- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.641
Rahat oldun mu tamamdır cnm merak etme sen rahim filmi cektirmismiydin pekiYok canım eminim,sekreter telefonda önce sulu ultrason yapılacak dedi.Normalde çok cesaretsizim ben.
Çektirmedim canm,ister mi acaba rahim filmini?İyiki yazmışım,vallahi baya rahatladım.Rahat oldun mu tamamdır cnm merak etme sen rahim filmi cektirmismiydin peki
Slm cnm iyiyim dinleniyorum bende seni çok iyi anlıyorum inss güzel bir tedavi sureci gecirirsinİYİ AKŞAMLAR KIZLAR NASILSINIZ bugün yarın kırmızıların gelmesi lazım zaman daraldıkça çok heyacanlanıyorum ben
Sulu USG de birşey görürse isteyebilir muayene olduktan sonra belli olur cnmÇektirmedim canm,ister mi acaba rahim filmini?İyiki yazmışım,vallahi baya rahatladım.
inşallah canımm yaaaSlm cnm iyiyim dinleniyorum bende seni çok iyi anlıyorum inss güzel bir tedavi sureci gecirirsin
Yok canim benim biz muayene parası ödedik başka bişey odemedim hiç agri falan yok çok rahat git muayene olur gibi seni tek rahatsız eden şu olmasi yanında orkid al canim hafif kanama olabiliyor sulu usg den sonra bisey yoksa ilk adetin le tedaviye basliyosun canim insallah sorun olmaz canimCanm henüz muayene olmadım,adetin 10.günü gidecem,sulu ultrasondan bakılacak.Yanımda nekadar para bulundurmak gerekiyor? Sekretere sormayı unuttum. Acı olmuyor mu hiç?Bir de sonraki süreç hakkında fikrin var mı?Çok sordum kusura bakma canım..
Bende çok heyecanliyim canim cuma başlıyoruz insallah hakkimizda hayirlisi canimİYİ AKŞAMLAR KIZLAR NASILSINIZ bugün yarın kırmızıların gelmesi lazım zaman daraldıkça çok heyacanlanıyorum ben
Merhaba, korkulacak hic bsey yok. Iciniz rahat olsun. Normal jinekolojik masaya yatiyosunuz. Sonra katater (pipet gbi incecik bsey) onu yerlestirip icine su veriyolar. Bu kadar. Yani yalanci transfer gbi bsey :)Canm henüz muayene olmadım,adetin 10.günü gidecem,sulu ultrasondan bakılacak.Yanımda nekadar para bulundurmak gerekiyor? Sekretere sormayı unuttum. Acı olmuyor mu hiç?Bir de sonraki süreç hakkında fikrin var mı?Çok sordum kusura bakma canım..
hakkımızda hayırlısı kuzum inşallah herşey güzel olur güzel sonuçlar alırsın rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBende çok heyecanliyim canim cuma başlıyoruz insallah hakkimizda hayirlisi canim
canım bana sulu usg den bahsedilmedi niçin yapılıyorkiYok canim benim biz muayene parası ödedik başka bişey odemedim hiç agri falan yok çok rahat git muayene olur gibi seni tek rahatsız eden şu olmasi yanında orkid al canim hafif kanama olabiliyor sulu usg den sonra bisey yoksa ilk adetin le tedaviye basliyosun canim insallah sorun olmaz canim
Canim rahmin durumuna bakiyolar rahimde bisey varmi polip miyom gibi yani bebegin Tutunmasını engelleyen bisey varmi diye bakiyolar ben iki defa yaptirdim ilki temiz ikincisinde polip çıktı ameliyat oldumcanım bana sulu usg den bahsedilmedi niçin yapılıyorki
Hımm anladım cnm sağol bakalım bu gittiğimde bana ne diyecekCanim rahmin durumuna bakiyolar rahimde bisey varmi polip miyom gibi yani bebegin Tutunmasını engelleyen bisey varmi diye bakiyolar ben iki defa yaptirdim ilki temiz ikincisinde polip çıktı ameliyat oldum
Neden ilki temizken ikincisinde polip göründü canm?Ameliyat nekadar sürdü?Canim rahmin durumuna bakiyolar rahimde bisey varmi polip miyom gibi yani bebegin Tutunmasını engelleyen bisey varmi diye bakiyolar ben iki defa yaptirdim ilki temiz ikincisinde polip çıktı ameliyat oldum
Ameliyat yarım saat sürdü agrim oldu igne yaptirdim ağrısı geçti canim ilk tedaviden sonra polip olusmus ilkinde hicbisey yoktu canimNeden ilki temizken ikincisinde polip göründü canm?Ameliyat nekadar sürdü?
Geçmiş olsun canm.Ameliyattan sonra hastanede kaldın mı peki?Ameliyat yarım saat sürdü agrim oldu igne yaptirdim ağrısı geçti canim ilk tedaviden sonra polip olusmus ilkinde hicbisey yoktu canim
Yok canim saat 10 da hastaneye gittim saat 4 te hastaneden çıktım anestezi etkisi bitince ye kadar bekledi ler yemek yedim midem bulanıyor mu diye baktilar bisey olmayınca çıkış verdiler canim ikinci günde ise gittimGeçmiş olsun canm.Ameliyattan sonra hastanede kaldın mı peki?
Çok geçmiş olsun canm.Tedavi göreceğimi kimse bilmiyor,hani öyle birşey çıkarsa hazırlıklı olayım ben de.İnş hepimiz sağ salim,mutlulukla bitiririz bu tedavi sürecini.Yok canim saat 10 da hastaneye gittim saat 4 te hastaneden çıktım anestezi etkisi bitince ye kadar bekledi ler yemek yedim midem bulanıyor mu diye baktilar bisey olmayınca çıkış verdiler canim ikinci günde ise gittim
Amin insallah canimÇok geçmiş olsun canm.Tedavi göreceğimi kimse bilmiyor,hani öyle birşey çıkarsa hazırlıklı olayım ben de.İnş hepimiz sağ salim,mutlulukla bitiririz bu tedavi sürecini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?