How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim benim yaşım küçük esim benden büyük doktor bize iki yil verdi aralık ayına kadar oldu oldu yoksa artık bebek defterini kapatacagiz insallah benim esimde hemen is bulur biz ikimizde maaşlı çalışıyoruz o bir aydır işsiz işte stres çok bizde bide bu tedavide nasıl para bulacağız bilmiyorum
Canım size rapor çıkıor mu? Eşin iş problemini çözer kredi çekersiniz en kötü. En son kafanı takacağın şey para olsun bulunur buluşturulur. Başka başlıkta bir arkadaşın eşinin sınırda çıkmış bi iki aya yaptınız yaptınız yoksa sperm kalmayabilir demişler. Borç harç o ay hemen yapmışlar iki hafta önde benden. O son şanslarına bişi olmasın diye aylardır progestan iğnesi yiip yataktan kalkmıor. sağlık kısmı hallolsun da para bişi değil

merhabalar bende yeni katıldım aranıza kısmetse bende bayramdan sonra tedaviye başlayacağım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bende pko var 6 yıl oldu evleneli 2 aşılama yaptırdım tutmadı bende başkent hastanesine gidiyorum aranızda pko olu olupta tüp bebek tutanlarınız oldumu??
Ben de bi aşılama denedim 75 lik merional kullanmıştık tek yumurta oluştu. Sonuç da olumsuz oldu. Bi aşılama daha deneyip tüp bebeğe geçecektik doktor yumurta saysıını 2 yapmaya çalışalım dedi ilaç dozumu 100 e çıkardı ilk kontrolümde 19 tane yumurta oluşmuştu. Yumurta 2 den fazla olursa başkentte aşılama yapmıorlar çoğul gebelik riski yüzünden. Kabul ederseniz tüp bebek yapılsın yumurta fazla dediler en son 32 yumurta toplandı o ay benden. Tek embriyo transfer edildi yaşım 35 altı olduğu için ve çok şükür hamile kaldım. Öncesinfe bizim de 2 yıl olmamıştı kendiliğiden. 4 ay da klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. Hayırlı olsun sen dd inşallah en kısa sürede olumlu sonuç alırsın. Pko olduğu için bizde yumurta fazla oluşuor bu da yumurta kalitesi de iyi çıkarsa büyük şans. Tek ay iğne kullanımıyla birkaç transferlik embriyo elde edilebilior. 4 tane de donmuş embriyom kaldı ki bizim yumurta ve sperm kalitesi iyi çıkmamış o yüzden yumurta çok olmasına rağmen transfere 5 embriyomuz kalmıştı ama bu bile büyük bişi.

Canım size rapor çıkıor mu? Eşin iş problemini çözer kredi çekersiniz en kötü. En son kafanı takacağın şey para olsun bulunur buluşturulur. Başka başlıkta bir arkadaşın eşinin sınırda çıkmış bi iki aya yaptınız yaptınız yoksa sperm kalmayabilir demişler. Borç harç o ay hemen yapmışlar iki hafta önde benden. O son şanslarına bişi olmasın diye aylardır progestan iğnesi yiip yataktan kalkmıor. sağlık kısmı hallolsun da para bişi değil
Biz iki denemeyi de raporlu yaptirdik canim buda öyle olacak insallah canim hersey yoluna girer de baslariz esimin ilaçları eylül gibi bitecek sperm dna hasarı yaptiracak sonuclar iyi cikarsa tekrar baslayacagiz donmuslari kullanmiyacacagiz 3 denememde tedavi olacam insallah bidaha gerek kalmaz sen çok Olumlu sun canim cok tesekkur ederim

merhabalar bende yeni katıldım aranıza kısmetse bende bayramdan sonra tedaviye başlayacağım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bende pko var 6 yıl oldu evleneli 2 aşılama yaptırdım tutmadı bende başkent hastanesine gidiyorum aranızda pko olu olupta tüp bebek tutanlarınız oldumu??
Hoş geldin canim insallah pozitifi görürsün sizde sorun neydi ilk denememi

