• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Esra hnm da çok iyi ne zaman gidiyorsun ☺☺☺
Haftaya gidecem canım,önce sulu usg var.İnş temiz çıkarsa tedaviye başlayacağız hemen.Senden ricam hamilesin,benim için de lütfen dua et sulu usg temiz çıksın ve tedavim mucizemi versin bana.Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar versin sana canım.

Canim ben cuma gittim ignelere basladik bu hafta sonu adet olacam arayip muayene için randevu alacagim benim uzun protokol ya oyuzden sen ne yaptin nasilsin
Bende iyiyim cnm lekelenmem bitti çok şükür inss senin kırmızılar bu sefer bekletmeden gelsin inss güzel günler bizi beklesin diyorum artık inşallah

Bende iyiyim cnm lekelenmem bitti çok şükür inss senin kırmızılar bu sefer bekletmeden gelsin inss güzel günler bizi beklesin diyorum artık inşallah
Amin insallah canim bebislerimize kavuşalım da canim valla herseyi çekmeye raziyim iki buçuk yıldır uğraşıyorum canim insallah bu son olur

kızlar çok mutluyum bugün adetim 5 gün gecikmişti sürekli adet olacam gibi sancım vardı bugün yarın olacak derken gelen giden olmadı test yaptım hiç umudum yoktu ilk tek çizgiyi gördüm sonra ikinci çizgi belirdi inanamadım eşime çağırdım yanlış mı görüyorum diye çizgiler belirginleşti biz tüp bebek için gün sayarken rabbimin mucizesi hala çok şaşkınım çok farklı bi duyguymuş inşallah herşey yolunda gider dua edin bana sizlerde benim dualarımda olacaksınız

kızlar çok mutluyum bugün adetim 5 gün gecikmişti sürekli adet olacam gibi sancım vardı bugün yarın olacak derken gelen giden olmadı test yaptım hiç umudum yoktu ilk tek çizgiyi gördüm sonra ikinci çizgi belirdi inanamadım eşime çağırdım yanlış mı görüyorum diye çizgiler belirginleşti biz tüp bebek için gün sayarken rabbimin mucizesi hala çok şaşkınım çok farklı bi duyguymuş inşallah herşey yolunda gider dua edin bana sizlerde benim dualarımda olacaksınız
Ay hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Hayırlı olsun canm,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum size.Tüp bebek yapacağımızı kimse bilmiyor ancak yeni öğrendim ki galiba benim bir yakınım da aynı merkezden randevu almış.Karşılaşırsak ne söyleyebilirim? Lütfen fikri olan yardımcı olsun.

Ayy canim benim gözün aydın insallah saglikli bir şekilde alirsin kucagina canim insallah bizde en yakın zamanda hamile kaliriz

Back