- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.961
daha öncesinde çatlamaz canım kaç tane vuruldun çatlama ? sadece çok fazla eğilme derim ağrı olması bakımından .. bu soruları düşünme ben yerinde olsam yarınki serum iğnesini düşünürdüm ben ikincisinde bayılmıştımİnşallah canım. Stres artmaya başladı yavaş yavaş. Hadi vaktinden önce çalarsa hadi çoğalmassa hadi tutmazsa gibi sorular kafamda dolanıyor. Ama hayat devam ediyor nihayetinde.yasayacaklariniz ne ise gorecegiz
Cnm inss sonuçların temiz cikarbenim testler yarın çıkıyor e nabızdan takip ediyorum acaba hafta sonuna denk geldiği için pazartesiye srkar mı ?
Ay sen ne tatlısın öyleYok yaa kist olsa soylerdi doktor iki gunde kist mi olur
Biz onu şöyle dusünelim bu ay yumurtalar kaliteli ondan agri yapmis adetten önce gelen lekelerde yerlesme :)))
Zaten o kadar cok istiyoruz ki gebelii artik şarıl şarıl kanamayi bile yok rengi degisik yok miktari az acaba üstune görmemi diye dusunuyoruz .. Kafayi yedik sonunda :)
Gunaydin canim nasilsinGunaydinnnn millettt
İyiyim cnm ya tedaviye başlamayı iple cekiyorum alışkanlık yaptı heraldeGunaydin canim nasilsin
Cnm inss hepsi kaliteli embiriyo olsun inss güzel haberlerini bekliyorumGünaydın kızlar. Dün 7 adet yumurta toplandı
Biraz stresli dim ama şükür bunu da atlattık. Bugün haber bekliyoruz inşallah güzel bölünme ve döllenme olmuştur. Ona göre transferi günü belli olacak
İnsallah canim benimSlm kizlar hepimizin anneler günü kutlu olsun insallah seneye bugün hepimiz bebislerimize kavusuruz
Yok canim duymadım o ne testi canimİnsallah canim benim
Kızlar bir sorum var cd56 diye bir test var ona baktırdınız mi hiç
Vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılıyor mu acaba diye yapılan bir testYok canim duymadım o ne testi canim
Cnm zaten onun için Dr kortizonlu bir ilaç veriyor transferden önce basliyorsun devam ediyorsunVücut embriyoyu yabancı madde olarak algılıyor mu acaba diye yapılan bir test
Hangi ilaç canım o pekiCnm zaten onun için Dr kortizonlu bir ilaç veriyor transferden önce basliyorsun devam ediyorsun
İsmini duymadım ama o durumda olup düşük yapanı okumuştumİnsallah canim benim
Kızlar bir sorum var cd56 diye bir test var ona baktırdınız mi hiç
Canim benim yaptırdığım test bağışıklık testi öyle birşey de yapiyolar canimİsmini duymadım ama o durumda olup düşük yapanı okumuştum
Gulsahin dediği gibi artık belki ilaç. Veriliyordu. Benim okuduğum kişi de kendi ya da eşinin kanundan bir aşı yapılıyor ve kadına enjekte ediliyor.sonra transfer yapılıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?