canım merhaba çok üzüldüm durumuna. ama şunu da göz ardı etme bizi üzen şeyleri kim söylese kötü görürüz. bazı özel merkezler umut var denemeye devam diyerek maddi olarak hastaları sömürüyor. sen yine yılma tayfun beyden randevu al. bir de ondan dinle. ama başkentte kesinlikle oyalamıyorlar hastaları. ama dediğim gibi sizi maddi manevi sömürecek doktorların eline düşme lütfen. umut veren herkes senin iyiliğini düşünmüyordur. yumurta bağışı türkiyede yasal mı dinen insnalar ne düşünür orasını bilemem ama, benim yumurta toplandıktan sonra esra hanıma kontrole gittiğimizde ne yumurta ne de spermler çok iyi kalitede değildi demişti. biz de sorduk sorunun neyden kaynaklanacağı anlaşılabilir mi diye, çok öncelerde sperm ve yumurtaları kaliteli olduğu bilinen başka sperm ve yumurtalarla çaprazlama dölleyip sorunun hangisinden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorlardı ama şu an tabii ki etik değil mümkün değil bunu denemek dedi. o yüzden gerçekten yanlış anlamazsan infertilite alanında başarılı ve ünlü bir profesör olarak görüşü demek ki hamile kalmanın çok güç olduğu yönünde ki vakit kaybetme istemiş olabilir. benimki de mucize olsa ds ben denemeye kararlıyım de ısrar et yine geri çevirecek halleri yok ya...
sen yine vazgeçme ve oyalanmadan vakit kaybetmeden başka bir doktora git. ama çok dikkatli ol gideceğin doktor konusunda. bu durumda rastgele bir doktora gitmemen gerektiğini düşünüyorum. düşük rezervde de vakit kaybetmemek gerekiyor. inan hepimize göre hamile kalmamız mucize... seni de bir mucize bulur umarım en yakın zamanda