- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.681
Senin şansın yüksek bence canım. Daha önce gebe kalmışsin çünkü. İnşallah iyi haberlerini alirizBizimde temmuzda 4 sene bitecek evlilikte ..
Bende 1 sene ev hanimi oluyorum 1 sene ögretmen :) Ücretli calisiyorum gorev verirlerseilk 1 seneden sonrada cocuk icin ugrasiyoruz bir kimyasal birde 7 haftalik dusugum oldu .. 1 senedirde hic gebe kalmadim sebepte bulamiyorlar :-/
Sen adanada mı çalışıyorsun canım.Ay maşallah. Bende 3 yıllık evliyim . Karı Koca ogretmeniz :) inşallah hepimizin sağlıklı bebisleri olur .
Ne güzel doğal bir gebelik yaşamış olman .Günaydın kızlar en büyük benim aranızda herhalde 16 yıllık evliyim 15 yaşında oğlum var dogaldan oldu ev hanimiyim ikinci için 4 yıldır bu yoldayiz allah hepimizin hakkında hayirlisini nasip etsin inss isim fazla düşünmedim bende kızda yağmur ismini seviyorum bende
Ben de kızıma bir kız kardeş bir sırdaş ve yol arkadaşı istiyorumherşeyini paylaşacağız kıyafetlerini sırlarını erkek arkadaşlarını ve daha birçok şeyi paylaşacağı bir dostu olsun istiyorum.beraber alışverişe sinemaya ve arkadaşlarıyla buluşmaya gideceği bir can dostu olsun istiyorum.rabbim hayırlı evlatlar ve sağlıklı ömürler versingünaydın kızlar bende muhasebeciyim kızlarım olsun istiyorum isim konusu karışık ama zeynep ismi yrı bir güzel geliyor bana
Amin cnm hepimizin inşallahTecrübeli hanım :) Allah gönlüne gore versin canim
ben olsam bende koymam bir tarafı kalkmasınyağmur ismini de çok seviyordum nişanımda düğünümde kınamda yağmur yağdı hatta adanaya her gittiğimde kayınvalidemde yağmur koyarsın çocuğun adını dedi kızada olur erkeğede dediğinden beri vazgeçtim herkes illaki karışacak yorum yapacak
evet cnm aynen Gülşah deyince arayıp sordumİlginçmis ya.demekki oluyormuş. Ama bunu önceden soyleselermis daha iyi olurmuş.
Dna hasar testi ve bagisiklik haric hersey yapildi .. Zaten kan pihtilasmasi cikti ama gebe kalamiyorum ki yoksa igne kan pihtilasmasinda yeterli geliyor cogu zamanHer testi yaptırdıniz mi peki canim
Insallah canim ama bazen onceden gebe kalmis olmakta yeterli gelmiyor cok tanidigim var benim gibi olan tup bebekte bile tutmayan ..Senin şansın yüksek bence canım. Daha önce gebe kalmışsin çünkü. İnşallah iyi haberlerini aliriz
acı bademi bu yüzden sevmiyorum hastanın iyiliğini düşünmüyorlar düzgün bilgi vermiyorlarBen laboratuvar a sordum canim direk gelip kan veriyosun uz doktora gerek yok bu tahlil farkli dedi dedi boşuna 300 odedim
benim kuzenim de şılama yaptırdı 2.cisinde tuttu 1 aylık hamile inşallah senden de bu güzel haberi alırız canımInsallah canim cok farkliyim simdiye liste yapip herseyi not etmem lazimdi gun saymam lazimdi asilamadan sonra kacinci gun onu bile bilmiyorum Allah rahatlik verdi sanirim 32 ay sonra bana :)
Ayy masallah Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin..benim kuzenim de şılama yaptırdı 2.cisinde tuttu 1 aylık hamile inşallah senden de bu güzel haberi alırız canım
amin canım inşallah herşey düşündüğün gibi olurBen de kızıma bir kız kardeş bir sırdaş ve yol arkadaşı istiyorumherşeyini paylaşacağız kıyafetlerini sırlarını erkek arkadaşlarını ve daha birçok şeyi paylaşacağı bir dostu olsun istiyorum.beraber alışverişe sinemaya ve arkadaşlarıyla buluşmaya gideceği bir can dostu olsun istiyorum.rabbim hayırlı evlatlar ve sağlıklı ömürler versin
amin canım darısı sana sonra bizlere olsunAyy masallah Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin..
Amin insallah bende guzel haber alirim :-/
Insallahhhh yurekten aminnn ♡♡amin canım darısı sana sonra bizlere olsun
Ya ben okadar aradım muayene olmanız lazım dedi sinir oldum zaten valla baskent bu konuda çok iyi ya ne diyosa onu oduyosun hiç fazlası eksiği yok ana acıbadem yukarda ayrı fiyat asagida ayrı fiyat zaten orda dedim siz çok farklı dediniz yukarda sorduğumda 400 dediler yok diyo bu fiyat doğru bide telefonla aradığında doktora 250 muayene parası dedi oraya gittim 310 odedim ya öyle birşey olurmu dedim size yanlış fiyat soylemisler diyo yani çok paracilar yaAmin cnm hepimizin inşallah
evet cnm aynen Gülşah deyince arayıp sordum
Canim dna hasarı çok onemliymis bunu öğrendim eğer dusuk yapılmışsa ilk ona bakılmaliymis ona göre tedavi olunmalıymis off dağa neler ogrenecegizDna hasar testi ve bagisiklik haric hersey yapildi .. Zaten kan pihtilasmasi cikti ama gebe kalamiyorum ki yoksa igne kan pihtilasmasinda yeterli geliyor cogu zaman
dna hasarını bizden de istemişlerdi tedavisi olması çok iyi inşallah sizde böyle bir sorun çıkmazCanim dna hasarı çok onemliymis bunu öğrendim eğer dusuk yapılmışsa ilk ona bakılmaliymis ona göre tedavi olunmalıymis off dağa neler ogrenecegiz
Insallah canim ya ben artik korkuyorum birsey çıkacak diye bu 3.deneme olacak insallah olumlu olur bu seferdna hasarını bizden de istemişlerdi tedavisi olması çok iyi inşallah sizde böyle bir sorun çıkmaz
Mersindeyim canım benSen adanada mı çalışıyorsun canım.
ben olsam bende koymam bir tarafı kalkmasınyağmur ismini de çok seviyordum nişanımda düğünümde kınamda yağmur yağdı hatta adanaya her gittiğimde kayınvalidemde yağmur koyarsın çocuğun adını dedi kızada olur erkeğede dediğinden beri vazgeçtim herkes illaki karışacak yorum yapacak
Onemlidir elbette ama benim sorun gebe kalamamam gebe kaldigimda bebek beslenemedigi icin dustu ..Canim dna hasarı çok onemliymis bunu öğrendim eğer dusuk yapılmışsa ilk ona bakılmaliymis ona göre tedavi olunmalıymis off dağa neler ogrenecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?