- Konu Sahibi gulsahhh01
- #2.681
Esra hnm da çok iyi ne zaman gidiyorsun ☺☺☺İlk defa gelecem canım,Esra hanım drum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esra hnm da çok iyi ne zaman gidiyorsun ☺☺☺İlk defa gelecem canım,Esra hanım drum.
Haftaya gidecem canım,önce sulu usg var.İnş temiz çıkarsa tedaviye başlayacağız hemen.Senden ricam hamilesin,benim için de lütfen dua et sulu usg temiz çıksın ve tedavim mucizemi versin bana.Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar versin sana canım.Esra hnm da çok iyi ne zaman gidiyorsun ☺☺☺
Gunaydin canimHerkese iyi haftalar guzel bir hafta olsun inşallah
Günaydın nasilsin nezaman gideceksin cnm drGunaydin canim
Canim ben cuma gittim ignelere basladik bu hafta sonu adet olacam arayip muayene için randevu alacagim benim uzun protokol ya oyuzden sen ne yaptin nasilsinGünaydın nasilsin nezaman gideceksin cnm dr
Bende iyiyim cnm lekelenmem bitti çok şükür inss senin kırmızılar bu sefer bekletmeden gelsin inss güzel günler bizi beklesin diyorum artık inşallahCanim ben cuma gittim ignelere basladik bu hafta sonu adet olacam arayip muayene için randevu alacagim benim uzun protokol ya oyuzden sen ne yaptin nasilsin
Amin insallah canim bebislerimize kavuşalım da canim valla herseyi çekmeye raziyim iki buçuk yıldır uğraşıyorum canim insallah bu son olurBende iyiyim cnm lekelenmem bitti çok şükür inss senin kırmızılar bu sefer bekletmeden gelsin inss güzel günler bizi beklesin diyorum artık inşallah
Ay hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.kızlar çok mutluyum bugün adetim 5 gün gecikmişti sürekli adet olacam gibi sancım vardı bugün yarın olacak derken gelen giden olmadı test yaptım hiç umudum yoktu ilk tek çizgiyi gördüm sonra ikinci çizgi belirdi inanamadım eşime çağırdım yanlış mı görüyorum diye çizgiler belirginleşti biz tüp bebek için gün sayarken rabbimin mucizesi hala çok şaşkınım çok farklı bi duyguymuş inşallah herşey yolunda gider dua edin bana sizlerde benim dualarımda olacaksınız
sağol kuzumm allah razı olsun darısı sizlerin başına hep dualarımdasınız rabbim tez zamanda sizlere de nasip eder inşallahAy hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Hayırlı olsun canm,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.kızlar çok mutluyum bugün adetim 5 gün gecikmişti sürekli adet olacam gibi sancım vardı bugün yarın olacak derken gelen giden olmadı test yaptım hiç umudum yoktu ilk tek çizgiyi gördüm sonra ikinci çizgi belirdi inanamadım eşime çağırdım yanlış mı görüyorum diye çizgiler belirginleşti biz tüp bebek için gün sayarken rabbimin mucizesi hala çok şaşkınım çok farklı bi duyguymuş inşallah herşey yolunda gider dua edin bana sizlerde benim dualarımda olacaksınız
inşallah kuzum allah razı olsun umudunuzu kaybetmeyin rabbim yeter ki ol desinHayırlı olsun canm,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Saol canm çok teşekkür ederim.Allah hepimize nasip eder inşallah..inşallah kuzum allah razı olsun umudunuzu kaybetmeyin rabbim yeter ki ol desin
darısı başına cnm tez vakitte inşallah
Ayy canim benim gözün aydın insallah saglikli bir şekilde alirsin kucagina canim insallah bizde en yakın zamanda hamile kalirizkızlar çok mutluyum bugün adetim 5 gün gecikmişti sürekli adet olacam gibi sancım vardı bugün yarın olacak derken gelen giden olmadı test yaptım hiç umudum yoktu ilk tek çizgiyi gördüm sonra ikinci çizgi belirdi inanamadım eşime çağırdım yanlış mı görüyorum diye çizgiler belirginleşti biz tüp bebek için gün sayarken rabbimin mucizesi hala çok şaşkınım çok farklı bi duyguymuş inşallah herşey yolunda gider dua edin bana sizlerde benim dualarımda olacaksınız
amin cnm benim inşallah rabbim tez vakitte sizlerede nasip eder inşallah rabbim şahidim hepiniz için dua ediyorumAyy canim benim gözün aydın insallah saglikli bir şekilde alirsin kucagina canim insallah bizde en yakın zamanda hamile kaliriz
Evet canm yerini bilmiyorum ama isim olarak duymuştum.Hamile kalmak isteyenler falan gidiyormuş.KIZLAR CEYHANDA TILAN KÖYÜNÜ HİÇ DUYDUNUZ MU