• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim bizde erkek infertilitesi biz mikroenjeksiyon yaptirdik zaten doktor yönlendiriyor sen artık rahat ol doktorla karar verirsiniz bize doktor mikroenjeksiyon yapacaz dedi diğeri zaten bize olmaz
Erkek infertilitesininde çeşitleri var ama
Mesela bizde sayı 136 milyon
Normal morfoloji % 1
Yapısı bozuk yani . E bu sperm seçilirken napiyor lar neye bakıyorlar mikrocip te sanki.harekete bakılıyormis gibi. Mikroenjeksiyonda spermi alip yumurtanın içine koyuyorlar o 1 spermi nasıl seçiyorlar peki.
Reklamları kız gibi.oldum babam böyle güzel pasta.yapmayı nerden öğrendi :KK48:

Erkek infertilitesininde çeşitleri var ama
Mesela bizde sayı 136 milyon
Normal morfoloji % 1
Yapısı bozuk yani . E bu sperm seçilirken napiyor lar neye bakıyorlar mikrocip te sanki.harekete bakılıyormis gibi. Mikroenjeksiyonda spermi alip yumurtanın içine koyuyorlar o 1 spermi nasıl seçiyorlar peki.
Reklamları kız gibi.oldum babam böyle güzel pasta.yapmayı nerden öğrendi :KK48:
Mikroenjeksiyon da laboratuvar da mikroskop altında en hızlı spermi seciyolar tek spermi yumurtaya enjekte ediyolar zaten tüp bebekte hızlı Sayı önemli morfoloji ye bakmiyorlar tayfun bey geçen esimin değerini söylerken şu kadar hızlı sperm var dedi sen nerde yaptiracagina karar verdinmi

Mikroenjeksiyon da laboratuvar da mikroskop altında en hızlı spermi seciyolar tek spermi yumurtaya enjekte ediyolar zaten tüp bebekte hızlı Sayı önemli morfoloji ye bakmiyorlar tayfun bey geçen esimin değerini söylerken şu kadar hızlı sperm var dedi sen nerde yaptiracagina karar verdinmi
Karar vermedim .aa neden morfolojiye bakmiyorlarmis. Morfolji sorunsa düşük olabiliyor kalbi durabiliyor . Gülşahcimm napsam hiç bilmiyorum .

Canim bizde erkek infertilitesi biz mikroenjeksiyon yaptirdik zaten doktor yönlendiriyor sen artık rahat ol doktorla karar verirsiniz bize doktor mikroenjeksiyon yapacaz dedi diğeri zaten bize olmaz
Mikrobiyoloji bilmiyorum.bizim ilk mikroenjeksiyonu bu da muhtemelen olur

Canim insallah pozitif olur olumsuzu düşünmüyoruz canim moralini yuksek tut canim
Insallah canim bende bir umut belki anneler gününe guzel girerim diyorum ..
Ama inanki alistim artik 3 sene oldu ..Olmazsa artik gercekten yapmak isteyipte erteledigim herseyi yapacagim ..

Yok doktor kontrolum var yok iliski var is yapma agir kaldirma onemli gunler gezme yolculuk yapma artik bunlardan sıkıldım ..

Kizlar ben iyi değilim anneler günü yaklaşıyor ve benim göbeğimde elimde boş herkez yine aynı temenilerde bulunacak ve ben yine insallah diyeceğim ben bu anneler gününde kimseyi görmek te duymakta istemiyorum off kizlar ya uzaklaşmak istiyorum ama olmuyo hep önüme çıkıyo ben artik dayanamıyorum zaten h bire agliyorum
Bu duyguyu iyi biliyorum canım. Hele de bu sonuçtan sonra yakın bir tarih de olunca daha toparlanamadan anneler günü geldi çattı. En iyisi eşinle konuş dà o hafta sonu bir yerlere gidin fırsat bulursan. Hem senin için de iyi olur

Karar vermedim .aa neden morfolojiye bakmiyorlarmis. Morfolji sorunsa düşük olabiliyor kalbi durabiliyor . Gülşahcimm napsam hiç bilmiyorum .
Morfolojide de bakıyorlar şekil açısından en düzgün olanı seçiyorlar canım. Arkadasin morfoloji deydi sorun şimdi üç yaşında kızı var

Zaten morfolojiye gözle görerek tespit ediyorlar.onun için de döllenme zamanı yine gözle bakıp en sağlıklı olanları yerlwstiriyorlar. Mikroenjeksiyon yaparlar bence.diğer yöntem nedir bilmiyorum

Kizlar ben iyi değilim anneler günü yaklaşıyor ve benim göbeğimde elimde boş herkez yine aynı temenilerde bulunacak ve ben yine insallah diyeceğim ben bu anneler gününde kimseyi görmek te duymakta istemiyorum off kizlar ya uzaklaşmak istiyorum ama olmuyo hep önüme çıkıyo ben artik dayanamıyorum zaten h bire agliyorum
cnm inss evlatsiz geçirdiğiniz son anneler günü olsun inss bütün kalbimle diliyorum:KK68:
Günaydın kızlar. Dün kontrolü vardı. Çok şükür hersey yolunda.dün itibari ile çoğaltma iğneleri ne başladım. Ortalama ön adet yumos un olucak gibi dedi dr.mutlu oldum.bir öncekinden yedi adet olmuştu. Hayırlısı ile su günleri geçirmeyi unut ediyorum.haftaya perşembe de kontrolün var.muhtemelen hafta sonuna ya da cumaya opu yapılır gibi.sanırım yavaştan heyecanlaniyorum.daha yenice tedavi olduğumu hissetmeye basladim
ayy maşallah cnm inss yumilerin hepsi kaliteli embiriyo olsun göbisinde can bulsunlar ins
Canım günaydın. Oğlun ne yaptı. Ne diyor Simav için. Benim öğrencilerin geneli mat zordu diyorlar.en zorlandiklaro ders sanırım. Genel kanı bu sekilde.inceleme fırsatım olmadı daha kitapçıkları.
genelimiz iyi cnm mat uç hata zormus gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Nesi var mikroenjeksiyonu canim
döllenme sorunu yaşadık biz 12 toplandı döllenen 6 7 taneydi sonra gelişimi duran oldu birincide 4 tane embriyo oldu ikinci tedavi için bize yöntemler sundu bizde ücretli yaptırıyoruz rapor hakkımız yoktu önce ucuz olanı yapalım dedi çünkü karar verememiştik biz hiçte araştırmadım ne diye şimdi direk mikrienjeksiyon yöntemi dicem

