- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #3.821
- Kızlar yeni emojiler hayırlı olsun ay hepsi çok tatlı ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim nasilsin nasil gidiyo tedavin hava basık ya sanki heran yağmur yağacak gibiGünaydın güzel ve sıcak bir adana sabahında selamlar hepinize.sanırım artık sıcaklar başlıyor. Ve ben hiiiiic sevmiyorum.
Gunaydin canim nasilsingünaydın canım evet sıcak kendini belli ettirmeye başladı adanayı düşünemiyorum
Canım yumurta çoğaltma iğneleri ne başladım perşembe günü. Bu perşembe de kontrol var.sanırım hafta sonuna yumurtalar alınır. Şimdilik iyi gidiyor.ön tane yumurta olacak gibi dedi .igneler çok can yakmaya başladı artık. Fostimon diye bir ilaç. İnanılmaz yakıyor. Ama sabediyoruz.az kaldı bakalımGunaydin canim nasilsin nasil gidiyo tedavin hava basık ya sanki heran yağmur yağacak gibi
Insallah sonu guzel olur canim bebisi. Sana tutunur canim az kalmis bak biraz sabret canimCanım yumurta çoğaltma iğneleri ne başladım perşembe günü. Bu perşembe de kontrol var.sanırım hafta sonuna yumurtalar alınır. Şimdilik iyi gidiyor.ön tane yumurta olacak gibi dedi .igneler çok can yakmaya başladı artık. Fostimon diye bir ilaç. İnanılmaz yakıyor. Ama sabediyoruz.az kaldı bakalım
iyiyim canım senin moralin nasıl sonuçların çıkmasına da az kaldı yanılmıyorsamGunaydin canim nasilsin
Evet canim bu hafta çıkacak benimde esimin de sonuçları sonrada doktora gidecegiz valla Moralim de bozuk hala kötüyüm durup durup agliyorumiyiyim canım senin moralin nasıl sonuçların çıkmasına da az kaldı yanılmıyorsam
vardır bununda bir hayrı canım öyle düşünmek birazda olsa hafifletiyor insanı ama elin boş dönmekte çok zorEvet canim bu hafta çıkacak benimde esimin de sonuçları sonrada doktora gidecegiz valla Moralim de bozuk hala kötüyüm durup durup agliyorum
Daha çok yeni canım. Bu Moral bozukluğu normal.ama yeniden bir sürece başlarsak yeniden güç gelir sana da.rabbim bundan geri koymasın.çok daha kötü durumlar yaşayan insanlar var.ne değişik hayat hikayeleri var.biz onların yanında şanslı diyeceğimi bir durumdayız. Sabah bdv. Bölümünde birisi yazmıştı. 3. Tedavisinde gebe kalan birisi 1.5 aylık hamileyken aldatıldığını anlıyor ve ayrılıyor. Yani herseyin hayirlisini ve doğru zman olanını versin rabbimEvet canim bu hafta çıkacak benimde esimin de sonuçları sonrada doktora gidecegiz valla Moralim de bozuk hala kötüyüm durup durup agliyorum
Canim ben bu tedavide kesin olur diye hissediyordum oyuzden böyle oldum bide anneler günü geliyo oda beni böyle yaptı sonuclarimiz bir ciksin bakalım ne olacak tabiki herseyin zamanı var zaten biz ne yaparsak yapalim zamanı gelmemis se olmuyoDaha çok yeni canım. Bu Moral bozukluğu normal.ama yeniden bir sürece başlarsak yeniden güç gelir sana da.rabbim bundan geri koymasın.çok daha kötü durumlar yaşayan insanlar var.ne değişik hayat hikayeleri var.biz onların yanında şanslı diyeceğimi bir durumdayız. Sabah bdv. Bölümünde birisi yazmıştı. 3. Tedavisinde gebe kalan birisi 1.5 aylık hamileyken aldatıldığını anlıyor ve ayrılıyor. Yani herseyin hayirlisini ve doğru zman olanını versin rabbim
Öyle canim ya insan yoruluyor işte korku var ya hiç olmazsa diyevardır bununda bir hayrı canım öyle düşünmek birazda olsa hafifletiyor insanı ama elin boş dönmekte çok zor
Haklısın sende canım. Bugün kandil dualarinizi edelim rabbim kucaklamrimizo doldurun. Kimseyi evlat.hasreti ile yakmasinCanim ben bu tedavide kesin olur diye hissediyordum oyuzden böyle oldum bide anneler günü geliyo oda beni böyle yaptı sonuclarimiz bir ciksin bakalım ne olacak tabiki herseyin zamanı var zaten biz ne yaparsak yapalim zamanı gelmemis se olmuyo