• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Bizimde temmuzda 4 sene bitecek evlilikte ..
Bende 1 sene ev hanimi oluyorum 1 sene ögretmen :) Ücretli calisiyorum gorev verirlerse :KK66: ilk 1 seneden sonrada cocuk icin ugrasiyoruz bir kimyasal birde 7 haftalik dusugum oldu .. 1 senedirde hic gebe kalmadim sebepte bulamiyorlar :-/
Senin şansın yüksek bence canım. Daha önce gebe kalmışsin çünkü. İnşallah iyi haberlerini aliriz

Günaydın kızlar en büyük benim aranızda herhalde 16 yıllık evliyim 15 yaşında oğlum var dogaldan oldu ev hanimiyim ikinci için 4 yıldır bu yoldayiz allah hepimizin hakkında hayirlisini nasip etsin inss isim fazla düşünmedim bende kızda yağmur ismini seviyorum bende
Ne güzel doğal bir gebelik yaşamış olman .

günaydın kızlar bende muhasebeciyim kızlarım olsun istiyorum isim konusu karışık ama zeynep ismi yrı bir güzel geliyor bana
Ben de kızıma bir kız kardeş bir sırdaş ve yol arkadaşı istiyorumherşeyini paylaşacağız kıyafetlerini sırlarını erkek arkadaşlarını ve daha birçok şeyi paylaşacağı bir dostu olsun istiyorum.beraber alışverişe sinemaya ve arkadaşlarıyla buluşmaya gideceği bir can dostu olsun istiyorum.rabbim hayırlı evlatlar ve sağlıklı ömürler versin

Tecrübeli hanım :) Allah gönlüne gore versin canim
Amin cnm hepimizin inşallah
ben olsam bende koymam bir tarafı kalkmasın :KK70: yağmur ismini de çok seviyordum nişanımda düğünümde kınamda yağmur yağdı hatta adanaya her gittiğimde kayınvalidemde yağmur koyarsın çocuğun adını dedi kızada olur erkeğede dediğinden beri vazgeçtim herkes illaki karışacak yorum yapacak
:KK70::KK70:

İlginçmis ya.demekki oluyormuş. Ama bunu önceden soyleselermis daha iyi olurmuş.
evet cnm aynen Gülşah deyince arayıp sordum

Senin şansın yüksek bence canım. Daha önce gebe kalmışsin çünkü. İnşallah iyi haberlerini aliriz
Insallah canim ama bazen onceden gebe kalmis olmakta yeterli gelmiyor cok tanidigim var benim gibi olan tup bebekte bile tutmayan ..
Bakalim ne zaman kismet olacak bizlerde anne olmak :-/

Insallah canim cok farkliyim simdiye liste yapip herseyi not etmem lazimdi gun saymam lazimdi asilamadan sonra kacinci gun onu bile bilmiyorum Allah rahatlik verdi sanirim 32 ay sonra bana :)
benim kuzenim de şılama yaptırdı 2.cisinde tuttu 1 aylık hamile inşallah senden de bu güzel haberi alırız canım

Ben de kızıma bir kız kardeş bir sırdaş ve yol arkadaşı istiyorumherşeyini paylaşacağız kıyafetlerini sırlarını erkek arkadaşlarını ve daha birçok şeyi paylaşacağı bir dostu olsun istiyorum.beraber alışverişe sinemaya ve arkadaşlarıyla buluşmaya gideceği bir can dostu olsun istiyorum.rabbim hayırlı evlatlar ve sağlıklı ömürler versin
amin canım inşallah herşey düşündüğün gibi olur

Amin cnm hepimizin inşallah
:KK70::KK70:

evet cnm aynen Gülşah deyince arayıp sordum
Ya ben okadar aradım muayene olmanız lazım dedi sinir oldum zaten valla baskent bu konuda çok iyi ya ne diyosa onu oduyosun hiç fazlası eksiği yok ana acıbadem yukarda ayrı fiyat asagida ayrı fiyat zaten orda dedim siz çok farklı dediniz yukarda sorduğumda 400 dediler yok diyo bu fiyat doğru bide telefonla aradığında doktora 250 muayene parası dedi oraya gittim 310 odedim ya öyle birşey olurmu dedim size yanlış fiyat soylemisler diyo yani çok paracilar ya

Dna hasar testi ve bagisiklik haric hersey yapildi .. Zaten kan pihtilasmasi cikti ama gebe kalamiyorum ki yoksa igne kan pihtilasmasinda yeterli geliyor cogu zaman
Canim dna hasarı çok onemliymis bunu öğrendim eğer dusuk yapılmışsa ilk ona bakılmaliymis ona göre tedavi olunmalıymis off dağa neler ogrenecegiz

ben olsam bende koymam bir tarafı kalkmasın :KK70: yağmur ismini de çok seviyordum nişanımda düğünümde kınamda yağmur yağdı hatta adanaya her gittiğimde kayınvalidemde yağmur koyarsın çocuğun adını dedi kızada olur erkeğede dediğinden beri vazgeçtim herkes illaki karışacak yorum yapacak
:KK70: Yani kalkabilir. Lohusa sendromu diye bişey var ya iple çekiyorum o günleri ne hissediyorsam soylicem sonra ayy bu lohusalık benim psikolojim bozdu dicem:KK48::confused::confused:

Canim dna hasarı çok onemliymis bunu öğrendim eğer dusuk yapılmışsa ilk ona bakılmaliymis ona göre tedavi olunmalıymis off dağa neler ogrenecegiz
Onemlidir elbette ama benim sorun gebe kalamamam gebe kaldigimda bebek beslenemedigi icin dustu ..
Sonra ögrendik ki kan pihtilasmasi varmis igneyi kullansam belkide bebek dusmeyecekti..
Tayfun bey istemedi dusukler icin bir suru test istedi onlardada birsey bulamadi..

Back