- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #3.921
Ekledin cnm resimdeneme yaptım bakalım ben yükleyebiliyormuyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledin cnm resimdeneme yaptım bakalım ben yükleyebiliyormuyum
Canim olmuyo deniyorum resmi seçiyorum ama yüklemiyorkeşke gülşahta ekleyebilse merak ettim sonuçları
Canım bir tek anladigim lökosit o da enfeksiyon var demek.diğerlerini bilemedim ven de.inşallah kötü degildirLökosit sayısı. 5170 lenfosit 26.3 lenfosit sayısı 1360 T-lenfosit 16.4. TNF IL-10 7.67
INF 12.67 ben birsey anlamadım
Canim telden atacam bende ama atamiyorum dosya yükle var oda olmuyoraşağıda bir kutu oluşuyor gördün mü onu bende sonradan fark ettim pcden attım ben telden değil
Enfeksiyon yok canin zaten onun aralığında 4000 10000 arası yazıyordu benim cok yuksek değil inşallah yoktur ya zaten Zor kurtuldumCanım bir tek anladigim lökosit o da enfeksiyon var demek.diğerlerini bilemedim ven de.inşallah kötü degildir
Teşekkür ederim canım benim insallah birsey cikmaz yaGÜNAYDIN HERKESE BİRAZDAN BAKICAM SİSTEMDEN .... BİR SORUN ÇIKSA BİLE AŞI YÖNTEMİ VAR DİYE BİLİYORUM EŞİNDEN KAN ALIP SANA AŞI YAPACAKLAR 3 AYLIK BİR SÜREÇ SIKMA CANINI ÇOK ŞÜKÜR ÇÖZÜMLER VAR
SEN DE ENFEKSİYON VARMIYDI ? HEP ENFEKSİYON GİBİ ŞEYLER ÇIKTI BU TEST BİRAZ KARIŞIK BENDE PEK BİŞİ ANLAMADIMTeşekkür ederim canım benim insallah birsey cikmaz ya
Ya vardı ama bitti canim doktorda biliyo ilaç vermişti off yine mi başladı canim sen nerden baktın canimSEN DE ENFEKSİYON VARMIYDI ? HEP ENFEKSİYON GİBİ ŞEYLER ÇIKTI BU TEST BİRAZ KARIŞIK BENDE PEK BİŞİ ANLAMADIM
Amin canim insallah ama sonuclar hiç iç açıcı değil ya canim sıkkın birazGulsahhh01 canım sonucunu almissin inşallah bu kez melegine kavusursun.
canını sıkma tatlım tahlil.com du sanırım ama ayrıntılı bilgi bulamadım enfeksiyondan bahsedior sürekli alyuvarlar vs eşinin sonucu ne zaman çıkıyordu ?Ya vardı ama bitti canim doktorda biliyo ilaç vermişti off yine mi başladı canim sen nerden baktın canim
Çözümsüz değildir canım. En azından sorununu biliyorsunuz artık . Tayfun bey ona göre tedaviye başlar .Amin canim insallah ama sonuclar hiç iç açıcı değil ya canim sıkkın biraz
Canim haftaya çıkacak onun sonucu ikisini bir götüreceğim göstereceğim doktoracanını sıkma tatlım tahlil.com du sanırım ama ayrıntılı bilgi bulamadım enfeksiyondan bahsedior sürekli alyuvarlar vs eşinin sonucu ne zaman çıkıyordu ?
sonucunu tam anlamadığım şey için lütfen kendini üzme cnm bosubosuna vücuduna stres yukluyorsunAmin canim insallah ama sonuclar hiç iç açıcı değil ya canim sıkkın biraz