Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Cok üzüldüm canim ya bu

Canim benim lütfen moralini bozma herseyde vardir bir hayır insallah ikinci denemende tutunur yavrun Sana
İnşallah canım teşekkür ederim.Drumla görüştük 2. deneme için de belli olmaz diyor.15 kere deneyip başarılı olmayan varmış.Doğal hamile kalman tutacağı anlamına gelmez diyor.Sonuçtan çok bu konuşmalar canımı sıktı. Umut verici bişey soylemedi pek

Herseyin hayirlisi canim doktor biraz kötü konusmus canim belki gerçekleri böyle söylemesi kötü olmuş moralini bozma canim hiçbirimiz de garanti birsey yok Hic neden yokken tutmayan lar var bundan sonra nezaman baslayacaksin canim ne yapacaksin

Canm elimde tedavi için pek birikimim yok.Bir kaç aya toparlayip dişimi sıkıp Eylül gibi düşünüyorum ama ortada ciddi bir sorun da yokken 2.için yine böyle bir belirsizlikle aynı yollardan geçmek aynı masraf bilmiyorum canm ya.. Senin drun da böyle mi konuşuyor yani belli olmaz belki tutmaz da vs diye?Off kafam iyi değil karmasiğim..Ne yapacağımı bilmiyorum çok bilgisizim gözüm kapalı girdim bu tedaviye..

Doktorumuz kimdi. Allah yardımcımız olsun. Üzülme

merhaba inşallah bebişine kavuşmuşsundur canım nasıl gitti tedavin

birde nekdar masraf oldusenden bili alabilirmiyim

Canim kimse onun garantisini veremez tutabilir de tutmayabilirde benim doktorum biz ne gerekiyosa yaptık gerisi Allahın işi demişti doğru ne zaman kısmetse ozaman gelecek ben inanıyorum en yakın zamanda gelecek bebisin lütfen güçlü ol içini dok ağlamak istiyosan ağla ama kendini hemen toparla güçlü ol bende yaşadım iki denememde agladim durdum neden olmuyo diye ben biryede okudum doktor embriyoyu koyuyo gerisi Allahın işi ne biz nede doktor birsey yapamaz o nasip etmisse olur senin bir çocuğun vardı demi yanlısmi hatırlıyorum

Evet canim bir çocuğum var.Merkezi henüz tam tanımadan böyle bir tedaviye girdim belki de Adana'da en iyi yer ama ruhen ve bedenen bukadar yorgunluğun ardından emeklerimizin boşa gidebilme endişesi ister istemez acaba doğru yerde miyim diye düşündürüyor.Zaten tüp bebek zorlu bir süreç,pgt ile olunca iki katı daha zor.Allah kimsenin emeğini araya vermesin umarım hepimiz yavrularimizin gösterdigi şirinlikleri ya da yaramazliklarini konuşuruz.İkinci tedavi için şimdiden ya o da olmazsa diye düşünmeye başladım.

çocuğu olmayan bir kadın 7 gün oruç tutup,iftar anında 21 kere “YA MUSAVVİR”ismini zikrederse kendisine yüce Allah çocuk ihsan eder

Olumsuz düşünme canim benim bak benim ikiside negatif ama inşallah bunda olacak diyorum esimden kaynakli yaptiriyoruz canim simdi kaliteli sperm icin tedavi oluyo eylül ekim gibi tekrar düşünecegiz umudumuzu kaybetmiyoruz canim cok sukur senin 1 tane var insallah ikinci side olacak bide baskent adanada en iyi hastane oranın doktorlarida çok iyi güven oraya

Sağol canım o kadar çok doktor dolaştım ki aslında pek güvenm kalmadı ama son kez denemek istiyorum artık
Cnim ben ozel adana metroda yaptirdim pozitif cikti bnce birde orayla gorus baskent devlet hastanesi gibi olmus diyorlar bir gorustugun doktorla bir daha gorusemiyormussun cok kalabalikmis fln yinede sen bilirsin tbi

Aynen canim ben de iyi bir hastane biliyorum ama emin olamadım .İnşallah bu defa senin de pozitif haberlerini alırız. Desene Eylül'de birlikte hazirlanacagiz tedaviye..Kısmet belki ardı ardına güzel haberler alacağız. :)

Insallah canim benim belki tanisiriz da orda ikimixinde güzel haberler alacağımız dönem olur insallah

Cnim ben ozel adana metroda yaptirdim pozitif cikti bnce birde orayla gorus baskent devlet hastanesi gibi olmus diyorlar bir gorustugun doktorla bir daha gorusemiyormussun cok kalabalikmis fln yinede sen bilirsin tbi
Canim ben iki deneme yaptım ikisinde de kendi doktorum ilgilendi eğer kendi yoksa başkası ilgilendi ama geri kalan herseyim le kendi doktorum ilgilendi eskiden galiba oyleymis şimdi oylr degil

merhaba inşallah bebişine kavuşmuşsundur canım nasıl gitti tedavin

birde nekdar masraf oldusenden bili alabilirmiyim
malesef canım 2 tedavi oldum ama embriyo sayım yeterli olmadığı için pgt önermedi doktorum ağustosta 3. tedavime başlıcam kısmet olursa ... sizin problem neydi ortalama bir tedavi transfer hariç 4000 tlye yakın tutyor raporsuz içinde 300 tl dondurma ücreti var

Insallah canim benim belki tanisiriz da orda ikimixinde güzel haberler alacağımız dönem olur insallah
Evet canm aynen tanisabiliriz de inşallah.Yarın ne olacağını bilmediğimiz gibi belki birkaç ay sonra yaşayacağımız büyük mutluluğu da tahmin edemiyoruz.İnnnşallah hayallerini kurduğumuz günler yakındır innnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…