- Konu Sahibi gulsahhh01
- #3.841
Amin canim insallah allah bize sağlıklı yavrular nasip ederHaklısın sende canım. Bugün kandil dualarinizi edelim rabbim kucaklamrimizo doldurun. Kimseyi evlat.hasreti ile yakmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim insallah allah bize sağlıklı yavrular nasip ederHaklısın sende canım. Bugün kandil dualarinizi edelim rabbim kucaklamrimizo doldurun. Kimseyi evlat.hasreti ile yakmasin
Gunaydin canim amin canimGünaydın arkadaşlar
Miraç kandilimiz mübarek olsun inss
Canim endokronoloji yüreğirde bide Gazipaşa baskentte var benim esim gittiği için biliyorum ilk muayeneye gittiğinde Para aliyolar test icin odemiyorsun canim bende gitmeyi düşünüyorum haftaya belki giderim
canım evet tabii ki muayene ücreti ödeniyor endokrin farklı bir bölüm sonuçta. usg için 25 lira ödemiştim. muayene ücreti de 75 lira. kan tahlillerine ek ücret ödenmiyor. hatta bugün de kpntrolüm var. sabah gidip açlık kan şekeri ve tsh için kan verdim şidmi çıkcam tokluk kanı alacklar. doktorum normalde yüreğirde ama salı günleri seyhan başkentte oluyor. yüreğir uzak olduğu için salı günlerine ayarlıyorum aylık kontrolümü. sana tahlilleri yazacaktın aslında akkımdan çıkmış. özelden göndereyim bugün yarın canım.
evet canım gülay şimşek e gidiyorum ben de. salı günleri seyhanda oluyor. hem pek kalabalık da olmuyor salı günleri orda olduğu pek bilinmediğinden sanırım. bu arada SchonerDuft randevu almak zor olmuyor, acil şehir dışından geldim dersen araya da sıkıştırırlar. ben ilk gidişimde yüreğire gelin demişlerdi aradıktan yarım saat sonraya verdiler randevuyu. aradığımda kışladaydım hemen gittim araba olunca. başta tesadüfen o müsait diye ondan almıştım ama sonradan soruşturdum çok iyi bir doktormuş. ben de gerçekten çok memnunum çok ilgili hastayla. hoş sohbet de aynı zamanda. gereksiz o kadar şey soruorum ki sohbet eder gibi cevaplıor hepCanim endokronoloji yüreğirde bide Gazipaşa baskentte var benim esim gittiği için biliyorum ilk muayeneye gittiğinde Para aliyolar test icin odemiyorsun canim bende gitmeyi düşünüyorum haftaya belki giderim
bende gidecem annemide götürcem onun guatırı alınmıştı rahatsızlık vermeye başladı muhtemelen bende haftaya giderimCanim endokronoloji yüreğirde bide Gazipaşa baskentte var benim esim gittiği için biliyorum ilk muayeneye gittiğinde Para aliyolar test icin odemiyorsun canim bende gitmeyi düşünüyorum haftaya belki giderim
sorun değil canım gidecem bende dosyamda tüm tahlillerim var tekrar yapılması benim için daha iyi aslında cihaza göre aralıklar değişiyor gülay şimşek i göremedim ben doktorlar arasında siteye baktım prof mu uzman mı ? şu kan vermeler çok kötü oluyor benim bayılıyorum her alıştacanım evet tabii ki muayene ücreti ödeniyor endokrin farklı bir bölüm sonuçta. usg için 25 lira ödemiştim. muayene ücreti de 75 lira. kan tahlillerine ek ücret ödenmiyor. hatta bugün de kpntrolüm var. sabah gidip açlık kan şekeri ve tsh için kan verdim şidmi çıkcam tokluk kanı alacklar. doktorum normalde yüreğirde ama salı günleri seyhan başkentte oluyor. yüreğir uzak olduğu için salı günlerine ayarlıyorum aylık kontrolümü. sana tahlilleri yazacaktın aslında akkımdan çıkmış. özelden göndereyim bugün yarın canım.
Sağol cnm iyiyim bende dün kan verdim sonucu bekliyoruz sen nasılsın cnmrosebady sen nasılsın cnım
aşılamamı yapılmıştı sana ? hadi güzel haberler inşallahSağol cnm iyiyim bende dün kan verdim sonucu bekliyoruz sen nasılsın cnm
Yok cnm Dr bir test istemisti gulsahin yaptırdığı onu yaptırdım dün cnmaşılamamı yapılmıştı sana ? hadi güzel haberler inşallah
Amin cnm inss allah en kısa zamanda sana da anneliği nasip etsin gönlünün muradini versin cnmHerkesin mirac kandili mubarek olsun ..
Rabbim evlat hasreti ceken herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin ..
Dualarinizda unutmayin benide :-/
Aminn canim Allah razi olsun .. Benim kirmizilar gorundu bugun yarin cogalir :-/Amin cnm inss allah en kısa zamanda sana da anneliği nasip etsin gönlünün muradini versin cnm
Ben de seni merak ediyordum canım. Olayı mi yani.ben senden umutluyum ya.daha tam olmasıyla daha şansın vardır belkiAminn canim Allah razi olsun .. Benim kirmizilar gorundu bugun yarin cogalir :-/
Bari kandil gunu gelmeseydi ..
Sanmam canim benim 2-3gun önce lekeler gelmeye baslar her zaman sonra adet olurum hic sasmadi yaniBen de seni merak ediyordum canım. Olayı mi yani.ben senden umutluyum ya.daha tam olmasıyla daha şansın vardır belki
Cikmadi canim ya gittim almaya daha yok yarina gelin dedi verdikleri kağıtta bunu saat 6 diyodu benimle biri daha geldi onada cikmadi dediler Uyuz lar yaG gulsahhh01 sonuçların ne oldu cnaım