Ben de bi aşılama denedim 75 lik merional kullanmıştık tek yumurta oluştu. Sonuç da olumsuz oldu. Bi aşılama daha deneyip tüp bebeğe geçecektik doktor yumurta saysıını 2 yapmaya çalışalım dedi ilaç dozumu 100 e çıkardı ilk kontrolümde 19 tane yumurta oluşmuştu. Yumurta 2 den fazla olursa başkentte aşılama yapmıorlar çoğul gebelik riski yüzünden. Kabul ederseniz tüp bebek yapılsın yumurta fazla dediler en son 32 yumurta toplandı o ay benden. Tek embriyo transfer edildi yaşım 35 altı olduğu için ve çok şükür hamile kaldım. Öncesinfe bizim de 2 yıl olmamıştı kendiliğiden. 4 ay da klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. Hayırlı olsun sen dd inşallah en kısa sürede olumlu sonuç alırsın. Pko olduğu için bizde yumurta fazla oluşuor bu da yumurta kalitesi de iyi çıkarsa büyük şans. Tek ay iğne kullanımıyla birkaç transferlik embriyo elde edilebilior. 4 tane de donmuş embriyom kaldı ki bizim yumurta ve sperm kalitesi iyi çıkmamış o yüzden yumurta çok olmasına rağmen transfere 5 embriyomuz kalmıştı ama bu bile büyük bişi.
çok sevindim senin adına inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın darısı bizlere:dua:

benim de rahimde gebe kalmaya etkisi olabilr de olmayabilir de ama düşüğe veya erken doğuma yol açacağı söylenen bir sıkıntı vardı ufak bir operasyonla giderildi 3 ay sonra da hamile kaldım zaten. bunu da normal uzman doktor bilmiordu böyle bi durum olacağını başkentte esra bulgan buldu. bir arkadaşımda da benzer sorun vardı onun da tayfun bey teşhis etti o da şu an hamile. infertilite uzmanı olmayan ama aşılama yapan doktorlar gerçekten bir sürü şeyi göz ardı edebiliyor boşuna maddi manevi yıpranmayın bi seferliğine de olsa başkent kışlaya gidin derim. giden hiçbir arkadaşım pişman olmadı ve eli boş dönmedi. en çok ettiğim dua bebekleri kimseyi uzun süre bekletmesin isteyen herkes anne olsun bi an önce :)
çok haklısınız katılıyorum size bende yıllarca normal kadın doğum doktoruna gittim boşa geçen zamana mı yanayım o kadar ilaç kullandım onamı rahim filmine baktığı halde birşey yok dedi gerçekten doktor çook önemli derim ben başkentte bülent bey gerçekten bu işi biliyor banada rahim operasyonu yaptı tabi ben kendiliğimden hamile kalmam zor bende tüp bebek denemesi yapacağım inşallah

evet ilk deneme olacak inşallah benimde herkes gibi bir sürü kafamda soru işareti korkular endişeler var bakalım hayırlısı bu arada pko var bende de

Slm kızlar bende temmuz sonu ağustos başı gibi tedaviye başlıyorum başkentte hayırlısı artik
hoşgeldiniz arkadaşlar inss tedavileriniz olumlu sonuçlanır

Canım çok üzüldüm olumsuz sonucuna ama herkesin dediği gibi yılmamak lazım. Sırf heyecanla senin sonucunu görmek için sayfalarca okudum bayadır uyarı gelmemişti bu başlıktan keşke daha önce okusaymışım dedim crinone ile ilgili sorularına. Benim tahlilim 9. Günde yapılmıştı mesela. Ohss yüzünden doktor kontrole çağırmıştı gelmişken yapalım dediler. İdrarda çıkmama şansı her zaman var ben hiç yapmadım o yüzden. Eşim çok baskı yaptı günler öncesinfen test alalım acile gidelim erken yaptıralım diye hep karşı çıktım. Ya hamileysem daha belli olmazsa boşa üzülmez miyiz diye...

