• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

canim microcip en hizli spermi seçmek mi? eger oysa baskentte var. cunku bizde sperm %50 hareketli die onu önerip yaptilar. ama ben adini ferticip die hatirliyorum. belki ikisi farklidir. Acibademde yaptirdigimdada da Volkan bey biz spermi buyutuyoruz hatta besliyoruz gbi espride yapmisti. Facebook hesabinda ayrintili anlatiyi bakabilirsin.
Total : 136 milyon
Hızlı ileri hareketli % 7
Yavaş doğrusal olmayan %55
Yerinde hareketli %7
Hareketsiz %31
Normal morfoloji %1
Kötü yani

Merhaba kızlar ben erhan hocada 2 kez tüp yaptırdım olmadı en son ocakta denedık sonra ara verdık 3 cu için dondurulmuş var Rabbim hakkınızda hayıra cevirsın zor sürecler bunlar :-( Erhan beyın hastası var mı içinizde

Merhaba kızlar ben erhan hocada 2 kez tüp yaptırdım olmadı en son ocakta denedık sonra ara verdık 3 cu için dondurulmuş var Rabbim hakkınızda hayıra cevirsın zor sürecler bunlar :-( Erhan beyın hastası var mı içinizde
Hoşgeldin cnm inss dondurulmuslarinla yüzün gülsün hayırlı olsun inss

G gulsahhh01 cnm bugün ne zaman gidecektin cnm hastaneye inss bugün halledersin cnm
Gunaydin canim bugun öğle arası gideceğim kan vermeye esimde cumartesi testi yaptirdi oda 15-20 güne çıkacak benimkide galiba öyle çıkar sonra doktoruma giderim sonuçları göstermeye bakalım busefer nasıl tedavi olacagiz

Gunaydin canim bugun öğle arası gideceğim kan vermeye esimde cumartesi testi yaptirdi oda 15-20 güne çıkacak benimkide galiba öyle çıkar sonra doktoruma giderim sonuçları göstermeye bakalım busefer nasıl tedavi olacagiz
Cnm inss hakkında hayırlısı olsun inss bebeğine yaklastigin adımlar olsun cnm

Gülşahcimm tup bebege başlamadan önce hangi testleri yaptirdin .tayfun bey ne istiyor

Kızlar bizim morfoloji %1. Artık beklemek istemiyorum ama çok korkuyorum tup bebekten. O igneler hormonlar yumurta toplama gözümde çok buyuttum sanırım . Merkezde secerdim daha kararsizim.
@Al_pi canım hayırlı olsun güzel sonuçlar verirsin inşallah .
Her şey o kadar hızlı olup bitiyor ki anlamıyorum bile canım. Hıç korkma.bak ben bir haftayı bitirdim iğneleri. İkinciye başlayacağım yakında. Korkulacak bir durum yok.hem sonunda alacağın mükafatı deger

Gülşahcimm tup bebege başlamadan önce hangi testleri yaptirdin .tayfun bey ne istiyor
Tayfun bey benden bağışıklık testi esimden de sperm dna hasarı istedi ona göre tedavi dedi cumartesi esim verdi bugunde ben verdim benim sonucum 3 ünde çıkacak esimin de 6 sında sonra doktora gidecegiz bağışıklık testini herkez yaptırmalı bukadar tedavi oluyoruz boşuna olmasın

Her şey o kadar hızlı olup bitiyor ki anlamıyorum bile canım. Hıç korkma.bak ben bir haftayı bitirdim iğneleri. İkinciye başlayacağım yakında. Korkulacak bir durum yok.hem sonunda alacağın mükafatı deger
Ben kanını verdim haftaya sonuc çıkacak acıbademe çok sinirlendim ben hastaneyi telefonla arayarak sordum bu testi istiyorum doktora muayene gerekiyomu diye evet dahiliye den randevu alacaksınız dedi bugun laboratuvar a sordum direk gelip kan verebilirsiniz dedi boşuna 300 verdim 475 kana verdim içim gitti ya

Ben kanını verdim haftaya sonuc çıkacak acıbademe çok sinirlendim ben hastaneyi telefonla arayarak sordum bu testi istiyorum doktora muayene gerekiyomu diye evet dahiliye den randevu alacaksınız dedi bugun laboratuvar a sordum direk gelip kan verebilirsiniz dedi boşuna 300 verdim 475 kana verdim içim gitti ya
E canım git parani al .hakkını ara .

Ne bu ya tutturabildiklerine mi keşke deseydin orda böyle böyle yaptınız diye haram zehir olsun inss

E canım git parani al .hakkını ara .
Söyledim canim vermediler şikayet edeceğim ya telefonla soruyorum muayene olman lazim diyolar bugün laboratuvar da hiç gerek yoktu direk kan veriyosun uz bende ya 300 verdim dedim bunu almak zorundayiz dedi bende verdim yani geçen haftada bunu soyleyebilirlerdi soylemedi ler neyse insallah sonuc iyi cikarda değer bu kadar paraya

Back