• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Labaratuar yorumlamadi canim. Düzeni aradim. Biz bsey diemeyiz dedi. Esim bi jinekologa yolladi pihtilasma yok dedi. Yanii kimyasal gebeliklerin sebebi buda cikmadi :KK43: napacam ben ya bdaha nasil cesaret edipte tedaviye girisicem. Yok yanii embriyo tutuyo ama yaşamiyo. Belli iste 3. De öle olacak. Moralim sifir, bide ustune misafirim var bugun. Yine cocuk konusu konusulacak. Avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum. Oufff
canım allahtan ümit kesilmez herkesin dediklerine bu süreçte kulaklarını tıkamalısın biraz zor bir durum biliyorum ama bunu yapmak gerekli .. yeni bir yöntem çıkmış başkentte uygulanıyor CA-İONOFOR diye bir yöntem araştır istersen benim moralimi biraz düzeltti

Canim bende aralıkta polip ameliyatı olmuştum 3 ay dinlenme verdi canim ama ben ameliyata girerken doktora sormuştum oda icerde ki duruma bağlı demişti
Bakalim esra hoca girecek ameliyata o ne diycek. Ameliyatta n sonra neler yasaktı. İlişki kac gun yasak. Benimde ameliyattan sonraki gün yumurtlama gunum de. Merak ediyorum

Labaratuar yorumlamadi canim. Düzeni aradim. Biz bsey diemeyiz dedi. Esim bi jinekologa yolladi pihtilasma yok dedi. Yanii kimyasal gebeliklerin sebebi buda cikmadi :KK43: napacam ben ya bdaha nasil cesaret edipte tedaviye girisicem. Yok yanii embriyo tutuyo ama yaşamiyo. Belli iste 3. De öle olacak. Moralim sifir, bide ustune misafirim var bugun. Yine cocuk konusu konusulacak. Avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum. Oufff
cnm kendi Drna göster bakalım o niyedecek inss içini ferahlatacak cevaplar alırsın cnm bide hitereskopi yaptirmismiydin cnm sen

Bakalim esra hoca girecek ameliyata o ne diycek. Ameliyatta n sonra neler yasaktı. İlişki kac gun yasak. Benimde ameliyattan sonraki gün yumurtlama gunum de. Merak ediyorum
Cnm bana Dr 15 gün yasaklamıştı zaten lekelenmen oluyor bi sure sonrada fitil verdiği için öyle olmustu

canım allahtan ümit kesilmez herkesin dediklerine bu süreçte kulaklarını tıkamalısın biraz zor bir durum biliyorum ama bunu yapmak gerekli .. yeni bir yöntem çıkmış başkentte uygulanıyor CA-İONOFOR diye bir yöntem araştır istersen benim moralimi biraz düzeltti
Bahsettiğin nasıl bir yöntem canım? Neye yarıyor?

Canim benim 40 gün kanamam sürdü ara ara geliyodu canim oyuzden biz uzun süre bisey yapamadık sende nasıl olur bilmiyorum

Bahsettiğin nasıl bir yöntem canım? Neye yarıyor?
daha kaliteli emb ve doğum oranını yükseltiyor benim için en önemlisi döllenme oranını yükseltiyor benim 2 tedvimdede döllenme sorunu yaşadık 12 olgun toplandı 2 tedavide de birinde 4 diğerinde 3 döllendi ...hastanenin sitesinde okudum bugün

daha kaliteli emb ve doğum oranını yükseltiyor benim için en önemlisi döllenme oranını yükseltiyor benim 2 tedvimdede döllenme sorunu yaşadık 12 olgun toplandı 2 tedavide de birinde 4 diğerinde 3 döllendi ...hastanenin sitesinde okudum bugün
Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdigin için.

Canim karyotip analizi yapıldı mı peki

O ne? Bilmiyorumki canim. 15 nisanda sin kromozon testimiz cikiyo, baskada bsey yok :(

Sen sonuçlarını kendi doktoruna da göster canim allahtan ümit kesilmez moralini bozma

Bakalim iste 15 nisandakide ciksin, gidicem bulent beye. Sende sakin testi erken yaptirma. En erken cumartesi ona gore ;)

Iste ahh bi tikayabilsek :S ilk defa duydum o yontemi. Normalde bize ferticip uygulanmisti. Bide embriyoskop yontemini uygulamislardi. 18 yumurtadan 6 tane blast elde edildi. Transfer oluyo 5.gun tutuyo ama kimyasal sonuclaniyo. Belki o dedigin yontem bana da uygun olabilir. Gittigimde muhakkak soracam.

Back