olarak tayfun beyi ve esra hanımı öneririm. Zaten başkentte tüm vakaları sık sık toplantı yaparak tüm infertilite uzmanları fikir alışverişi yapıor diye biliorm. Yani hangisine gidersen git bir sürü doktorun gözü üzerinde olacak. Randevu süresi biraz ileri tarihli olabilior ama bir kere gittikten sonra randevu sıkıntısı yok. Dediğim gibi devamlı gitmeseniz bile bu iki doktorun bi görüşünü almanızı öneriirm tüm tetkiklerinizle birlikte. Rahim filmi isteyeceklerdir diye düşünüorm. Başkentte rahim filmi de çok hesaplı ve ben anestezili randevu almama rağmen röntgeni çekecek doktor ve kadın doğumcumun hemşiresi beni boşa anestezi alma diip ikna ettiler ve canım çok tatlı olmasına rağmen acı çekmedim.peki sizin bana önerebileceğiniz infertilite uzamnı bir dr adı varmı ,
dualarımız hep bu yonde rabbim herkesin kucagını tez zamanda doldursun
Aynen oyle doylediginiz gibi nasip kismet meselesi siz psikolojik olarak tedirgin olmussunuz belli allah herkesin gonlune gore versin burda oturup tartisacak degilimAldılar tabi, ama ben gittiğimde hemen tüp bebek istemiştim doktor bize yol yordam göstermese 5bin lira yerine belki 20 bin lira harcayacaktık. Tavrım özel olarak metroya değil. Özel kliniklerin hem tecrübe açısından hem de özen açısından yaklaşımı çok başka. Hamile kalamayan hastayı altın yumurtlayan tavuk olarak görüyorlar. Ben doğum için çok hastane araştırması yaptım metro ve ortadoğu kadar hastane enfeksiyonu yüzünden ölen bebek sabıkası olan hastane yok. Bir de şu var, bu özel hastanelerdeki tüp bebek doktorları belki bi ay belki bi haftalık bir eğitim alıp tüp bebek uzmanı olmuş kimseler. Kendileri de birkaç başarısızlıktan sonra zaten araştırma hastanelerine yönlendiriyorlar. En ucuz ve kötü yerlerde dahi başarı şansı her zaman vardır. Hatta o kadar ününe ve aldığı paraya baksanız acıbadem hakkında da çok yakın arkadaşlarım bir sürü şey yaşadılar. Başkent bu konuda bir numara. Daha başarılı doktorlara daha başarılı demek kimseye haksızlık değil bence. Kişisel algılamayın lütfen. Bir yakınımız önce medline a gitti şimdi de ankada ya gidior sonunda başkente gidecek biliorm ama herkesin kısmeti başka bir yerde olabilri itiraz edip illa başkente git diyemedim bu yüzden. Ama şimdiden 20 bin lira harcadılar. Herkese kısmetini buldurmayı nasip etsin rabbim :)
Canim ya insallah ultrason sorunsuz geçecek esim igne -ilaç kullanmaya başladı nerde canim ya devamli tartışıyoruz bide şimdi oruç günde kullanması gereken ilacın altında kullanıyo oruç diye içemiyo bakalım eylül Ekim'e kadar neler olacak çok yoruldum canim bide şimdi işsiz daha çok gergin off offfSağol canım iyi gidior geçen cumartesiden beri hareketleirni hissetmeye başladım. Yarın da detaylı ultrasonum var ebru tarıma gitcem. Onun tedirginliği var. Bunu da atlatırız inşallah. Seni de okudum eşinin tedavisi sürüormuş. Bi dönem çok dikkat etmiordu tedavisine inşallah daha fazla önem veriordur artık