Doktorun olumsuz konuşmasına gelince bununla ilgili de yazmak istedim. Ben bebek istediğimizde ilk olarak bi aile dostumuza gidiordum 9 ay o folikül takibi yaptı 4 ay klomen kullandım. Olumsuz olunca artık başkente git tüp bebek için aşılamayı tavsiye etmem başarı şansı düşük dedi. Beni de tanıdığı için hakan kalaycıya gönderdi o seni tüp bebek merkezinde en iyi doktor kimse yönlendirecek dedi ama hakan bey rahim filmi istedi sonra da gebe kalmamana bi sebep yok bence kendiliğinden kalırsın yaşın da daha genç biraz takip edelim dedi ve boşa 6 ay kaybettim. En son tayfun beye yönlendirdi 6 ay sonunda. O dönem de yaz tatili geliordu eylüle bıraktık. Eylülde de tayfun beyden randevu alamadık kısa süreye. Hatta randevu in bi ay sonra arayın dediler. Esra hanıma da aynı şekilde. Sonra eşim ortak bi tanıdık aracılığıyla esra hanımdan randevu aldı böylece ona gitmeye başladık. Ben ilk randevuya hiçbir şeyim yok diyerek bi umutla gittim ama esra hanım rahim şeklin eğri ve dar bu şekilde düşük yaparsın operasyon olman gerek dedi. Tüp bebek için de başarı şansı %30 görülen bi sebep olmasa da hiçbir zaman başarıya ulaşmama ihtimali de var bu olasılıklara da hazırlıklı olun sonuçta hiçbir şeyin garantisi yok dedi. Ben fertichipi falan sormuştum şanaımızı artırır mı diye, ona da gereklilik olan bir probleminiz olmadıkça önermem boşa maliyet o da, ancak yumurtalar kalitesiz olur veya sperm kalitesiz olur bu yüzden tutmaz o zaman öneririm aksi halde ticari bir yaklaşım olur etik olmaz dedi. Bana da böyle dan dan konuşmasına rağmen samimiyetini ve ne kadar mesleki etiğe önem verdiğini anladım. Nitekim operasyonu oldum iki ay dinlendim. Bi başarısız aşılama oldu ikinci aşılamam yumurta sayısı çok olduğundan tüp bebeğe döndü ve hamile kaldım.

Belki çok uzun oldu ama başka arkadaşlar fa okusun istedim. Boş umut veren tüp bebepin başarısı %80 diyen, o kadar çok doktor var ki, esra hanım sadece bilimsel ve istatistiksel konuşuyor. Umut tacirliği yapmıor. Sana bana dese ki kesin hamile kalırsın ikinci denemede boş umut vermekten başka da bir işe yaramaz bu sonuçta. Yani doktorun ümit vermemesi seni ümitsizliğe kaptırmasın. Pgt yüzündne belki yine uzun bir süreç geçireceksiniz ama vakti gelince olacak inşallah :)
Teşekkür ederim canım ilginden dolayi.Ben de diyorum aslında iyi bir yerde olayım yeterki drum gerçekçi yaklaşsın.Esra hanim iyi bir dr beni de Hakan bey yönlendirdi. Ancak 2.tedavi için inşallah başarı oranım artar derken 15 kere deneyip kalamayanlar var bilemeyiz demesi ister istemez umudumu kırdı. Belki de ben bu konuda çok acemiyim halâ tedavi süreci,dr,merkez doğruyu yanlısı ayırt edemicek kadar tecrübesizim.

