- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.801
Yukarda yazmışsın canm şimdi okudum.İnşallah Ağustos ayında göreceğin tedavi güzel sonuçlanır. Embriyo kaç tane oluşuyor ki dr pgt önermiyor canm?Teşekkür ederim canım belki de bunda da vardır hayır. .İnşallah bir dahakine güzel sonuçlar alırız. Senin tedavin nezaman başlıyor canm?
ağustosta düşünüyorum kısmet olursa ama çok sıcak olursa eylüle ekime sarkıtabilirim sıcakta yol çekmek zor oluyor ... rabbim hepimiz için hayırlısını versinTeşekkür ederim canım belki de bunda da vardır hayır. .İnşallah bir dahakine güzel sonuçlar alırız. Senin tedavin nezaman başlıyor canm?
canım 7 embriyo vardı kalitesi düşüktü hücre alınacağı için bozulm ihtimli de oluyor kendisi önermedi pgt masraflı olduğu için tercihi bize bıraktı bizde 3. tedaviyi istedik sağlılı donmuşlarımız olsun diyeYukarda yazmışsın canm şimdi okudum.İnşallah Ağustos ayında göreceğin tedavi güzel sonuçlanır. Embriyo kaç tane oluşuyor ki dr pgt önermiyor canm?
ağustosta düşünüyorum kısmet olursa ama çok sıcak olursa eylüle ekime sarkıtabilirim sıcakta yol çekmek zor oluyor ... rabbim hepimiz için hayırlısını versin
Bence de en doğrusunu yapmışsınız. İnşallah o zaman şansınız daha fazla artar.Benle Gülşah ta Eylül Ekim gibi düşünüyoruz.Benimki Ekim'i bulur mu bilmiyorum çünkü Eylül ayini bile sabirsizlikla nasıl getirecem bilmiyorum.Yine de en başta hayırlısı olsun tabi.İnşallah bebişlerimizi tek tek alıp döneceğiz ve bizi hiç birakmicaklar hayırlısıyla..:)canım 7 embriyo vardı kalitesi düşüktü hücre alınacağı için bozulm ihtimli de oluyor kendisi önermedi pgt masraflı olduğu için tercihi bize bıraktı bizde 3. tedaviyi istedik sağlılı donmuşlarımız olsun diye
Canim pgt neden istiyorsun kromozom analizinde sorun mu çıktıcanım 7 embriyo vardı kalitesi düşüktü hücre alınacağı için bozulm ihtimli de oluyor kendisi önermedi pgt masraflı olduğu için tercihi bize bıraktı bizde 3. tedaviyi istedik sağlılı donmuşlarımız olsun diye
eşim e ben orak hücre anemsi taşıyoruz o yüzden tek gen yaniCanim pgt neden istiyorsun kromozom analizinde sorun mu çıktı
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsunBence de en doğrusunu yapmışsınız. İnşallah o zaman şansınız daha fazla artar.Benle Gülşah ta Eylül Ekim gibi düşünüyoruz.Benimki Ekim'i bulur mu bilmiyorum çünkü Eylül ayini bile sabirsizlikla nasıl getirecem bilmiyorum.Yine de en başta hayırlısı olsun tabi.İnşallah bebişlerimizi tek tek alıp döneceğiz ve bizi hiç birakmicaklar hayırlısıyla..:)
Şimdi tekrar mi tedaviye basliyacaksiniz canım .eşim e ben orak hücre anemsi taşıyoruz o yüzden tek gen yani
Cnm çok üzüldümKan testi sonucum negatifAllah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
Sağol canm ben bidahaki tedavinin de olumsuz sonuclanmasindan endişe duymaya başladım. Sonucumdan çok bu düşünce canımı sıkıyor..Cnm çok üzüldüminanki hayırlısı olsun arkadaşım Allah inss maddi manevi güç versin tekrardan denemek icin
Cnm hepimizde o duygular var ne yazıkki hayırlısı olur inşallah Allah ol der olur inşallah cnmSağol canm ben bidahaki tedavinin de olumsuz sonuclanmasindan endişe duymaya başladım. Sonucumdan çok bu düşünce canımı sıkıyor..
Aynen canm haklısın. Allah yardımcımız olsun.Cnm hepimizde o duygular var ne yazıkki hayırlısı olur inşallah Allah ol der olur inşallah cnm
Canim ya cok uzuldum tutmamisAynen canm haklısın. Allah yardımcımız olsun.