Canım nası olsa aceleniz yok yaşınız ileri değil. Her şeyin yolunda gittiği maddi manevi en hazır olduğunuz zamana kadar beklersiniz. İş de olur her şey de olur. Benim de eşim kendi iş yerini mülk sahibi yüzşnden devretmek zorunda kalmştı iki yıldır maaşlı çalışıordu. Eski gelirimizd göre ödemelerimiz vardı maaşla ödeyemez hale geldik. Birikti de birikti. Yeniden yer açma imkanı doğdu sonra o da imkansız hale geldi derken 7 martta test sonucumuzu aldık bir saat sonra telefon geldi sözleşme yapmaya beklioruz yer sizin diye. Olmaz işimiz oldu. Yalan gelirdi bu laf, safsata gelirdi ama gerçekten de bebek kısmetiyle gelior. Ara ara tesadüfi işlerden yüklü kazanç da elde etti eşim. Kendi işinden bağımsız olarak... Ekim olsun kasım olsun ama doğru zamanda olsun. Ben de 3,5 yıllık evliyim 2 yıldan fazla bekledik bebeğimizi :)Canim ya insallah ultrason sorunsuz geçecek esim igne -ilaç kullanmaya başladı nerde canim ya devamli tartışıyoruz bide şimdi oruç günde kullanması gereken ilacın altında kullanıyo oruç diye içemiyo bakalım eylül Ekim'e kadar neler olacak çok yoruldum canim bide şimdi işsiz daha çok gergin off offf
Başkentteki doktorların hepsi için iyi şeyler duyuyorum ama öncelikli olarak tayfun beyi ve esra hanımı öneririm. Zaten başkentte tüm vakaları sık sık toplantı yaparak tüm infertilite uzmanları fikir alışverişi yapıor diye biliorm. Yani hangisine gidersen git bir sürü doktorun gözü üzerinde olacak. Randevu süresi biraz ileri tarihli olabilior ama bir kere gittikten sonra randevu sıkıntısı yok. Dediğim gibi devamlı gitmeseniz bile bu iki doktorun bi görüşünü almanızı öneriirm tüm tetkiklerinizle birlikte. Rahim filmi isteyeceklerdir diye düşünüorm. Başkentte rahim filmi de çok hesaplı ve ben anestezili randevu almama rağmen röntgeni çekecek doktor ve kadın doğumcumun hemşiresi beni boşa anestezi alma diip ikna ettiler ve canım çok tatlı olmasına rağmen acı çekmedim.
Cnm ben yazayım tayfun çok diğeri de Esra bulgan cnm adana kışla başkentteler tel 0322 344 44 44tayfun beyle esra hanımın soyadlarını öğrenebilirmiyim
baskent kısla yazdım googla birkaç hastane çıktı hangisinde anlayamadım,
çok yordum seni hakkını helal et canım
Canim benim yaşım küçük esim benden büyük doktor bize iki yil verdi aralık ayına kadar oldu oldu yoksa artık bebek defterini kapatacagiz insallah benim esimde hemen is bulur biz ikimizde maaşlı çalışıyoruz o bir aydır işsiz işte stres çok bizde bide bu tedavide nasıl para bulacağız bilmiyorumCanım nası olsa aceleniz yok yaşınız ileri değil. Her şeyin yolunda gittiği maddi manevi en hazır olduğunuz zamana kadar beklersiniz. İş de olur her şey de olur. Benim de eşim kendi iş yerini mülk sahibi yüzşnden devretmek zorunda kalmştı iki yıldır maaşlı çalışıordu. Eski gelirimizd göre ödemelerimiz vardı maaşla ödeyemez hale geldik. Birikti de birikti. Yeniden yer açma imkanı doğdu sonra o da imkansız hale geldi derken 7 martta test sonucumuzu aldık bir saat sonra telefon geldi sözleşme yapmaya beklioruz yer sizin diye. Olmaz işimiz oldu. Yalan gelirdi bu laf, safsata gelirdi ama gerçekten de bebek kısmetiyle gelior. Ara ara tesadüfi işlerden yüklü kazanç da elde etti eşim. Kendi işinden bağımsız olarak... Ekim olsun kasım olsun ama doğru zamanda olsun. Ben de 3,5 yıllık evliyim 2 yıldan fazla bekledik bebeğimizi :)
Cnm ben yazayım tayfun çok diğeri de Esra bulgan cnm adana kışla başkentteler tel 0322 344 44 44
amin inşallahallah razı olsun canım çok tşk ederim, rabbim hepimizi sevindir inşallah
Şimdi gördüm cevap gelmiş zaten :)tayfun beyle esra hanımın soyadlarını öğrenebilirmiyim
baskent kısla yazdım googla birkaç hastane çıktı hangisinde anlayamadım,
çok yordum seni hakkını helal et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?