- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.141
aynen cnm süpriz bebek:)) güzel gidiyor Allaha şükür bir sıkıntımız yok üzmüyor anneciğini ama bazen içime bir korku düşüyor birşey olur mu diye biraz pinpirikliyim galibaa ondan kaynaklanıyor darısı başınıza inşalllahh en kısa zamandaCanim benim cok tesekkur ederim insallah bu sefer olacak canim insallah senin hamileliğin nasıl gidiyo sürpriz bebek :))
hayırlı uğurlu olsun cnm güzel haberlerini alacağız inşallahKizlar bebeğimi aldım geldim şu takvimi de ayarlasa çok iyi olacak buarada kalanlar 1 gun daha bekleyecek mis eğer iyi olursa dondurulacak
Insallah canim ya bekliyoruz artıkhayırlı uğurlu olsun cnm güzel haberlerini alacağız inşallah
takvim çok yakıştıInsallah canim ya bekliyoruz artık
Amin canim insallah tutunur yavrum annesinetakvim çok yakıştıcnm inss basladigin gibi guzel olsun herşey
Onunla hergun konus ona ihtiyacin oldugunu ve o gelirse daha cok mutlu olacagini anlat .. Ve insallah sana sımsıkı tutunur ve ekledigin takvimi hic kaldirmak zorunda kalmazsinAmin canim insallah tutunur yavrum annesine
Insallah canim benim bu kadar emek var insallah devamı gelir canim buarada kayınvalidem çok sevindi kadın bir mutlu oldu anlatamam etrafımda donuyoOnunla hergun konus ona ihtiyacin oldugunu ve o gelirse daha cok mutlu olacagini anlat .. Ve insallah sana sımsıkı tutunur ve ekledigin takvimi hic kaldirmak zorunda kalmazsin
Çok sevindim cnm inanki sorunsuz atlatabildigine kv işini hiçbirşeyi takma ve bebisine odaklan lütfenInsallah canim benim bu kadar emek var insallah devamı gelir canim buarada kayınvalidem çok sevindi kadın bir mutlu oldu anlatamam etrafımda donuyo
Valla bende çok sevindim hiç sorunsuz atlattık hastaneden aradılar 5 tane embriyom gelişimi durmuş imha ettiler üzüldüm birazÇok sevindim cnm inanki sorunsuz atlatabildigine kv işini hiçbirşeyi takma ve bebisine odaklan lütfen
Hayırlısı olsun cnm inss karnındaki bebisin tutacak allahın izniyleValla bende çok sevindim hiç sorunsuz atlattık hastaneden aradılar 5 tane embriyom gelişimi durmuş imha ettiler üzüldüm biraz
Yok ben gonapeptyl kullandim tam günümde adet oldum canim 8 gün sonra oldum sen basladinmi tedaviye insallah bebeğim tutunur bir yanım bu haberden sonra çok korkuyorHayırlı olsun gülşahcığım.inşallah pozitif görürsün.kayınvalidenin tutumunada sevindim inşallah her şey gönlünce olur...bi de canım sen lucrin kullandın mı?kullandıktan sonrakaçıncı gün adet olsn?
Insallah canim ya bununda gelişimi durursa allah korusun doktorum bunun gelişimi çok iyiydi dedi de işte korkuHayırlısı olsun cnm inss karnındaki bebisin tutacak allahın izniyle
Cnm benim sakin negatif düşünme Dr da iyi demiş daha ne sen şimdi hamilesin ve bunun tadını çıkar cnm anı yaşa lütfen stres yokInsallah canim ya bununda gelişimi durursa allah korusun doktorum bunun gelişimi çok iyiydi dedi de işte korku
Demekki bazen bize şer gibi görunen aslinda hayirli olanmis ..Insallah canim benim bu kadar emek var insallah devamı gelir canim buarada kayınvalidem çok sevindi kadın bir mutlu oldu anlatamam etrafımda donuyo
Ne bileyim öyle diyince canim sıkıldı insallah tutunur canimCnm benim sakin negatif düşünme Dr da iyi demiş daha ne sen şimdi hamilesin ve bunun tadını çıkar cnm anı yaşa lütfen stres yok
Bende tayfun beyde onu gördüm adam çok iyi ya gözüm kapalı güvenirim ona dün transferde bana diyoki bu hamile kalmazsa beni rezil eder bende hocam ben öyle bişey yapmam size guveniyorum ben hocam dedim güldü banaGülşah canım olumsuz düşünme.iyi embriyo olmasa zaten tedaviyi iptal ederler.ben bülent beyde şunu gördüm kesinlikle paraya değer vermiyorlar.bülent bey diyor ki benim için gelen hasta önemli değil o hastaya mutlu bi şekilde güle güle demek önemlidir.yani başkentteki diğer dr larda eminim öyledir....ki tayfun beyde kuzenim tedavi gördü ilk denemesinde gebe.için rahat olsun bebeğine bi problem yoktur.rahat ol sakin ol dinlen ve ananas ye
Kadınlar kulübünü mu kasteddi acabaBende tayfun beyde onu gördüm adam çok iyi ya gözüm kapalı güvenirim ona dün transferde bana diyoki bu hamile kalmazsa beni rezil eder bende hocam ben öyle bişey yapmam size guveniyorum ben hocam dedim güldü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?