Biz de tüp bebek isteğiyle gitmiştik ancak şartları taşıdığımız için doktor önce iki aşılama tavsiye etti. Rapor şartlarına uyarsan aşılama ücreti 70 lira. İğneleri de belli bir doza kadar bir kısmını devlet karşılıyor 100 lira falan da iğnelerin farkını ödemiştik. Kullanılan iğneye göre fiyatlar değişiyor. Bir de herkese verilen doz da farklı oluyor. Ona göre iğne masrafı değişken yani. Raporun karşıladığı dozu da aşmanız gerekirse fark değil tamamını ödüyorsunuz. Sonuç olarak en az 2 aşılama sonrası olumsuz sonuç alınırsa 3 kere tüp bebek denemesinde de rapor çıkıyor ve devlet yine bir kısmını ödüyor. Aşağı yukarı 8 bin tutarken yarısını ödüyorsun. Bu yüzden şartları taşıyan hastalara böyle bir yol gösteriorlar. Problemin durumuna göre tabii ki tek denemede aşılamayla hamile kalanlar fa var ama sizin bir tüp yokken ve diğeri de sıkıntılıyken aşılama yapmazlar diye düşünüyorum. Benim de sol tüp kapalı görünüordu ama bu gerçek tıkanıklık olmayabilir denemeye değer demişti doktorum.Kızlar aklıma takıldı aranizda aşılama yaptırıp da hamile kalan var mi ?? Yoksa bu aşılama ile.tup bebek.kavramını doktorumuz mu belirliyor ???
Bana gelirken yanında vukuatli nüfus kayıt örneği getir dedi iğneler için öyle olunca daha uyguna geliyormuş..hemşirenin verdiği kağıda da bi baktım aşılama için grekli evraklar diyor acaba bana iğne sonrası aşılama mi yapacak ki??bidaki gidişimde soracam tabi ama yinede size danışmak istedim.birde kızlar acaba aşılama ne kadara mal oluyor fiyat olarak biliyormusunuz ???
Canım çok üzüldüm olumsuz sonucuna ama herkesin dediği gibi yılmamak lazım. Sırf heyecanla senin sonucunu görmek için sayfalarca okudum bayadır uyarı gelmemişti bu başlıktan keşke daha önce okusaymışım dedim crinone ile ilgili sorularına. Benim tahlilim 9. Günde yapılmıştı mesela. Ohss yüzünden doktor kontrole çağırmıştı gelmişken yapalım dediler. İdrarda çıkmama şansı her zaman var ben hiç yapmadım o yüzden. Eşim çok baskı yaptı günler öncesinfen test alalım acile gidelim erken yaptıralım diye hep karşı çıktım. Ya hamileysem daha belli olmazsa boşa üzülmez miyiz diye...Aynen canm haklısın. Allah yardımcımız olsun.
Ne güzel sizin başarılı olmuş ama genele bakılırsa metro hiç güvenilir bi hastane değil. Ticari bir müessese. Başkentin belki de devlet hastanesine benzeyen tek yanı gelen hastaları müşteri değil hasta olarak görmeleridir. Esra hanım sayesinde hamile kaldım bu haftaya kadar da tayfun beye gebelik takibine gidiorum en ufak bir ilgisizlikle veya memnuniyetsizlikle karşılaşmadım. Dediğiniz gibi değişik değişik doktorlara muayene olmak zorunda kalmak gibi bir durumla da karşılaşmadım. Bu tür tedavilerde doktor kadar laboratuar başarısı da çok önemli. Metro başkent gibi bir hastaneyle kıyaslanamaz bile. Tabii ki orda da olumlu sonuçlar alınır herkesin bir zamanı bir kısmeti vardır. Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alın inşallah siz de :)Cnim ben ozel adana metroda yaptirdim pozitif cikti bnce birde orayla gorus baskent devlet hastanesi gibi olmus diyorlar bir gorustugun doktorla bir daha gorusemiyormussun cok kalabalikmis fln yinede sen bilirsin tbi
Tüp bebek masrafına 7-8 bin diolar iğne kullanımına göre değişior. Rapor çıkarsa 4 bin civarına geliorZ ben muayene ücretlerini bile eklemiştim her şeyiyle 4400 verdik.merhaba inşallah bebişine kavuşmuşsundur canım nasıl gitti tedavin
birde nekdar masraf oldusenden bili alabilirmiyim
Merhaba tahlil günün geldi mi acaba göremedim en son yazdın mı ama benim de 32 yumurta toplandı. 29 u olgun çıktı ve içlerinden sadece 8 tanesi döllendi. 5. Güne kadar da 3 tanesi gelişimini durdurdu. Bir tane blast vardı o transfer edildi ve hamile kaldım. 4 taneyi de tek kapta dondurduk ayrı donmaya müsait değil dedi esra hanım. Kimi insanın tek yumurtası oluşuor o tel yumurtayla hamile kalıor çok takılmamak lazım bunlara kismetse oluor. Bizim spermiogramlar hep çok iyi çıkmıştı hiçbir sorun yoktu eşimde ama opu sonrası doktorumuz ne yumurtalar ne de spmerler çok kaliteli değildi o yüzden döllenme oranı bu kadar düşük oldu dedi.inşallah pozitifi görürüsün cnm. bu bekleyiş ne zor boyle. hiç bi farklılık belirti hissediyormusun. ben hiç bir şey hissetmiyorum.buda çok canımı sıkıyor.
Tüp bebek masrafına 7-8 bin diolar iğne kullanımına göre değişior. Rapor çıkarsa 4 bin civarına geliorZ ben muayene ücretlerini bile eklemiştim her şeyiyle 4400 verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?