Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ya ne dersen de insanlarda utanma yok işyerinde her doktora gittiğimde hamilemisin de bizden mi saklıyor un diyolar çok sinir oluyorum size ne ya bende çok tersliyorum ama değişen birsey yok aynı kafada olunca hicbirsey değişmiyor

ORASI ÖYLE AMA TIP O KADAR İLERLİYOR Kİ HER SEFERİNDE YENİ BİR UMUT DOĞUYOR BİZLER İÇİN BİRAZ RAHATLAYIP ELİNDEN GELENİ YAPIP BEKLEMEK LAZIM HEPİMİZ İÇİN ÖYLE ... SEN PIHTI TESTİNİ YAPTIR DİĞER TESTLERİ YAPTIRMAK İSTİYORUM DE ONLARIDA YAPTIR TEDAVİNE BAŞLA

O da doğru. İşte allah cahille hadsizle karşılaştırmasın diye dua etmek lazım herkese. /:

SEVİNİRİM KUZENİM DEVLET HASTANESİNDE ÇALIŞIYOR ONA SIRA ALDIRIRIM OLMAZSA BİRÇOK HORMONA DA BAKTI DAHİLİYECİ TÜP BEBEK YAPTIRACAM DEDİĞİMDE BENDE 72 KİLOYDUM SPORA BAŞLADIM 76 OLDUM

Canım bu kadar karamsar olma. Eğer rezerv problemi yoksa tüp bebeğin menopozla bi alakası yok. Rezerv sıkıntısı olmayan bi kadın yumurtaları bittiği için girmiyor menopoza. Opuya gideceğim sabah densizin biri bana demişti ki, bunlar nasıl doktorlar nasıl sana o kadar dozda ilaç verirde 32 tane yumurta oluşur. Bunlar hep seni menopoza yaklaştırıor. Rezervinden gidior...

Sonra kontrole gittiğimde doktora sordum . Menopozda yumurta bitmiş olmuyor işlev kaybediyor sadece. Daha binlerce yumurta kalıor ama işe yaramıor demişti. Ve bana da yüksek doz falan verilmemişti. En düşük doz olan 75 ile başlamıştım. O ay tek yumurta oluşmuştu. İkinci ay da yumurta sayısı birden fazla olsun diye dozu 100 e çıkarmıştı doktor. 100 le 32 yumurta oluştuğunu duyan her doktor şaşırmıştı. Bir sefer esra hanım kongredeydi bülent bey yumurta kontrolu yaptı opu öncesi. Sorun eşinde mi dedi. İlaca o kadar güzel yanıt vermişsin ki bi problemin yoktur diye düşündüm dedi. Şimdi de gebelik takibi için tayfun beye gidiorum. O da ilk muayenede çok şaşırdı.

hayırlı olsun transferin inss agrilarin bebisinin habercisidir kafaya takma herkeste farklı belirtiler

cnm icsi var normal mikroenjeksiyon bide imsi var oda mikroenjeksiyonun daha iyisi yani spermler atıyorum icside 3 kat büyültülerek inceleniyorsa imside 30 kat büyültülerek inceleniyor

Maşallah canm Allah'in izniyle güzel haberleri almaya az kaldı. İnşallah hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatların seninle olur.

kızlar bu arada bende tüp bebekten kalma bazı iğneler var. ihtiyacı olan varsa yazsın. olmadı bir gün kışlaya gidip hemşirelere vercem. öyle çok fazla bişi diil ama ihtiyacı olan için iş görür.

2 kutu 75 lik merional ( aşılama raporu 13 tanesini ödüyordu ben 11 tane kullanmıştım)
puregon pen kalemi açılmamış iğne uçları ve bir miktar ilaç var. ben dışarda unuttuğum için yeniden almıştım o yüzden içinde ne kadar kaldı tam hatırlamıyorum.bir de yanlış hatırlamıyorsam biten şişelerş de sakladım çünkü içinde kalanlar birleştiriliyor kışlaya götürdüğümüzde)
4 enjektör gonapeptyl ( kutuda 7 tane oluyor 3 ünü kullanmışım)
1 enjektör orgalutran ( 5 enjektör varmış 4ünü kullanmışım)

benim tedavime var daha yakın zamanda olsaydı isterdim en yakın tedavi gülşahın gibi görünyor teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…