Teşekkür ederim canım ilginden dolayi.Ben de diyorum aslında iyi bir yerde olayım yeterki drum gerçekçi yaklaşsın.Esra hanim iyi bir dr beni de Hakan bey yönlendirdi. Ancak 2.tedavi için inşallah başarı oranım artar derken 15 kere deneyip kalamayanlar var bilemeyiz demesi ister istemez umudumu kırdı. Belki de ben bu konuda çok acemiyim halâ tedavi süreci,dr,merkez doğruyu yanlısı ayırt edemicek kadar tecrübesizim.

Canım bence doktorlar biraz bizim psikojimizide dusunmeliler ilk görüşmeye gittiğimde banada aynısını dediler doktora ben sabirsizim hemen herşey olsun isterim dedim ve cevap beş kez denedin de ne oldu diye cevap verdi ben çok şaşırdım bu cevap karşısında

Canım bence doktorlar biraz bizim psikojimizide dusunmeliler ilk görüşmeye gittiğimde banada aynısını dediler doktora ben sabirsizim hemen herşey olsun isterim dedim ve cevap beş kez denedin de ne oldu diye cevap verdi ben çok şaşırdım bu cevap karşısında
Evet canm katılıyorum sana zaten zorlu bir süreçten geçiyoruz drun yaklaşımı a dan Z ye çok etkiliyor ister istemez.Bak drlari alaninda çok iyi tanıdığım bir kaç kişi burda hamile kaldı ama zaten cogumuzun belki de maddi gücü yeterli değilken böyle bir tedaviye girisiyoruz maddi manevi yoruluyoruz dr da umudunu kırarsa tutunacak dalın kalmıyor artık bebek konusunda.Yoksa hastanenin en iyi drlari Esra hanim,Tayfun bey ve sonra Bülent bey diyorlar.Asla bunun tersini söyleyemem zaten ama ister istemez drumun bu konuşmasından sonra ikinci tedaviden korkmaya başladım. Şunu da belirteyim sanırım topicte en acemilerden biriyim bu konuda.O yüzden burdaki bazı arkadaşların düşünceleri benim için çok önemli..

Tayfun bey cok iyi bir doktor. Eger negatif olursa denemem yine tayfun beye devam edecegim ins. Benim yumurta toplamaya bile o girdi iki ameliyat arasinda bizim icin moral olsun diye. Normalde gelmiyormus. Ve gercektende benim icin moral oldu fazlasiyla kendimi daha emin ellerde hissettim. Ve 7 defa istanbulda deneyip en iyi merkezlerde 8. De tayfun beyde tutan bir hastayla tanistim orda. Bu basaridir iste.

Evet canm katılıyorum sana zaten zorlu bir süreçten geçiyoruz drun yaklaşımı a dan Z ye çok etkiliyor ister istemez.Bak drlari alaninda çok iyi tanıdığım bir kaç kişi burda hamile kaldı ama zaten cogumuzun belki de maddi gücü yeterli değilken böyle bir tedaviye girisiyoruz maddi manevi yoruluyoruz dr da umudunu kırarsa tutunacak dalın kalmıyor artık bebek konusunda.Yoksa hastanenin en iyi drlari Esra hanim,Tayfun bey ve sonra Bülent bey diyorlar.Asla bunun tersini söyleyemem zaten ama ister istemez drumun bu konuşmasından sonra ikinci tedaviden korkmaya başladım. Şunu da belirteyim sanırım topicte en acemilerden biriyim bu konuda.O yüzden burdaki bazı arkadaşların düşünceleri benim için çok önemli..

Evt doktor hastaya yaklaşımı çok önemli bencede sana birsey soyliyeymi bazen acemi olmakta iyi biliyormusun bilmemek ben baya deneyimliyim bu konuda doktorla konuştuğumuzda benim ondan daha çok şey bildiğimi farkettim yenilikleri sürekli takip ederim tabi tıbbi boyutu kastetmiyorum tip okumadim sonuçta ama doktorun bazı şeyleri hic duymadığını one demesiyle ben bir sok daha yaşadım yani işimiz Allaha kalmis canim

Back