• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gunaydin herkese..
Dun ne kotu bir gundu aglak uyandim aglak uyudum :)
Gozlerim gun boyu dolu doluydu her gordugum resime msja herseye agladim..
ama atlattik anneler gununude cok sukur ;)
Seneye Allah büyük belki....

Gunaydin herkese..
Dun ne kotu bir gundu aglak uyandim aglak uyudum :)
Gozlerim gun boyu dolu doluydu her gordugum resime msja herseye agladim..
ama atlattik anneler gununude cok sukur :KK66:
Seneye Allah büyük belki....
Canım benim.inşallah bu hüzün sonunda mutlulukla ve annelikle taclandirsin rabbim

selam kızlar bugünü güzel şeyler düşünerek geçirelim imaje edelim geleceğimizi

BU GÜN NAPILIR bu gün merkür tutulumudur 100 yılda 13 kere olur merkür transit geçişi dönemlerinde
açık açık konuşulur problemlere çözümler bulunur dilek dilenir dua edilir hayvanlara yardım edilir zor durumda olanların problemlerine çözüm üretilir iş aranır bulunur kitap yazmaya başlanır hukuksal sorunlar çözüme ulaşır anlaşmak barışmak anlaşılmak daha kolaydır

tabi hak edene şans rahmet ve başarı vadedecektir
hak etmeyeni acıtır doğru olmayanı cidden kötü vuracaktır

etkisi ay sonuna kadar sürecektir

selam kızlar bugünü güzel şeyler düşünerek geçirelim imaje edelim geleceğimizi

BU GÜN NAPILIR bu gün merkür tutulumudur 100 yılda 13 kere olur merkür transit geçişi dönemlerinde
açık açık konuşulur problemlere çözümler bulunur dilek dilenir dua edilir hayvanlara yardım edilir zor durumda olanların problemlerine çözüm üretilir iş aranır bulunur kitap yazmaya başlanır hukuksal sorunlar çözüme ulaşır anlaşmak barışmak anlaşılmak daha kolaydır

tabi hak edene şans rahmet ve başarı vadedecektir
hak etmeyeni acıtır doğru olmayanı cidden kötü vuracaktır

etkisi ay sonuna kadar sürecektir
Ne güzel bilgi paylasmissin cnm inss allah dualarimizi dileklerimizi kabul etsin ins

Back