- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #3.941
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün doktor kontrolüm vardı.dokuz yumurta olmuş. İrili ufaklı tabiki.hepsi iyi gelişmiş değil sanırım. Dün gece catlatma ignelerimi vurdum.yarın dokuda hastanede olacağız. Artık benden ayrılma zamanları geldi yumilerimin.bakalım sonrası nasıl olacak
cnm inss hepsi sana kaliteli embiriyo olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız inşallah sendenSonlara yaklaşmaya başladık. Bir önceki tedavinin verdiği heyecan yok sanırım. Ama transferé yaklaştıkça hafiften bir stres yapmaya başladım sanırım.
Stres yok canim insallah yumoşlar in sana kaliteli embriyo olur ve bebislerin sana sımsıkı tutunur canim asıl heyecanlı bekleyiş şimdi olacak canim hergün arayip bilgi verecekler hakkında hayırlısı canimSonlara yaklaşmaya başladık. Bir önceki tedavinin verdiği heyecan yok sanırım. Ama transferé yaklaştıkça hafiften bir stres yapmaya başladım sanırım.
Ne güzel cok yakinda insallah bizlere güzel haberler vereceksin ..Kızlar dün doktor kontrolüm vardı.dokuz yumurta olmuş. İrili ufaklı tabiki.hepsi iyi gelişmiş değil sanırım. Dün gece catlatma ignelerimi vurdum.yarın dokuda hastanede olacağız. Artık benden ayrılma zamanları geldi yumilerimin.bakalım sonrası nasıl olacak
Canım yumurtlama döneminde bu tarz ağrılar oluyor.o ay oluşan herhangi bir kist bağlı da olabilir.herseyden olabilir yani.ben de hep leke oldu. İçin artık yadirgsmiyorum.adet olduktan sonraki ay takip et.yine kanaman olursa dr gitGünaydın kızlar
Tutaste85 canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Kötü düşünme inşallah güzel kaliteli embriyolarin olur.
Kızlar ya içim skldi benim. Bu ay adetime 15 gün kala çok ağrım oldu geçer sandım 4 gün sürdü doktora gittim yumurtluyorsun dedi . Sizde de böyle ağrı oluyor mu ovulasyon zamaninizda. Şimdide adete 3 gün var k.rengi leke geliyor . (Afedersiniz ) kotu bişey in habercisi mi acaba Allah korusun . Strese girdim
Ee iyi birsey yumurtlama zamani agri olmasi kötü degil ki.. Benimde uzun zamandir adetten önce leke geliyor kimse ustunde durmadi olabilir diyorlar..Günaydın kızlar
Tutaste85 canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Kötü düşünme inşallah güzel kaliteli embriyolarin olur.
Kızlar ya içim skldi benim. Bu ay adetime 15 gün kala çok ağrım oldu geçer sandım 4 gün sürdü doktora gittim yumurtluyorsun dedi . Sizde de böyle ağrı oluyor mu ovulasyon zamaninizda. Şimdide adete 3 gün var k.rengi leke geliyor . (Afedersiniz ) kotu bişey in habercisi mi acaba Allah korusun . Strese girdim
Evet aynen öyle olmuş durumda ban da.inşallah güzel haberler Vermek isterim sizlere.zaten sıradaki benim sanırım şu aralar.ben pozitifı göreyim de sizlere de bir motivasyon olsun.inşallah. tabiki herseye hazırız sonuçta. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. Olmazsa ds olmuyor bazen.biz herseyin allahtan geldiğine inanıyoruz ya.ol derse olur.yok zamanı değilse elden gelen birsey yokturNe güzel cok yakinda insallah bizlere güzel haberler vereceksin ..
Olumlu dusunmeye calis olmazsa tabiki dunyanin sonu degil ya..
Ama sen olacak olacak diye bilinc altini doldur Bir sure sonra herseye alistigimiz gibi butun tedavilerede alisiyoruz o yuzden vucut bile tepki vermiyor siradan birseymis gibi :)
Doktora gittim kist yok dedi 1 haftada kist oluşur mu ki.Canım yumurtlama döneminde bu tarz ağrılar oluyor.o ay oluşan herhangi bir kist bağlı da olabilir.herseyden olabilir yani.ben de hep leke oldu. İçin artık yadirgsmiyorum.adet olduktan sonraki ay takip et.yine kanaman olursa dr git
Ay canım ne bileyim çikolata kistim tekrarlar mi diye endişeliyim. Allah korusunEe iyi birsey yumurtlama zamani agri olmasi kötü degil ki.. Benimde uzun zamandir adetten önce leke geliyor kimse ustunde durmadi olabilir diyorlar..
Halbuki normalde 6 gun suruyorsa 4gunde leke 10 gunum gidiyor ..
Korkma sende kotu birseye isaret degil arada olur boyle havalardandir
cnm o ağrılar bende de oluyor normal inss dogaldan hamile kalirsin bolbol degerlendirGünaydın kızlar
Degerlendirdik bu ay fazla ağrı oldu da ondan endiselnmistim.cnm o ağrılar bende de oluyor normal inss dogaldan hamile kalirsin bolbol degerlendir
Degerlendirdik bu ay fazla ağrı oldu da ondan endiselnmistim.
İnşallah hepimiz kalırız hemencecik
ÇATLAMA İĞNESİ İLE O KÜÇÜKLERDE BÜYÜCEKTİR CANIM UMRIM HEPSİ DÖLLENİR KALİTELİ OLURKızlar dün doktor kontrolüm vardı.dokuz yumurta olmuş. İrili ufaklı tabiki.hepsi iyi gelişmiş değil sanırım. Dün gece catlatma ignelerimi vurdum.yarın dokuda hastanede olacağız. Artık benden ayrılma zamanları geldi yumilerimin.bakalım sonrası nasıl olacak
Yok yaa kist olsa soylerdi doktor iki gunde kist mi olurAy canım ne bileyim çikolata kistim tekrarlar mi diye endişeliyim. Allah korusun
O kadar kısa bir zamanda oluşmaz heralde canim.kahverengi kanama zaten kanamanın daha önce olduğunu gösterir.sadece şimdi adete yakın zamanda atiliyordur.eğer yeni bir kana olsaydı kırmızı olurdu .yumurtlama.döneminde de bazen östrojen fazlaligindan kanama olabiliyorDoktora gittim kist yok dedi 1 haftada kist oluşur mu ki.
İnşallah canım. Stres artmaya başladı yavaş yavaş. Hadi vaktinden önce çalarsa hadi çoğalmassa hadi tutmazsa gibi sorular kafamda dolanıyor. Ama hayat devam ediyor nihayetinde.yasayacaklariniz ne ise gorecegizÇATLAMA İĞNESİ İLE O KÜÇÜKLERDE BÜYÜCEKTİR CANIM UMRIM HEPSİ DÖLLENİR KALİTELİ OLUR