• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Günaydın lar. Başarılar diliyorum oğluna canım. Artık Son viraj bu sınav. Ne yaparsa o kardır. Ama okul sınavlarını da boslamasin. Yıl sonu başarıları da oldukça önemli.
Cnm okul notumuz yüksek ama sınav farklı cnm oyuzden biraz stresliydi ama şimdi daha iyi cnm

Kısa protokol adetin 3.gunu basliyosun ignelere 14-15.gun yumurta toplanıyor 18.gin yada 20.gun transfer oluyo cok az duruyo canim
TEDAVİ İÇİN KARAR VEREMİYORUM 11 HAZİRANDA SINAVIM VAR TEMMUZDA PATRON İZİN KULLANACAK VE BAYRAM VAR MAYIS ÇOK YAKIN BİRAZ KİLO VERMELİ VE SONUÇLARIMI BEKLEMELİYİM AĞUSTOSA KADAR BEKLEMEKTE ÇOK ZOR GELİYOR BİR AN ÖNCE TEDAVİ OLMK İSTİYORUM

TEDAVİ İÇİN KARAR VEREMİYORUM 11 HAZİRANDA SINAVIM VAR TEMMUZDA PATRON İZİN KULLANACAK VE BAYRAM VAR MAYIS ÇOK YAKIN BİRAZ KİLO VERMELİ VE SONUÇLARIMI BEKLEMELİYİM AĞUSTOSA KADAR BEKLEMEKTE ÇOK ZOR GELİYOR BİR AN ÖNCE TEDAVİ OLMK İSTİYORUM
Beklemek zor belki ama en garantisi beklemek ve ağustosta başlamak gibi sanırım senin icin

MALİ MÜŞEVİRLİK SINAVINA
Canım sınavını atlat ondan sonra başla. Ben de kpss kursuna gidiyordum kursu da bıraktım sınava kaydımı da yaptırmadım. Yine banka sınavına girecektim ankarada 27 şubatta aylar önce sınav ücretini yatırıp kaydolmuştum transfer tarihim tam 27sine denk geldi gidemedim. Geç olsun güç olmasın. Belki doğru zaman o zamandır.

Back