- 7 Ekim 2014
- 363
- 350
- 133
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #3.601
Yazdiklarina cok uzuldum. moralini bozma, Baskentin basari orani yukdek oldugundan doktorinda inanilmaz bi özguven var. Katiliyorum soru bile sorsan bi azar isitiyosun.beni üzen nokta söyledikleri değil takındığı tavrıydı.her söylediğim cümleyi terslemesi, ben bilirim kuralları ben koyarım havasında olması hiç hoş değil.bir dah asla gitmeyi düşünmüyorum başkente.konyadaki doktorum kesinlikle maddi anlamda sömürmez.çünkü muayene parası tahlil parası vs. alınmıyor ta ki toplamaya kadar.çok az bir miktar ödüyoruz ilaçların maliyetini yaptığım yol masrafını bile düşünür.bana umut verir, umutsuz olma der.insan psikolojisinden anlar yani.esra hanıma ben de tavsiye üzerine gittim ama insanın doktor olmadan önce karşısındakinin psikolojisini düşünmesi daha önemli bence.ben zaten durumumu biliyorum.zor olduğunu ama Rabbim isterse olmayacak birşey yok.kimse de oran veremzz.bizim gibi olup kendiliğinden hamile kalanlar da var.bu sayfaya yazıyorum ki onu araştıranlar bilsin neler yaşadığımı
yumurta bağışı dinen haram türkiyede yasal değil.zina gibi oluyor.bunu tavsiye etmesi yasal bile değil.konyadaki merkez tamamen karşı.olursa olur olmazsa Allahtan diyorlar.olması gereken de bu bence...
Frekansin tutmamis belliki esra hanimla yoksa merkezin en en iyi doktoruna dusmussun. Guleryuzludurde... Enerjini kesmesi olmamis sadece cunku zaten kirik umutlarla gidiyoruz bide boyle bseyle karsilasinca dahada moral motivasyon gidiyo.
Anlamadigim bakent mi yumurta bagisi sagliyomus. turkiyede yasak die biliyodum.