• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

İnşallah canım. Stres artmaya başladı yavaş yavaş. Hadi vaktinden önce çalarsa hadi çoğalmassa hadi tutmazsa gibi sorular kafamda dolanıyor. Ama hayat devam ediyor nihayetinde.yasayacaklariniz ne ise gorecegiz
daha öncesinde çatlamaz canım kaç tane vuruldun çatlama ? sadece çok fazla eğilme derim ağrı olması bakımından .. bu soruları düşünme ben yerinde olsam yarınki serum iğnesini düşünürdüm ben ikincisinde bayılmıştım :D

Yok yaa kist olsa soylerdi doktor iki gunde kist mi olur :KK66:
Biz onu şöyle dusünelim bu ay yumurtalar kaliteli ondan agri yapmis adetten önce gelen lekelerde yerlesme :)))
Zaten o kadar cok istiyoruz ki gebelii artik şarıl şarıl kanamayi bile yok rengi degisik yok miktari az acaba üstune görmemi diye dusunuyoruz .. Kafayi yedik sonunda :)
Ay sen ne tatlısın öyle :KK19:

Günaydın kızlar. Dün 7 adet yumurta toplandı
Biraz stresli dim ama şükür bunu da atlattık. Bugün haber bekliyoruz inşallah güzel bölünme ve döllenme olmuştur. Ona göre transferi günü belli olacak

Günaydın kızlar. Dün 7 adet yumurta toplandı
Biraz stresli dim ama şükür bunu da atlattık. Bugün haber bekliyoruz inşallah güzel bölünme ve döllenme olmuştur. Ona göre transferi günü belli olacak
Cnm inss hepsi kaliteli embiriyo olsun inss güzel haberlerini bekliyorum

İnsallah canim benim

Kızlar bir sorum var cd56 diye bir test var ona baktırdınız mi hiç
İsmini duymadım ama o durumda olup düşük yapanı okumuştum
Gulsahin dediği gibi artık belki ilaç. Veriliyordu. Benim okuduğum kişi de kendi ya da eşinin kanundan bir aşı yapılıyor ve kadına enjekte ediliyor.sonra transfer yapılıyordu.

İsmini duymadım ama o durumda olup düşük yapanı okumuştum
Gulsahin dediği gibi artık belki ilaç. Veriliyordu. Benim okuduğum kişi de kendi ya da eşinin kanundan bir aşı yapılıyor ve kadına enjekte ediliyor.sonra transfer yapılıyordu.
Canim benim yaptırdığım test bağışıklık testi öyle birşey de yapiyolar canim

Back