- Konu Sahibi gulsahhh01
- #3.721
Bizde de sımsıcak sessizlik hakim.çocuklar sınavda. Biz de stres yaşayanlar olursa diyerek beklemedeyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah herşey gönlünüzce olur canim istediği puanı alır insallah
Kızlar sağolun bugünü atlattık şükür darısı yarınaGünaydın lar. Başarılar diliyorum oğluna canım. Artık Son viraj bu sınav. Ne yaparsa o kardır. Ama okul sınavlarını da boslamasin. Yıl sonu başarıları da oldukça önemli.
Cnm okul notumuz yüksek ama sınav farklı cnm oyuzden biraz stresliydi ama şimdi daha iyi cnmGünaydın lar. Başarılar diliyorum oğluna canım. Artık Son viraj bu sınav. Ne yaparsa o kardır. Ama okul sınavlarını da boslamasin. Yıl sonu başarıları da oldukça önemli.
Canim gözün aydın insallah yarinda güzel geçerKızlar sağolun bugünü atlattık şükür darısı yarına
Sağol cnm benim amin inşallahCanim gözün aydın insallah yarinda güzel geçer
Onları ankara da bi merkezde yaptirmistikDoktorunuz kim canım
Eşim de büyüyünce baba ben nasıl oldum diye sorarsa, kredi kartına 4 taksitle dicem diyor :)
Kısa protokol adetin 3.gunu basliyosun ignelere 14-15.gun yumurta toplanıyor 18.gin yada 20.gun transfer oluyo cok az duruyo canimKISA PROTOKOL KAÇ GÜN SÜRÜYORDU BİLEN VR MI ?
TEDAVİ İÇİN KARAR VEREMİYORUM 11 HAZİRANDA SINAVIM VAR TEMMUZDA PATRON İZİN KULLANACAK VE BAYRAM VAR MAYIS ÇOK YAKIN BİRAZ KİLO VERMELİ VE SONUÇLARIMI BEKLEMELİYİM AĞUSTOSA KADAR BEKLEMEKTE ÇOK ZOR GELİYOR BİR AN ÖNCE TEDAVİ OLMK İSTİYORUMKısa protokol adetin 3.gunu basliyosun ignelere 14-15.gun yumurta toplanıyor 18.gin yada 20.gun transfer oluyo cok az duruyo canim
Beklemek zor belki ama en garantisi beklemek ve ağustosta başlamak gibi sanırım senin icinTEDAVİ İÇİN KARAR VEREMİYORUM 11 HAZİRANDA SINAVIM VAR TEMMUZDA PATRON İZİN KULLANACAK VE BAYRAM VAR MAYIS ÇOK YAKIN BİRAZ KİLO VERMELİ VE SONUÇLARIMI BEKLEMELİYİM AĞUSTOSA KADAR BEKLEMEKTE ÇOK ZOR GELİYOR BİR AN ÖNCE TEDAVİ OLMK İSTİYORUM
karar veremiyorum sınavımda çok önemli önceliğim olması gerekli ama bir yandan da tedavi ağır basıyorBeklemek zor belki ama en garantisi beklemek ve ağustosta başlamak gibi sanırım senin icin
Canım ne sınavına gireceksin?karar veremiyorum sınavımda çok önemli önceliğim olması gerekli ama bir yandan da tedavi ağır basıyor
MALİ MÜŞEVİRLİK SINAVINACanım ne sınavına gireceksin?
Canım sınavını atlat ondan sonra başla. Ben de kpss kursuna gidiyordum kursu da bıraktım sınava kaydımı da yaptırmadım. Yine banka sınavına girecektim ankarada 27 şubatta aylar önce sınav ücretini yatırıp kaydolmuştum transfer tarihim tam 27sine denk geldi gidemedim. Geç olsun güç olmasın. Belki doğru zaman o zamandır.MALİ MÜŞEVİRLİK SINAVINA