Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Arkadaşlar mrh adet oldum hastaneyi aradım,dr sulu ultrasondan bakacakmış.Sulu ultrasonda ağrı oluyor mu?Muayene ve sulu ultrason ücretini bilen varmı?

Arkadaşlar mrh adet oldum hastaneyi aradım,dr sulu ultrasondan bakacakmış.Sulu ultrasonda ağrı oluyor mu?Muayene ve sulu ultrason ücretini bilen varmı?
Cnm hayırlı olsun inş normal vajinal muayene gibi sadece bir sıvı enjekte ediliyor o sırada ağrısız bir işlem ek ücret yoktu cnm bende geçen sene yaptirmistim öyle hatirliyorum

Sulu usg ultrasonu yaparken şu ile birsey varmi diye bakiyolar onuda adet bittikten sonra yapiyolar ben muayene ücreti odemistim canim üçüncü gün muayene için gittim 7 ğin sonrada sulu usg yaptilar agri hiç yok canim

Cnm hayırlı olsun inş normal vajinal muayene gibi sadece bir sıvı enjekte ediliyor o sırada ağrısız bir işlem ek ücret yoktu cnm bende geçen sene yaptirmistim öyle hatirliyorum
Canım ağrı olmadı mı?İnternetten baktım,o ağrıyı unutamam diyen bile vardı.Canım sıkıldı oyüzden.Sulu ultrason muydu seninki de?

Sulu usg ultrasonu yaparken şu ile birsey varmi diye bakiyolar onuda adet bittikten sonra yapiyolar ben muayene ücreti odemistim canim üçüncü gün muayene için gittim 7 ğin sonrada sulu usg yaptilar agri hiç yok canim
Canm henüz muayene olmadım,adetin 10.günü gidecem,sulu ultrasondan bakılacak.Yanımda nekadar para bulundurmak gerekiyor? Sekretere sormayı unuttum. Acı olmuyor mu hiç?Bir de sonraki süreç hakkında fikrin var mı?Çok sordum kusura bakma canım..

Yok canım eminim,sekreter telefonda önce sulu ultrason yapılacak dedi.Normalde çok cesaretsizim ben.
Cnm rahim filmiyle karıştırmadin dimi öyle değilse rahim agzında belki o kişinin sorun vardır ondandir yoksa hiç ağrılı bir işlem değil cnm

Back