Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Günaydın kızlar herkese sevgiler

Slm cnm günaydın ayni gün sayıyorum tedaviye
kız sen nezaman tedaviye basladin maşallah hayırlı olsun cnm inss pozitif olur
Hemen basladik biz
Doktor amca testleri yapti ilk asilamaya start verdi ignelerimi kullandim dunde asilamam yapildi insallah canim ..

İnşallah bundan sonra hersey yolunda gider,güzel sonuçlarla ilerlersin canm..

Kızlar bizim morfoloji %1. Artık beklemek istemiyorum ama çok korkuyorum tup bebekten. O igneler hormonlar yumurta toplama gözümde çok buyuttum sanırım . Merkezde secerdim daha kararsizim.
Al_pi canım hayırlı olsun güzel sonuçlar verirsin inşallah .

Sizin morfoloji düzelmisti canim var ya canim cok hizli geçiyo bir bakmissin transfer olmuş gün sayıyorsun merkezde adanada herseyi araştıran baskent herkez orayı öneriyor tabi yine sen bilirsin

Sizin morfoloji düzelmisti canim var ya canim cok hizli geçiyo bir bakmissin transfer olmuş gün sayıyorsun merkezde adanada herseyi araştıran baskent herkez orayı öneriyor tabi yine sen bilirsin
Canim düzen laboratuvar da yaptirmistık %7 çıkmıştı acıbademde yaptırdık %1 cikti istanbulda da %1 cikti.
Tayfun beyden memnunum zaten ama yinede kararsizim .mikrocip yöntemi varmış sanırım acıbadem hastaneleri yapıyor.

Insallah canim..
Korkma sende basla inanki igneler bitsede biran once bekleme suresine gecsem diye gun sayacaksin baslayinca..

Başkentte yok mu mikrocip ben tayfun beye soracagim canim bakalim ne diyecek

canim microcip en hizli spermi seçmek mi? eger oysa baskentte var. cunku bizde sperm %50 hareketli die onu önerip yaptilar. ama ben adini ferticip die hatirliyorum. belki ikisi farklidir. Acibademde yaptirdigimdada da Volkan bey biz spermi buyutuyoruz hatta besliyoruz gbi espride yapmisti. Facebook hesabinda ayrintili anlatiyi bakabilirsin.

derino canım sana özelden mesaj gonderemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…