bu temenniler artık batıyor değil mi ? iyi niyetli yaklaşıyorlar ama bizi yorduğunun farkında değiller ... zumbaya gidiyordun ne oldu bıraktın mı ? inan hepimiz aynı durumdayız birde yan komşu doğum yaptı maaşaallah kzı oldu sürekli sesi geliyor insan daha çok üzülüyor

Canım benden 32 tane toplandı. Transfer günü 5 tane kalmıştı. 1 tanesi 5. Gün blast, diğer 4 tanesi de 5. Gün blasttan bi önceki evre olan morula blast. Benim de döllenme oranı çok düşük olmuştu. Kilonun etkilediğini bilmiyordum o halde bekle doğru zamanda doğru şartlarda yap. Ben biraz kendimden pay biçtim belki de öyle zora gelince yapmam gerekeni hayatta yapamıyorum. Benim de öyle 6 kilo vermem gerekiyordu onu vereceğime bir dönem 4 kilo daha aldım üstüne. Transferden sonra 6 kilo verebildim. Mesela iki yıl önce yine kpss sürecim vardı. Çocuk meselesini eylüle kadar bırakalım sınava yoğunlaşayım dedim yine de ders çalışamadım. Cidden yapacaksan bekle. Ama ağustosu bekleyip bir de kilo vermezsen işte o zaman boşa beklemiş olursun.
döllenme sorunu yaşadık biz 12 toplandı döllenen 6 7 taneydi sonra gelişimi duran oldu birincide 4 tane embriyo oldu ikinci tedavi için bize yöntemler sundu bizde ücretli yaptırıyoruz rapor hakkımız yoktu önce ucuz olanı yapalım dedi çünkü karar verememiştik biz hiçte araştırmadım ne diye şimdi direk mikrienjeksiyon yöntemi dicem
bend

teknikleri tam bilmiyorum ama dr yönlendiriyor onun yönlenirmesi daha mantıklı ne zaman gideceksin karar verebildin mi ?
Canim ben tüp bebeğe başlamadan her testi yaptırmak istiyorum . Kan pihtilasmasi genetik test doktorlara soruyorum gerek yok diyorlar ama ben ablamdan biliyorum yıllarca çocuk istedi olmadı tup bebek denedi tutmadı maddi manevi çöktü kizcagiz. En son kan pihtilasmasi varmış ilaç kullandı hamile kaldı. O yüzden doktorlara sormadan ben kendim bişeyler araştırıyorum. 8 yıl oyalandi ablam resmen

Canım dr mu döllenme sorunu var dedi.yani 12 de dört tane mi çoğaldı hücre olarak.yoksa sen mi bu sayıyı sorun olarak gördün. Benim de yedi yumurta olmuştu dördü döllenmişti sadece bir tanesi iyi gelişim gosterdi

Merhaba arkadaşlar 6 qün önce embriyo transferi yaptırdım ve dün qeceden beri kasık aqrılarım başladı acaba aqrıları olup hamile kalan varmı aranızda çok üzqünüm ve düşünmekten Yoruldum..

Mikroenjeksiyon konusunda da ben ani bir şekilde tüp bebeğe başladığım için hiçbir bilgim yoktu süreçle ilgili. Yumurtalar toplandıkran sonra mikroenjeksiyon diye bir şeyden haberdar oldum. Embriyologun günlük aramalarından birinde sordum. Milroenjeksyonu özellikle seçmemiz mi gerekiordu diye. Hayır zaten mikroenjeksiyon yapıoruz dedi. Bir de bizim dosyada bir şey söylenmediği halde mikrocip veya fertiçip yapılacak yazıordu hangisini hatırlamıorm. Hemşirelerin yanındayken masadaydı dosya orda tesadüfen gördüm. Sormaya da fırsat olmadı ama bi ödeme yapmadık özel olarak onun için.

Mikroenjeksiyon değil de diğer daha ilkel olan yöntemde bir miktar sperm ve yumurta aynı ortama bırakılıyor. Hangisinin gideceği doğal haline kalıor. Miktoenjeksiyonda seçilmiş sperm direkt yumurtaya enjekte ediliyor

Canım ben de tam tersi hiçbir şey hissetmiyorum kesin olmadı diye ağlıordum çünkü benden önce test yapan herkesin adet olacak gibi sancıları olmuştu. Bu kişiden kişiye göre değişiyormuş. Belirtiler adet belirtisi de olabiliyor gebelik belirtisi de veya hiçbir belirti de olmayabiliyor. Ben 9. Gün tahlil yaptırmıştım sakin olmaya çalış ve evde idrar testi falan yapma. İnşallah olumlu sonuç alırsın
Merhaba arkadaşlar 6 qün önce embriyo transferi yaptırdım ve dün qeceden beri kasık aqrılarım başladı acaba aqrıları olup hamile kalan varmı aranızda çok üzqünüm ve düşünmekten Yoruldum..

Back