Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim bunu bizler bilemeyiz ki doktora soracaksin o sana yorumlayacak canim insallah hepimiz hamile kaliriz canim en yakın zamanda

Herkese slm iyi haftalar arkadaslarr
gulsahcim anne rahmi çok farklı bisey dış ortamla bir olmaz asla hem sana içlerinden en iyisini koymuşlardır lütfen aklındaki negatif düşünceleri çıkar bebisine inan inşallah olacak

Insallah tutunur canim 10 gün geçmek bilmiyor canim cok heyecanliyim

Gunaydin canim son 7 gün çok heyecanliyim canim insallah hersey yolunda gider ve bebeğim bana tutunur canim
gülşahcığım nasılsın cnm benim bebeği inşallah bu sefer anneciğine tutunacak bırakmıyacak bebeğinle sürekli konuş onu çok sevdiğni söyle sımsıkı tutunsun anneciğine mutlu haberlerini alacağız allahın izniyle

Insallah tutunur canim bugun mus tutunma günü insallah 9 ay birakmaz beni senin nasıl gidiyo canim

Insallah tutunur canim bugun mus tutunma günü insallah 9 ay birakmaz beni senin nasıl gidiyo canim
Gülşahcim bugun agir iş yapma. Ben 3 gunden sonra halı felan supurmustum. Yukseklere tabaklara uzanmistim. Sonra kimyasal gebelik yasayinca acaba ondanmi die hayıflanmiştim. Dinlen uzan, ara arada evde yuruyus yap. Madem bugunmus dikkatli bi gun gecir

Annem ve kardeşim sagolsun yanimda lar hiç bişey yaptirmiyolar hep uzaniyorum insallah tutunur ya çok korkuyorum

2016 pgt fiyatlarını bilen var mı ? merkez hangi genetikçi ile çalışıyor ayrıca

Gunaydinlar.Gülşah tebrik ederim canım. Transferin olmuş .inşallah yakın zamanda güzel müjdeli yazılarını oluruz burada.rabbim rahmindekine can versin.güzel bir ömür versin inşallah .

Gunaydinlar.Gülşah tebrik ederim canım. Transferin olmuş .inşallah yakın zamanda güzel müjdeli yazılarını oluruz burada.rabbim rahmindekine can versin.güzel bir ömür versin inşallah .
Evet canim perşembe transfer oldu haftaya pazartesi test gunu insallah tutunur yavrum annesine çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…