• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

beni üzen nokta söyledikleri değil takındığı tavrıydı.her söylediğim cümleyi terslemesi, ben bilirim kuralları ben koyarım havasında olması hiç hoş değil.bir dah asla gitmeyi düşünmüyorum başkente.konyadaki doktorum kesinlikle maddi anlamda sömürmez.çünkü muayene parası tahlil parası vs. alınmıyor ta ki toplamaya kadar.çok az bir miktar ödüyoruz ilaçların maliyetini yaptığım yol masrafını bile düşünür.bana umut verir, umutsuz olma der.insan psikolojisinden anlar yani.esra hanıma ben de tavsiye üzerine gittim ama insanın doktor olmadan önce karşısındakinin psikolojisini düşünmesi daha önemli bence.ben zaten durumumu biliyorum.zor olduğunu ama Rabbim isterse olmayacak birşey yok.kimse de oran veremzz.bizim gibi olup kendiliğinden hamile kalanlar da var.bu sayfaya yazıyorum ki onu araştıranlar bilsin neler yaşadığımı
yumurta bağışı dinen haram türkiyede yasal değil.zina gibi oluyor.bunu tavsiye etmesi yasal bile değil.konyadaki merkez tamamen karşı.olursa olur olmazsa Allahtan diyorlar.olması gereken de bu bence...
Yazdiklarina cok uzuldum. moralini bozma, Baskentin basari orani yukdek oldugundan doktorinda inanilmaz bi özguven var. Katiliyorum soru bile sorsan bi azar isitiyosun.

Frekansin tutmamis belliki esra hanimla yoksa merkezin en en iyi doktoruna dusmussun. Guleryuzludurde... Enerjini kesmesi olmamis sadece :( cunku zaten kirik umutlarla gidiyoruz bide boyle bseyle karsilasinca dahada moral motivasyon gidiyo.

Anlamadigim bakent mi yumurta bagisi sagliyomus. turkiyede yasak die biliyodum.

bugün esra hanıma muayene oldum.çok pişman oldum gittiğime.rezervim düşük amh düşük biliyorum durumumu.ancak tavırları o kadar kötüydü ki.her lafımı tersledi.kuralları ben koyarım ben bilirim havasındaydı.defalarca denememe rağmen yumurta gelişmemişti başka yerde.umutlanarak gitmiştim tavsiye üzerine.ama malesef insan psikolojisinden anlamayan bir kişiymiş.en kötüsü de bana yumurta bağışından bile bahsetti.kesinlikle karşıyım dedim.Allaha havale ediyorum kendisini...
Tersleme durumunu bende fark ettim. Bizde 1 kac defa denk geldik ama...

Yazdiklarina cok uzuldum. moralini bozma, Baskentin basari orani yukdek oldugundan doktorinda inanilmaz bi özguven var. Katiliyorum soru bile sorsan bi azar isitiyosun.

Frekansin tutmamis belliki esra hanimla yoksa merkezin en en iyi doktoruna dusmussun. Guleryuzludurde... Enerjini kesmesi olmamis sadece :KK43: cunku zaten kirik umutlarla gidiyoruz bide boyle bseyle karsilasinca dahada moral motivasyon gidiyo.

Anlamadigim bakent mi yumurta bagisi sagliyomus. turkiyede yasak die biliyodum.
insan ne kadar başarılı olursa olsun büyüklenmemeli.kibir değil mi şeytanı cennetten kovduran ?yumurta bağışı için kıbrıs lafını etti ama etmesi bile zoruma gitti.Allahtan da mı korkmuyor.kaldı ki tavsiye etmesi bile yasal değil.ben kendisini Allaha havale ediyorum.Rabbim verirse ikramıdır, vermezse imtihanı...Ancak başkent mi bir daha gitmem kesinlikle...

ben de gitmeyi düşünmüyorum zaten.konyadaki doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum artık.2 kere farklı doktora gittim ikisi de umudumu kırdı.hakkımızda hayırlısı artık...
İçine neresi siniyorsa oraya git canım. Doktorun tavrı da çok önemli .zaten moralimiz bozuk bir de onların bozmaya hakkı yok. Üslup çok onemli

Slm cnm nasilsin
Gunaydin canim idare ediyorum işte bugün esim test verecek sperm dna hasarı na bakılacak bende pazartesi günü yaptiracagim 15 güne ikisinin sonucu çıkar öyle doktora gidecegiz artık korkuyorum ya yine olmazsa cesaretim yok hicbirsey yapmaya sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyo bana

Gunaydin canim idare ediyorum işte bugün esim test verecek sperm dna hasarı na bakılacak bende pazartesi günü yaptiracagim 15 güne ikisinin sonucu çıkar öyle doktora gidecegiz artık korkuyorum ya yine olmazsa cesaretim yok hicbirsey yapmaya sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyo bana
Cnm inss olacak insan ister istemez kötü düşüncelere kapiliyor ama öncekileri unut yeni tedaviye odaklan cnm sen elinden geleni yapıyorsun inss allahta emeklerinin mukafatini tez zamanda gönderecek ben inanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inss cnm

Back