• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar sesiniz çıksın hadi bakım. Konuyu değiştirelim biraz bu gece kafa dagitalim:KK71::KK70: neler yapiyorsunuz çalışıyor musunuz . Kaç yıllık evlisiniz. Çocuğunuz olursa adını ne koyacaksiniz . Ne bilim sohbet edelim

Kızlar sesiniz çıksın hadi bakım. Konuyu değiştirelim biraz bu gece kafa dagitalim:KK71::KK70: neler yapiyorsunuz çalışıyor musunuz . Kaç yıllık evlisiniz. Çocuğunuz olursa adını ne koyacaksiniz . Ne bilim sohbet edelim
Gunaydin canim biz 2.5 yıldır evliyiz bu zamana kadar hep çocuk istedik ama kismet insallah son deneme de tutunur bebisim isim konusunda da hiç düşünmedim olunca karar verecegiz kismet iste

Günaydın kızlar. Ben yedi yıllık evliyim.rehber öğretmenim.bir kızm var. O da tüp bebis.üç yaşında. Esimde rehber öğretmen.kısmetse kızımız bir kardeş daha istiyoruz.onun için bu tedaviye başladık.

Ben kanını verdim haftaya sonuc çıkacak acıbademe çok sinirlendim ben hastaneyi telefonla arayarak sordum bu testi istiyorum doktora muayene gerekiyomu diye evet dahiliye den randevu alacaksınız dedi bugun laboratuvar a sordum direk gelip kan verebilirsiniz dedi boşuna 300 verdim 475 kana verdim içim gitti ya
Bana kalırsa da direkt verilmiyor canım. Çünkü dr oradan sisteme hangi tahlili ola ağını isaretliyor ki ona göre tetkik yapılıyor. Ama tabi yanlış biliyor da.olabilirim

Bana kalırsa da direkt verilmiyor canım. Çünkü dr oradan sisteme hangi tahlili ola ağını isaretliyor ki ona göre tetkik yapılıyor. Ama tabi yanlış biliyor da.olabilirim
Ben laboratuvar a sordum canim direk gelip kan veriyosun uz doktora gerek yok bu tahlil farkli dedi dedi boşuna 300 odedim

Günaydın kızlar en büyük benim aranızda herhalde 16 yıllık evliyim 15 yaşında oğlum var dogaldan oldu ev hanimiyim ikinci için 4 yıldır bu yoldayiz allah hepimizin hakkında hayirlisini nasip etsin inss isim fazla düşünmedim bende kızda yağmur ismini seviyorum bende

Cnm bende aradım telden sordum direk laboratuara gelebilirsiniz dediler banada gulsahin dediği doğru cnm

Bizimde temmuzda 4 sene bitecek evlilikte ..
Bende 1 sene ev hanimi oluyorum 1 sene ögretmen :) Ücretli calisiyorum gorev verirlerse ;) ilk 1 seneden sonrada cocuk icin ugrasiyoruz bir kimyasal birde 7 haftalik dusugum oldu .. 1 senedirde hic gebe kalmadim sebepte bulamiyorlar :-/

Bizimde temmuzda 4 sene bitecek evlilikte ..
Bende 1 sene ev hanimi oluyorum 1 sene ögretmen :) Ücretli calisiyorum gorev verirlerse :KK66: ilk 1 seneden sonrada cocuk icin ugrasiyoruz bir kimyasal birde 7 haftalik dusugum oldu .. 1 senedirde hic gebe kalmadim sebepte bulamiyorlar :-/
Her testi yaptırdıniz mi peki canim

Günaydın kızlar en büyük benim aranızda herhalde 16 yıllık evliyim 15 yaşında oğlum var dogaldan oldu ev hanimiyim ikinci için 4 yıldır bu yoldayiz allah hepimizin hakkında hayirlisini nasip etsin inss isim fazla düşünmedim bende kızda yağmur ismini seviyorum bende
Tecrübeli hanım :) Allah gönlüne gore versin canim

Zeynep ismi benimde çok hoşuma giderdi ama görümcem in ismi artık koymam:KK47:
ben olsam bende koymam bir tarafı kalkmasın :D yağmur ismini de çok seviyordum nişanımda düğünümde kınamda yağmur yağdı hatta adanaya her gittiğimde kayınvalidemde yağmur koyarsın çocuğun adını dedi kızada olur erkeğede dediğinden beri vazgeçtim herkes illaki karışacak yorum yapacak

Back